Bemutatkozás

Karácsony Gergely vagyok, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.

E-mail: gergely.karacsony@parlament.hu

Találkozzunk a Facebookon

Videók

Friss

Nincs megjeleníthető elem

Miért aljasság a regisztráció? 2.

2012.09.21. 00:15 bontópál

Az előző bejegyzésben igyekeztem bemutatni, hogy az előzetes regisztráció bevezetésével egy jól működő regisztrációs rendszert rombolnánk le, és ezzel „felzárkóznánk” az Egyesült Államokat hosszú évtizedek óta feszítő, rosszul működő rendszerhez.

Kérdés, hogy miért tennénk ilyen őrültséget? A kormánypárti érvek egyik része valamiféle technikai szükségszerűségként állítja be a javasolt rendszert. Leginkább Kósa Lajos jött azzal a szöveggel, hogy a határon túliaknak, a külföldön dolgozó magyaroknak és a nemzetiségeknek mindenképpen regisztrálnia kell és az egységes szabályozás érdekében a többiekre is ki kell terjeszteni a rendszert. Navracsics Tibor pedig arról értekezett a Heti Válaszban, hogy az egyéni választókerületekre épülő rendszerekben a billegő körzetekbe történő átjelentkezések miatt fennáll a választás manipulációjának a veszélye és ennek kiszűrése érdekében van szükség a regisztrációra. Mindkét érv tökéletesen ellentétes a józan ésszel és a nemzetközi tapasztalatokkal.

szavazo-nem-voksturista.png

(a kép forrása)

A Kósa féle dumával kapcsolatban a Politcal Capital találó hasonlattal írta, hogy ez olyan, mintha torokfájásra hashajtót és járógipszet írna fel az orvos. Merthogy egy kétségkívül létező helyzet  – a  külhoni és nemzetiségi magyarok regisztrációjának szükségessége – , és a fideszes terápia – ne csak a nagyjából félmillió külhoni, hanem a nyolcmillió belföldi is regisztráljon – között az ég világon semmilyen okozati összefüggés nincs. A fideszes alelnök az egységes bánásmód követelményére hivatkozik, ezt azonban pont ők rúgták fel azzal, hogy a tavaly december 23-án elfogadott (egyébként szintén gyalázatos) választójogi törvényben a határon túliaknak csak egy szavazati jogot adtak, szemben a belföldiek két (egyéni és listás) voksával.

Kósáék meglehetősen unortodox felfogást képviselnek. A választójog egyenlőségét megbontják, helyette a technikai szabályokat akarják egységesíteni. Ott tesznek különbséget, ahol  az elfogadhatatlan és ott akarnak egységességet, ahol az értelmetlen.

A világon szinte mindenhol érvényesül az az alapelv, hogy csak azoknak okozzunk adminisztrációs terhet, akik esetében az a földrajzi-fizikai korlátok miatt feltétlenül szükséges. Egy nemzetközi tanulmány megfogalmazásában:  „A külhoni szavazás általában aktív regisztrációval jár még azokban az országokban is, ahol egyébként belföldön automatikus regisztáció van érvényben, hiszen a kormányzatnak kevés más eszköze van arra, hogy számon tartsa a határon túli kisebbséget”. Eljárási szempontból szinte mindenhol különbözik a külhoni és a belföldi voksok szabályozása. Portugáliában a belföldiek 1999 óta automatikusan regisztrálódnak, a külföldieknek viszont aktívan regisztálniuk kell, ha részt kívánnak venni a választáson (egyébként pusztán a tartós kint-tartózkodás miatt nem kötelező regisztrálniuk magukat). Olaszországban annyiban más a helyzet, hogy ott az állampolgároknak a kiköltözés idején – szavazási szándéktól függetlenül – értesíteniük kell a helyi konzulátust. A külhoniak közül aki így regisztrált, annak nem kell már külön a választás miatt, aki azonban valamiért nem, az addig nem voksolhat, amíg ezt nem pótolja. A japán helyzet a portugálra, a svéd pedig az olaszra hasonlít, mindössze azzal a különbséggel, hogy ebben a két országban a parlamentben nincs állandó képviselőjük a külhoniaknak. Horvátországban személyesen lehet szavazni a külhoni horvátoknak az elsősorban Boszniában és Szerbiában felállított szavazóhelységekben. A határon túli horvátok számára a tényleges részvételüktől függő külön kvóta van a Sabor-ban. A regisztráció a belföldieknek automatikus, a belföldi lakcímmel rendelkező külföldön tartózkodóknak kötelező, tartósan külföldön élőknek viszont csak akkor kell regisztrálni, ha elköltöztek. Noha a bonyolult horvát szabályozás nem problémamentes, az egyértelmű, hogy a regisztráció tekintetében ésszerű különbözően szabályozni a különböző helyzetű állampolgárok részvételét.  Ausztráliában pedig belföldieknek kötelező, a külhoniaknak nem kötelező szavazni. A jelenlegi magyar szabályozás ebbe a nemzetközi gyakorlatba illeszkedik, hiszen a lakóhelyüktől távol szavazóknak, a külföldi nagykövetségeken és konzulátuson szavazóknak előre be kellett jelenteni részvételi szándékukat – tehát ilyen értelemben nekik eddig is kellett regisztrálni.

A második érv Navracsics Tibortól származik. „Minnél specifikusabb területi szempontból egy választási rendszer, annál fontosabb a szavazat leadásának helye, illetve az ezzel kapcsolatos szabályozás. – írja a politológus végzettségű miniszter.  Ezzel arra céloz, hogy akkor van értelme átjelentkezni (máshol szavazni) és ezzel befolyásolni a választási végeredményt, hogyha a voksok összesítése területi elv (megyék, egyéni választókerületek) alapján történik – és valóban, a jelenség 2010-ben Magyarországon is ismertté vált, Szanyi kapitány jóvoltából. Navracsics Tibor érve azonban az előzőhöz hasonlóan sántít: az átjelentkezésekhez köthető választási manipuláció kizárásához egyáltalán nem szükséges az általános regisztráció bevezetése. Bőven elég, ha csak a lakóhelyüktől távol szavazóknak kell jelezniük előre, hogy máshol akarnak szavazni és így a lakóhelyükön távol is a saját körzetük jelöltjeire szavazhatnak (külön számukra előkészített szavazólapon). Így nincs visszaélés, sem olyan botrányosan hosszú sorok, mint 2010-ben. A benyújtott javaslat kezeli is ezt a problémát. Csak arról nem győz meg senkit sem, hogy ezért miért kellene a lakosság maradék 98 százalékának is regisztrálni?

Egész egyszerűen nem igaz, hogy bármilyen technikai érv szólna a regisztráció mellett, hiszen a meglévő problémák mindegyike orvosolható e nélkül is. Az összes szakmainak álcázott érv csak süket duma. Az, hogy ezeket nem is gondolják komolyan, az abból is látszik, hogy korábban ennél fennköltebb indokkal jöttek elő. Valami olyasmivel, hogy növelni kell a választói tudatosságot és ezzel a választás komolyságát. Meg, hogy így majd még többen szavaznak. Még mielőtt agyvérzést kapnánk, vegyük egy percre komolyan ezeket az érveket. A következő bejegyzésben igyekszem azt is bebizonyítani, hogy ezek is kapitális marhaságok.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Facebook oldalamhoz és kövesd későbbi bejegyzéseimet is:

424 komment · 4 trackback

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonygergely.blog.hu/api/trackback/id/tr634791624

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Búcsú a cédulától 2012.09.22. 10:44:54

Megszűnik a magyar választási rendszer talán legvitatottabb eleme, az ajánlószelvény, vagy más néven kopogtatócédula. A kis pártok örülnek neki, ugyanis a szelvények összegyűjtése komoly logisztikai problémát okozott, nem volt a célra elég aktivistájuk...

Trackback: Búcsú a cédulától 2012.09.22. 10:44:50

Megszűnik a magyar választási rendszer talán legvitatottabb eleme, az ajánlószelvény, vagy más néven kopogtatócédula. A kis pártok örülnek neki, ugyanis a szelvények összegyűjtése komoly logisztikai problémát okozott, nem volt a célra elég aktivistájuk...

Trackback: Három választás Magyarországon 2012.09.21. 23:28:53

Kovács NER polgártárs pénteken reggel munkába indulás előtt éppen a népnyelvben skicc kávénak becézett - hiszen itt sem lehet tudni, hogy a gyártó nagy, sárga K betűs logója mögött valójában ki az igazi szerző - reggeli elrugaszkodás italát kortyolgatt...

Trackback: Miért aljasság a regisztráció? 2. 2012.09.21. 15:18:01

Egész egyszerűen nem igaz, hogy bármilyen technikai érv szólna a regisztráció mellett, hiszen a meglévő problémák mindegyike orvosolható e nélkül is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

condorpasa 2012.09.21. 10:50:37

Kedves Gergely,

nekem egyéb kételyeim is támadtak a regisztrációval kapcsolatban, amellett, hogy teljesen igazad van. Nemrég beszélgettem vkivel, akinek a rokkantsági nyugdíját 28 ezerre csökkentették, emellett feketén dolgozik és egyedül próbálja eltartani a gyermekét, nem sok sikerrel. Most láttam bele a probléma lényegébe: ebben az országban kb. 4 millió embernek olyan napi szintű megélhetési gondjai vannak, hogy még ha csak egy x-et kellene behúzniuk, talán egy részük megtenne ennyit. De ha regisztrálniuk is kell, akkor ezt már nem fogják vállalni, miért is? Mert nincs netes hozzáférésük, de tételezzük fel a legjobbat a kormányról, hogy csak egy díjmentes válaszborítékot kell majd postára adnunk. És akkor? Ha emberünknek döntenie kell, hogy 2 kanna vizet hoz az x km-re levő kútról, vagy feladja a válaszlevelet, akkor szerinted melyik mellett dönt? És szerintem az igazi aljasság az, hogy a regisztráció pontosan ezt a 4 millió, nagyon szegény embert tartja távol a voksolástól, akik pedig gyűlölik a kormányt és elegen vannak ahhoz, hogy megbuktassák őket. Kőkeményen kiszámított, zseniális stratégia ez, semmi más.

döncike1 2012.09.21. 11:22:35

"jelenség 2010-ben Magyarországon is ismertté vált, Szanyi kapitány jóvoltából", ez így ebben a formában nem igaz, az első fordulóban a fidesz szervezett szavazó turistákat a kerületbe és le is győzte Szanyit. Akkor volt a Kassák iskolai szavazó körében, hogy még éjfél után is szavaztak.Ezután próbált Szanyi szavazókat szerezni.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.21. 16:32:06

Pedig a Fidesznek igaza van: egységes bánásmód kell. Mivel a féllábúaknak nehéz elbicegni a szavazókörig, be kell vezetni, hogy aki szavazni akar, annak az egyenlőség jegyében a regisztrációkor amputáltatnia kelljen az egyik lábát.

@döncike1: Te viszont viccet félretéve hülye vagy. A Bp-n igazolással szavazók olyan vidékiek, akik nemrég költöztek Bp-re, pl. kollégiumba vagy albérletbe. Vidékiek és inkább fiatalok, vagyis mindenféle machináció nélkül is kevesebb köztük az MSZP-szavazó.

Decca 2012.09.21. 19:15:51

Az ajánlást adóknak már regisztráltnak kell lenniük? Mondja már meg valaki. Kösz.

Anti Anyag (törölt) 2012.09.21. 20:06:29

Szvsz. kettő célja van, ki akarják szűrni a konzervekért szavazókat, ezeket ugyanis kétszer kellene lefizetni, továbbá így előre lehet tudni, hányan fognak szavazni.

Azzal együtt ennek nagyobb a füstje mint a lángja, pld. neten az ügyfélkapunk is lehet regisztrálni.

Kényelmetlen, de demokrácia ellenes dolgot nem látok benne.

Commandante Jayasuriya 2012.09.21. 20:07:21

@Holger Hartland:

Ettől függetlenül azokban a kerületekben tömörültek a nem ott lakó választók, ahol szoros volt az állás, és néhány száz külső szavazattal esély volt megbuktatni a szoci jelöltet. Jó példa erre a XI. kerület, ahol egy kiadósan éjszakába nyúló szavazóköri nyitva tartás után, az addig vezető Molnár Gyulát ezzel a trükkel buktatták meg.

Az egy kérdés, hogy mennyire volt törvényes az urnazárás időpontjának kitolása, az pedig szintén kérdéses, hogy az "idegen" szavazók milyen alapon avatkozhatnak bele ilyen módon egy kerület választóinak az ügyeibe.

Decca 2012.09.21. 20:20:28

@Commandante Jayasuriya: ez nem úgy van, hogy az állandó lakhelyemről vihetem a szavazatomat az ideiglenes (tartózkodási ) helyemre, de azt, hogy ez hol van/lesz, be kell jelentenem, hogy ott vegyenek fel a választási listára? Ha így van, akkor hogyan volt lehetséges pl. a Molnár Gyula eset?

Mensikov 2012.09.21. 20:26:41

@condorpasa: beballag a "tanácsba" és regisztrál, ennyi, már ha annyira gyűlöli a fidesz kormányt. Protest szavazatot is le lehet adni a fülkében mert ugye azt KG sem állítja hogy oda is utánamennek.

Anti Anyag (törölt) 2012.09.21. 20:26:50

@Decca: Sehogy, ez hülyeség. Kis településeken járható, egy csomó ember bejelentkezik, de kerületben ez nem működik. Az meg főleg nem, hogy du 3-kor értesülök, hogy a XI-ben gáz van, akkor oda megyek szavazni.

gnme 2012.09.21. 20:27:49

Gergely, azért fogok a jobbikra szavazni, mert ők nyíltan kimondják: cigánybűnözés az van.

lásd pl.: neszűr és hozzá tartozó város

üdvözlöm Bencét!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.09.21. 20:28:29

:((

azért aljasság, mert nem lehet a derék, becsületes, dolgos, értelmiségi, antifasiszta cigányembereket aznap busszal elvinni a megfelelő szavazóhelyre, ha nem regisztrálták be magukat jó előre

vagy a nagysikerű index címlapos szavazz fasszal kampányba is kár beleölni a milliókat :(((

ez csak a legvéresebb diktatúrákban van így

2345 2012.09.21. 20:38:26

Gergely, ejnye, ejnye!

Nem az az aljasság, hogy képesek vagytok még Libajnaival, a magukat millásoknak nevező, hazátlan és ellendrukker köcsögökkel, sőt, a korrupt, tolvaj, komcsi utódpárttal is összefogni??

Ha ti lennétek abszolút többségben, ti is valami hasonlót találnátok ki, és az akkor nagyon is észszerű és demokratikus célzatú intézkedés lenne, ugyebár.

Ez lenne egyébként az egyetlen törvényjavaslat, amelynek indoklása süket duma? Az egyházügyi törvény nem az volt? Hányat mondjak még?

Szavaztatok akkor a Jobbik mellett? Melyik, és tedd a szívedre a kezed, fontos, szükséges, halaszthatatlan ügyben tett jobbikos javaslatot támogattátok a parlamentben?

Felszólaltatok a durva fideszes, bolsi/cionista rágalmak ellen, amikor azok paramilitarista alakulatnak állították be a fegyvertelen Nemzeti Gárdát?

A terjedő, országrészeket rettegésben tartó cigánybűnözés tárgyában kiálltatok a Jobbik megoldási javaslatai mellett?

A választási regisztráció pro és kontra ügye lenne ma az ország legfontosabb problémája?

Esetleg ennyire be vagytok szarva, hogy az LMP nem jut be a parlamentbe, és akkor mi lesz a zsíros képviselői fizetésetekkel?

Hogy állsz a diákjaid elé a Corvinuson, néha sem pirul el a képed?

Mindezeket azért írom, mert a fiamat oktatod ott, és szerinte te vagy még az elviselhetőbb, értelmesebb tanárok egyike.

Úristen, milyen lehet akkor az általános szakmai, erkölcsi színvonal.

Nem csupán választási regisztráció kellene, hanem műveltségi, iskolázottsági cenzus is.

Olvass egy kicsit Bethlen Istvántól, hogy finoman fogalmazzak, ő mintha nem lett volna éretlenebb politikus, mint te, vagy felelőtlen államférfi.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 20:44:00

"Még mielőtt agyvérzést kapnánk, vegyük egy percre komolyan ezeket az érveket. A következő bejegyzésben igyekszem azt is bebizonyítani, hogy ezek is kapitális marhaságok."

Kedves Gergely, nem komállak bennetket, s remélem nem kerültök hatalomra se 2014-ben, se 18-ban se semmikor, mert az SZDSZ sumák, fűalatti - ehh - reinkarnációja vagytok. S abból elég volt egy életre.

Teljesen felesleges bizonygatni, hogy miért orbitális marhaság a regisztráció, mert egyszerűen az. És pont. Egyetlen komolyan vehető érv nincs, legfeljebb erről egy vicclapban lehetne értekezni.
Persze tudom, hogy a másik oldalról ez véresen komoly, mert végül is a választójogot fordítja ki, s maga, ahogy ezt a törvényt meghozzák az is tragikomikum. Módosítani akarják miatta a saját alkotmányukat is, amikor eleve ilyen súlyos törvényt csak nagyobb politikai konszenzussal lehetne meghozni minél több érdekelt fél bevonásával, hiszen nem egyedül a Fidesz indul a választásokon. Na mindegy: tragikoméda.
A parlamenti munkában ennek ellenére viszont részt kell vennetek, mert akkor a Fityisz azt mondhatja, hogy ő egyeztetne, meg keresné a konszenzust, de hát az a fránya ellenzék csak arra jó, hogy a parlamenten kívül üvöltözzön meg utcai valóságsókban léböjtöljön.

campobaszo 2012.09.21. 20:45:28

@wmiki: Ne hazudj! (Ja te mindig hazudsz.) Lakóhelytől távol szavazni eddig is csak előzetes igazolással lehetett.

@2345: Ja persze iskolázottsági cenzus,meg a nők is maradjanak otthon,akinek más a bőrszíne az se szavazhasson.

Nácik! Haza?

lorantka_a_gall 2012.09.21. 20:46:30

Én nem tartom problémának a regisztrációt. Az Ipsos felmérése szerint nem borít semmilyen erőviszonyt, és emellett elvesznek egy adminisztrációs terhet cserébe: a kopicetlit. (nincs nettó növekedés)

Az sem baj, hogy így kimaradnak azok, akiknek gőzük sincs a közéletről és ec-pec-kimehetsz alapon döntik el az X helyét...

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 20:50:50

@lorantka_a_gall: ha csak az nem probléma, hogy semmi szükség nincs rá és pénzbe kerül...

Blogger Géza 2012.09.21. 21:04:45

@döncike1: Sajnos ez a mese nem igaz, ugyanis Szanyi már az első forduló ELŐTT biztatott az átjelentkezésre.

sirwalter 2012.09.21. 21:08:44

Kedves Gergely:

- nem tudom, hogy szükséges/értelmes-e a regisztráció; tényleg nem tudom eldönteni. Ebből gondolom, hogy olyan nagy hordereje nem lehet: ergo nem lehet antidemokratikus, legfeljebb szükségtelen...

- azért sem lehet szerintem antidemokratikus, mert senkit sem zár ki a választásból, regisztrálni kell (ill. érdemes), aztán ki-ki eldönti, hogy majd végül elmegy-e szavazni, vagy sem.

- véleményem szerint tehát nem a regisztráció az aljasság, hanem ha olyasmit titulálsz aljasságnak ami max. fölösleges (nem tudom...), de semmiképpen sem aljasság.

- ezzel nyilvánvalóan véglegesen kiírtad magad a politikai elemzők sorába, és beírtad magad a politikusok közé. Ugyanolyan vagy, mint a többi. És a társaid is ugyanolyanok.

- azaz: NEM lehet más a politika...

gnme 2012.09.21. 21:09:07

megjött smitt palya amszterdami emberünk

...na azé' bene szarjak

eduline.hu/felsooktatas/2012/9/21/Kepek_mar_megint_Schmitt_Palon_rohognek_a_f_TVQ71W

nyihííííÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍí :-D

aldo la classe 2012.09.21. 21:09:31

Vicces ahogy a jobbikosok alázzák az LMP-t... úgy látszik nagy bölcsességüben nem vették észre, hogy az új választási tv az ő pártjuk alól pont úgy húzza ki a talajt mint zöldek alól..
btw nekem nem szimpatikus az LMP -- atomenergia ellenesség, otthonszülés stb miatt -- , de miért kell állandóan összemosni őket az SZDSZ-el?

2345 2012.09.21. 21:13:31

@campobaszo:

Gergely blogjára való tekintettel nem írom azt, hogy miért nem szopod le a metélt faszú szefárd kurva anyádat a Kozma utcai ravatalon, pedig szeretném, hazátlan biboldó.:)

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 21:14:18

@sirwalter: Nézd, annak tényét, hogy valami szükségtelen, mint ez a regisztráció, a FIDESZnek is már rég be kellett volna látnia, ha csak nincs valami hátsó szándék. Egyértelmű hogy + mandátumokat várnak a változtatásoktól, mert egyébként, mint szükségtelent és drágát, nem lépnék meg.

gnme 2012.09.21. 21:19:32

Gergely, megadom az ötöst

meg is vagy borotválkozva, meg fel is vagy öltözve

akkor ez ötös, .. be is írom :-)

..teh, nem jössz a rocky-ba? és Hobo-ra október 12-én diósgyőrben?

há gyeremáááÁÁÁn te

sirwalter 2012.09.21. 21:22:16

@greatwideopen:
nem akarok parttalan vitába kezdeni, de megismétlem:
- nem tudom, hogy szükségtelen-e, számomra ez egyelőre nem még nem "tény"
- de ha esetleg szükségtelen: attól még az még nem aljasság
- ezzel együtt annak nevezni: az már az. Szerintem.

tede 2012.09.21. 21:24:55

Okos programot kéne csinálni, amit támogatnak a zemberek, akkor mindegy milyen a választási rendszer, nyerni fog az a párt.

Jelenleg csak populista demagógok közül lehet választani, beleértve az LMP-t is.

Melyik az a párt, amelyik elkötelezett és végig is csinálná a kisebb állam projektet? Ugye, hogy jelenleg egyik sem.

Foxtrotty 2012.09.21. 21:25:31

Nektek semmi se elég jó

Se a kopogtatócédulázás (mert támogatók híján kénytelenek voltatok csalni), se a regisztráció (mert az ócsón megszerezhető cigányszavazatoknak így majd felmegy az ára), de még Lévai Katalint is cserbenhagytad, azóta is facsarja a könnyet a vörös zsepijéból

Blogger Géza 2012.09.21. 21:25:52

Egyébként nekem ez a regisztráció egy közömbös dolog volt eleinte, szerintem sokat nem oszt, nem szoroz, hogy van-e, számos nyugati országban is van.

De amióta Gyurcsány fogyókúrázott egyet ellene, azóta kifejezetten a szívügyemé vált, mert tapasztalataim alapján ennek az országnak bármi jó, ami Gyurcsánynak rossz és fordítva, ő egy ilyen stabil antiiránytű a magyar politikában.

2345 2012.09.21. 21:26:42

A választási regisztráció egy értelmes kísérlet a kopogtatók felváltására, amelyekkel számos visszaélés történt.

Helyes, hogy párhuzamosan eltörölnék a betarthatatlan kampánycsendet is.

2010-ben a választásra jogosult 8 millió 80 ezer polgárból úgy 3 és fél millióan nem éltek szavzati jogukkal, pedig nem volt előzetes regisztráció.

Lefogadom, hogy most legalább annyian regisztrálnak és ha már megtették, el is mennek szavazni, mint ahányan leadták a voksukat az előző választáson.

Csak nem az a gond, hogy minél magasabb a részvétel, annál kevesebb esélye van a kis SZDSZ-nek, a Lehet Más is Pedofilnak a bekerülésre???

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.21. 21:28:08

@Commandante Jayasuriya: Hamis. A XI. kerületben igazolással szavazók a budapesti 15. egyéni választókerületben szavazhattak, ahol Szabó Vilmos volt az MSZP jelöltje és kb. 7 ezer szavazat különbséggel kapott ki már az 1. fordulóban, A kerületben pedig 1600-an szavaztak igazolással, tehát ez nem befolyásolta a végeredményt. Ahol Molnár Gyula indult, ott nem voltak igazolásos szavazók.

Szóval nem tudom, honnan vetted ezt a mesét, de hamis. Ellenőrizheti bárki a www.valasztas.hu oldalon.

gnme 2012.09.21. 21:29:02

most mennyi jár cigányszavazatét?

.. azért kérdezem, mert beöltöznék cigánynak arra az időre, mikor "adják" a pénzt a szavazatért

.. szegény vagyok, kell a pénz Lyspro-ra meg Lantus-ra, mert az Insuman-tól kibaszott szarul vagyok :-(

milyen szép a Vértes, ó 2012.09.21. 21:31:44

@2345:

a félállat, aki cenzust szeretne, amikor az ember azt hiszi, hogy már nem jöhet viccesebb... :)))

flippant 2012.09.21. 21:32:46

@gnme: Kérdezd meg büdösverest a nyírségi fémkereskedőt (pénzügyminiszter is volt a rohadék). Ő állítólag kilóra vette a tücsköket tejfel laci főtücsök közreműködésével.

Bogyó 2 2012.09.21. 21:33:06

@wmiki: Miért Farkas Flórián így csinálta?
Mellesleg pont a Fidesznek vannak leginkább irányított birkái, akikkel bármit megtehet, akkor is mennek utána bégetve. Igaz, nekik még fizetni se kell.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 21:35:27

@2345: A regisztráció mennyiben váltja fel a kopogtatócetlit?

Azér mérget ne vegyél rá, hogy sokan mennek el regisztrálni, csak a politikai eltökéltek szeretnek levelezni a hivatalokkal, meg bemenni a tanácsba, csak azért, hogy választójogukkal élhessenek.

Blogger Géza 2012.09.21. 21:35:39

@greatwideopen: Az fel sem merül benned, hogy az eddig választásokon számos ellenőrzött és pletykaszintű anomália merült fel, amire reagálni kéne a törvényhozásnak valamit?

- Szanyi-féle jelentkezzünk át kampány
- hosszas sorban állások órákkal a választás elvi vége után is a (szándékosan?) rossz szervezés miatt
- emiatt tragikomikus OVB-ülés illetve választási műsor
- konzervekért vásárolt szavazatok
- busszal utaztatott láncszavazók
- pénzért (vagy másért) vett- átadott kopogtatócédulák
- értelmetlen kampánycsend, amit hiába sértett meg bárki bárhogy, soha semmi nem lett belőle
- zavaros "lépjél már vissza a második fordulóban a javamra" tárgyalások

Nem kéne megpróbálni ezek ellen tenni valamit, hogy normálisan lehessen végre lebonyolítani egy választást ebben az országban?

gnme 2012.09.21. 21:35:52

@flippant: az a izé manusz? a hazudozós szemüveges?

a cingár haverja?

2345 2012.09.21. 21:36:04

@milyen szép a Vértes, ó:

Régi komplexusokat nevelgetsz magadban miattam, és párszor kegyetlenül le lettél már oltva, hazátlan biboldó.:)

Most ehhez nincs kedvem, úgy hogy csak egyszerűen, eredj a kurva anyádba, a sivatagi hazádba, ostoba, ellendrukker metélt köcsög.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.21. 21:37:44

@Decca: Majdnem. Igazolással az állandó lakcímed helyett szavazhattál bárhol máshol (nemcsak az ideiglenes lakcímeden), csak meg kellett mondanod előre, hogy hova szóljon az igazolásod. De csak települést (Budapesten pedig kerületet) mondhattál, és ha azon belül több egyéni választókerület is volt (Bp. XI. ker.-ben pl. három is), akkor azok között már nem válogathattál, kötelezően küldtek az egyikbe (amit pedig előtte kisorsoltak, hogy melyik legyen). De Bp. XI. ker. esetében ez nem Molnár Gyula választókerülete volt, vagyis @Commandante Jayasuriya: vagy elhitt egy hazug mesét, vagy ő terjeszti. :)

2345 2012.09.21. 21:43:09

@greatwideopen:

Hazudsz libsi, mert neten is intézheted, anélkül hogy a valagadat felemelnéd a joystick mellől.

Úgy ne legyen metélt a pöcsöd, hogy legalább annyian regisztrálnak, mint ahányan éltek a szavazati jogukkal 2010-ben.

Akik nem fognak, azok az írástudatlan réti négerek, akiknek először az általános iskolát kellene elvégezniük, utána munkába állniuk és csak utána beleütni az orrukat Magyarország ügyeibe.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 21:43:18

@Blogger Géza: És ezt lépték e problémákra?
Ha lesz regisztráció, legfeljebb majd kétszer kell buszoztatni. Egyszer regsztrálásnál, egyszer a szavazásnál.

Blogger Géza 2012.09.21. 21:43:25

@greatwideopen: Ha valaki nem képes arra, hogy

- ügyfélkapun regisztráljon
- ennek hiányában elsétáljon az önkormányzathoz
- de ha az sem tetszik neki, akkor a postaládáig

Az hogyan intéz el bármit ebben az életben? Ha ennyire nem érdekli, akkor az menyire érdeklődik közügyek iránt? Kb olyan lehetne, mintha azok döntenének az Oscar-díjról, akiknek se tévéjük, se moziba nem mennek soha.

De ez a réteg eddig se nagyon járt szavazni...

2012.09.21. 21:45:15

@wmiki:
amiről te írsz az urban legend.

Ha úgy gondolod hogy nem az, bizonyítsd.

gnme 2012.09.21. 21:47:53

@Blogger Géza: hát de járt.. fizettek nekik

azért mondom, ha tudtok róla hogy valahol cigányoknak adnak pénzt szavazatért, szóljatok nekem időben, mert a pénz az nekem is kell Lyspro-ra

szívesen beöltözök cigánynak egy kis adómentesért!

mindent az egészségért! munka és egészség! (klasszikus piramisjáték)

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.21. 21:48:21

@2345:
"Hazudsz libsi, mert neten is intézheted, anélkül hogy a valagadat felemelnéd a joystick mellől."
Ja, Marinéni majd nekiáll netezni. Én persze, hogy elintézem, de akiket nem érdekel ennyire a poltika az nem fogja.

"Úgy ne legyen metélt a pöcsöd, hogy legalább annyian regisztrálnak, mint ahányan éltek a szavazati jogukkal 2010-ben."

Szóval akkor kevesen fognak elmenni. Örülök, hogy megerősítettél.

"Akik nem fognak, azok az írástudatlan réti négerek, akiknek először az általános iskolát kellene elvégezniük, utána munkába állniuk és csak utána beleütni az orrukat Magyarország ügyeibe. "

Hát igen ez az egyetlen pozitív hozadéka lehet a regisztrációnak, de csak lehet, mert mint ahogy írtam, majd a maszop vagy a dk kétszer buszoztatja négereit.

2012.09.21. 21:48:24

@greatwideopen:
előítélet, pocskondiázás, gyűlölködés nélkül is lehet véleményt formálni, barátom.
Én sem kedveltem az SZDSZ-t, főleg azóta nem mióta odaténfergett Kóka János, de nem kezdek el mocskot hányni mindegyik MÁS politikai elvet valló egyénre aki épp nem fideszes.

2345 2012.09.21. 21:48:26

@agypeter:

Te idóta, úgy gondolod, hogy a regisztráció alkalmával azt is közölnöd kell, hogy melyik indulóra, pártra fogsz szavazni?!?

Ha meg nem, akkor milyen utolsó perces döntési lehetőségedben leszel korlátozva?

Blogger Géza 2012.09.21. 21:48:48

@greatwideopen: Na, máris hátha kevesebb lesz, mert a drágasága miatt kevésbé éri meg. Amúgy meg a regisztrációs időszakban még sokkal több a bizonytalanság, az is lehet, hogy a jelölt majd visszalép addigra, nem is ő lesz ott a jelölt, kiderül, hogy lefutott a meccs, és semmi értelme stb. Ezért szerintem a regisztráció sokkal tisztább lesz, mint az eddigi választások.

sirwalter 2012.09.21. 21:50:42

@agypeter:
nem fosztja meg! Regisztrál az "ember", majd - akár - az utolsó pillanatban eldönti, hogy elmegy vagy sem. Csúsztatás az ellenkezőjét állítani

Ha nem mész el az okmányirodába, és nem kérsz a lejárt személyi igazolványod helyébe másikat, akkor sem mehetsz el szavazni. Ez az eljárás is antidemokratikus?

Bogyó 2 2012.09.21. 21:51:06

@2345:
Libajnaival? Te bizonyára ott voltál és tudsz mindent. Semmit nem bizonyítottak Bajnaira, de ez ne zavarjon. Szerinted Orbánnal összefogni etikusabb? Ott is lehetne szőlőbányázni, csak ne süllyedjünk le idáig. Aki morálisan, nemzetközi tekintélyében, gazdaságilag még tovább züllesztette Magyarországot? Szétverte a demokratikus intézményeket, egy féldiktatúrát csinált az országból, ahol úgy érzed mint a Kádár-korszakban, hogy a hatalmon lévők leválthatatlanok? Neked ettől nincs hányingered? nem pirul a képed? Ázsia felé menetelünk,s azeri-kazahsztáni viszonyok jönnek ránk az európai helyett, neked ez jó?

Mitől feltételezed, hogy Karácsonyék is ilyet csinálnának? Senki nem nyúlt így bele a választási rendszerbe és a kialakult demokratikus intézményekbe a 2/3-os MSZP-Szadi kormány sem. Senki nem vitte ilyen nyilvánvalóan visszafelé az országot a demokratikus európai útról.

Aztán a Jobbik mikor állt ki mondjuk LMP-s javaslat mellet? Nem mindig? Nem ég érte a pofájuk?

A fiad véleménye nyilván etalon, s eszerint kell mindenkinek erkölcsi és szakmai kérdésekben ítélnie.

A műveltségi cenzustól ne várj sokat. A Jobbiknak nem nagyon kedvezne. Egyszerű emberek egyszerű megoldásokkal, fanatikus gyűlölködő fiatalok, városi prolik, kispolgárok és megfélemlített falusiak pártja. A nagyok impotenciájából felnövekvő, de ésszerű megoldást nem kínáló párt.
Erkölcsi kérdésekben meglehetősen fura egy nyíltan kisebbségellenes és a félelemkeltésre játszó csoportosulástól kioktatást hallgatni.

2012.09.21. 21:52:48

@lorantka_a_gall:

Sérül a szabad választási jog. Ez ne volna gond? Miért is nem?
Ha nekem vagy bárkinek akinek van Magyarországon szavazati joga, úgy gondolja -a szavazás napján - hogy ááá nem megyek szavazni, akkor megtehesse, ahogy megtehesse azt is, hogyha este fél 7-kor eszébe jut, hogy ááá inkább mégis lemegyek, akkor azt is megtehesse! Szabadon!

Én akkor is el fogok menni és csak azért is regisztráltatom magam. Többször nem szavaztam (nem volt kire), de most csak azért is elmegyek és szavazni fogok! De nem a Fideszre azt biztos!

Blogger Géza 2012.09.21. 21:53:37

@gnme: Ha nem abban a körzetben laksz, és nem kopogtat be hozzád a vajda, akkor hiába erőlködsz...

Bogyó 2 2012.09.21. 21:53:58

@greatwideopen: " S abból elég volt egy életre."

Azt hiszem egyre többen mondják, hogy a Fideszből elég volt egy életre. Csak ettől még nem tetszik meg a másik három sem. Sok a bizonytalan. Ellenben a Fidesz most sok birkát tud tartani az udvarán, na erre jó a regisztráció.

2345 2012.09.21. 21:54:21

@greatwideopen:

Érvnek szánt rohamaid agyaglábakon állnak és ezt te is tudnád, ha értelmesebb lennél egy előembernél.

Ha "Mari néninek" nincs internete, akkor van a fiának, unokájának, ha mégsem, akkor Bivalytosznádon elballag a 100 méterre lévő községházába, ahol regisztrál az önkormányzatnál.

Ha erre sincs ingerenciája, amúgy sem szavazna, és a számára kiküldendő kopogtató postaköltsége nettó haszon a költségvetésnek.

Ostoba vagy kiskoma, ne túráztasd magad feleslegesen.

2012.09.21. 21:55:03

@2345:
Legyen kedves szalonképesebb stílusban!

high up! 2012.09.21. 21:55:04

2012:
Kis Karácsony, Nagy Karácsony,
Sose leszel 10%-on,
Ha összeállsz az emeszpével,
Elsüllyedsz az elempével!

2014:
Jaj de szépen ég a maszop,
Nem jönnek a százalékok,
Jön helyette koki, saller,
Közös listán az emeszpével!

Blogger Géza 2012.09.21. 21:59:14

@vágtázó halottkém: Te, vasárnap este fél hétkor eszbe juthat egy csomó dolog, amiét mégse tudsz azonnal megtenni.

- nem mehetsz el színházba, ha hetekkel előre nem vetted meg rá a jegyet

- nem mehetsz el a fogászodhoz mert nem kértél időpontot (meg nem is rendel)

- nem mehetsz be munkahelyedre túlórázni hétvégi pótlékkal, mert nem egyeztetted le a főnököddel

stb.

Pedig az alaptörvényben szó van kultúráról, egészségről, munkáról is.

2345 2012.09.21. 22:04:11

@Bogyó 2:

Egy pillanatig azt hittem, te vagy Gergely álnéven, de aztán beláttam, hogy még egy LMP-s "politikus" sem választana ilyen ostoba és gázos nicket, hogy Bogyó.:)

Abba kellene hagynod a napi háromszori rejszolást a meleg oldalakra, mert így csak kisül az a maradék agyad is.

Helyette sűrű könyvtárba járást javasolnék, ahol is ne csupán libsi és zsidó szerzők műveit lapozgasd.

A Jobbik szellemi fölényétől, valódi nemzeti elkötelezettségétől általában azoknak áll föl a szőr a metélt pöcsükön, akik családilag, származásilag érintettek a közelmúlt országrombolásában, ill. az előző rendszer bolsevista bűneiben.

Irományodból megképzik előttem valamelyik nagyapád az ÁVO körömcipő osztályáról. Vagy a savazó kádnál volt beosztásban?

gnme 2012.09.21. 22:05:09

az alaptörvényt palyánk írta alá ugye?

ilyen kackiás betűvel...

.. hát akkor azt ki kell adni a kutyáknak, legalább lesz bennük papír

Bogyó 2 2012.09.21. 22:05:27

@2345 A kopogtatócédulák felváltására a regisztráció? Most is lesz kopogtatócédula, csak a regisztrációra szól. Miféle visszaélésekre adott ez lehetőséget? Arra az ajánlószelvény szolgálhatott (tévesen ezt is kopogtatónak nevezik) ehelyett most aláírás kell. Ott már nem is lehet visszaélés. Komolyan elhiszed ezeket?

Ha kicsit is gondolkodnál láthatnád, hogy a Fidesz célja a szavazók számának szűkítése. Ha nehezített a szavazás, nyilván kevesebben mennek el, s korábban nincs is benne a hangulatban. A pártkatonák azok, akik tutira mennek. HA legalább annyian regisztrálnak, mint ahányan 2010-ben részt vettek, vagy többen, akkor az baj lesz a Fideszre nézve, mert akkor az azért lesz, mert elemi erejű felháborodást fog mutatni ellenük. Ilyen egyelőre nincs. SZokásos hangulatban kisebb lesz a részvétel és a Fidesz győz. Csak magas részvétel esetén lehet őket leváltani, mert akkor csökken a fanatikusok szerepe, s az nekik rossz.
Na, ezért van a regisztráció, de te jó ázsiai alattvaló módjára nyald be a választások visszaélése elleni meg az egyszerűsítéses dumákat.

mirigy187 2012.09.21. 22:11:21

@2345: Ugye tudod, hogy az ügyfélkapu regisztrációhoz el kell bandukolni az okmányirodába? Enélkül csak ideiglenes regisztráció van korlátozott szolgáltatásokkal.

high up! 2012.09.21. 22:12:53

@greatwideopen:

Ne röhögtessél már, még hogy az LMP az valójában szadesz? Bruhaha. Ha az lenne, akkor már rég stabil 5-6%-uk lenne társadalmi szinten, meg mögöttük egy halom oligarcha meg off-shore számlapénz. De ezek még ahhoz is tehetségtelenek, hogy szadesz legyenek.

És ezt azért mondom, mert más útjuk nincs. Bejöttek a közéletbe, bemutatták hogy semmiféle szakértelmük nincsen, állandóan csak mások által megírt újsághíreket mondanak fel újra. Ezt meg Mari néni is megteszi, csak nem kap ezért 500 ezer forintot meg költségtérítést.

Épp ezért az LMP-nek csak annyi maradt, hogy szadesszé váljon. Mert ha nem, akkor lefogynak a szavazói 2014-re.

2345 2012.09.21. 22:15:45

@Bogyó 2:

Le lettél oltva, sötét cionista/ bolsevista ellendrukker. Ignorálva vagy.

gnme 2012.09.21. 22:16:01

@high up!: de legalább meg vannak borotválkozva és nem részegek az ülés alatt bazd meg

lásd kézzsebredugós tökrészeg szanyi meg társai (gripen) ... épp csak ki nem gurul a sörösüveg alóla

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.09.21. 22:17:21

@vágtázó halottkém: :0

bizonyítsam be a gondolataimat?

az új szdsz féle demokráciában majd a gondolatokat is törvénnyel felügyelitek???
ezért is 1milliárdan küzdetek, mint az annyira elnyomott sajtószabadságért?

természetes, hogy az msz(m)p nem buszoztatott cigány embereket, lejárt konzervekkel lefizetve őket

ilyet csak a náci, mélymagyar fidSS csinált, de most jól kitolt magával, mert az amúgyis megvesztegethetetlen, dolgos, derék cigányembereket, kétszer kell buszoztatniuk

bár ők, amilyen tudatosak, biztosan beregisztrálják magukat, hiszen ez a népcsoport legendás az előrelátásáról :x

gnme 2012.09.21. 22:19:03

@wmiki: :-D

mámma érdemes volt felkelni :-)

2345 2012.09.21. 22:25:32

@mirigy187:

Azt tudod, hogy a személyidhez, a lakcímed változása miatt, a jogosítványod ügyében, a kocsit átírása miatt stb., szintén be kell bandukolnod az önkormányzathoz?

Ha igen, akkor mi a pék retkes, kóchengeres hímvesszejének pont a választási regisztráció lenne a kivétel és büntetés?

Esetleg csökött komcsi és/vagy libsi vagy, akinek ennyi kötözködnivalója maradt csupán, mert kormányon csak rombolni és lopni voltatok képesek.

mirigy187 2012.09.21. 22:29:12

@2345: Akkor meg mit pofázol össze vissza hogy a neten is regisztrálhatnak amikor csak félig igaz. Hülye vagy baszd meg, köcsög barom

Bogyó 2 2012.09.21. 22:31:47

@2345: Nem kicsit röhejes, hogy a nickbe kötsz bele, juj de gázos és ostoba! Bezzeg a 2345 az milyen karakán? Gratulálok hozzá!

A rejszolásos, meleg oldalas beszólásod téged minősít, ennyit erről.
Könyvtárügyben nem kell tippeket adnod, tőled eltérően nem egyfajta irányultságú dolgokat olvasok, nem szoktam strigulázni ki zsidó, ki nem, ki milyen politikai irányzat tagja.
20 éve egyszerre vettem és olvastam
Csurka Magyar Fórum c. lapját és a Narancsot a Hitel meg a Kapu mellett, mert saját véleményt igyekeztem alkotni, nem agymosás alanyaként élni, mint azok akik csak a saját nézeteiknek megfelelő lapokat olvasnak. Túl vagyok pár Wass Alberten, olvastam az Uz Bencét.

A Jobbik szellemi fölénye nem kicsit vicces, nemzeti elkötelezettség? Hát igen. Emlékszem amikor a gárdisták ott hőbörögtek Kolozsvár főterén, aztán hazajöttek, s otthagyták a szarban az ottaniakat, akik köszönik szépen nem kérnek ebből, mert ők ott élnek. Az idei erdélyi választás szépen megmutatta mi az erdélyiek véleménye a hozzátok hasonló nemzeti elkötelezettek szellemi fölényéről.

A személyeskedést úgy tűnik nem tudod elkerülni, hihetetlen gyűlölet árad belőled, részvétem. Annyit azért elmondok, nem nem volt savazó, se AVH-s a nagyapám. Az egyik kovácsember volt, a másik egyszerű falusi parasztgazda, akinek testvérével együtt eltörték a bordáit a téeszesítéskor. Nem '52-ben, hanem '61-ben. Éj jobban utálom azt a rendszert, mert ti pont azt hozzátok vissza fidesz-testvéreitekkel. A hatalom egysége, egypártrendszer, az egyéni szabadság semmibevétele, a szabad választások korlátozása, a pluralista többféle politikai nézetet megjelenítő intézmények leépítése. Egyszemélyi hatalom, tekintélyelvűség. Nem veszitek észre? Ugyanazt teszitek, mint a komcsik '48-ban. Az már csak parasztvakítás, hogy Lenin helyett Horthy és a kereszténység van díszlet helyett. Illetve bocsánat, egyes jobbikosoknál újpogányság, sámánizmus.
Ezek elveszik a tisztánlátásátokat, gondoltam sokáig, de nem. Ti nem is akartok többpártrendszert, ti ellenségnek tekintitek a másik oldalt, nem vagytok demokraták, egypárti diktatúra a célotok. S nagy nemzeti elkötelezettségetekben képesek lennétek akár 3-4 millió magyart is kiirtani, akik esetleg nem a jobboldalra szavaznának.

Bebes 2012.09.21. 22:31:55

A poszttal egyetértek.
De az megbosszulja magát, hogy nincs tahótlanító opció:-)

mirigy187 2012.09.21. 22:36:15

@Bogyó 2: Tiszteletem ,hogy meg tudtad őrizni a hidegvéred egy ilyen flúgossal szemben nekem nem sikerült pedig normálisan szóltam hozzá de ha akarja beszélhetek vele a stílusában mert ezek ezt érdemlik. Egyébként még mindig nem értik hogy miért is nem klappol a regisztráció bevezetése

haha ti kokkok. 2012.09.21. 22:38:08

a legtöbb párt szimpatizánsnak, tehát olyannak, aki érzelmek alapján, zsigerből elutasítja valamelyik politikai pártot vagy szereplőt, érdemes lenne elgondolkozni a következőn :
amennyiben nem azzal lennétek elfoglalva, hogy mekkora idióták az ellentábor szavazói, kizárólag a politikusokra koncentrálnátok, így lényegesen kisebb mozgásterük lenne arra, hogy a legkülönfélébb módszerekkel átbasszanak titeket. tehát ebben az esetben elkezdhetnétek mondjuk tömegesen megtagadni az adófizetést, vagy bármelyik olyan pontot, amelyik kibillenti a "hatalmat" a pozíciójából, ráadásul ezt az internet korában egy jó féle kommentáradattal vagy facebook üzenettel el is tudnátok kezdeni, ami kb annyi erőfeszítés, mint fingani egyet.
ezért, teljesen logikusan, meg kell osztani bennetek, mert retardált ösztönlények vagytok, így a legjobb megoldás, ha nem a politikusokat rühellitek a legjobban, hanem egymást!
probléma máris megoldva, hiszen innentől fogva nem, hogy összefogni nem vagytok képesek, de befújjátok egymást, amennyiben tudod róla, a köcsög maszopzsideszjóbikelempéjkádéjenpé szavazóról, hogy vétett a törvény ellen, amelyet a te szeretett kormányod hozott. minden más szituációt nem vezetek le ha nem gond, mert ha van annyi eszetek mint egy kutyának akkor menni fog egyedül is.
bitches, please..

2345 2012.09.21. 22:38:19

@mirigy187:

Azért mert a gyapjas szefárd anyád hajléktalanokat szop le egy százasért a szemétégető mögött, még nem kell ennyire indulatba jönnöd.:)

Csak ezért csinálja, hogy enni adjon neked, te szánalmas elmebeteg.

mirigy187 2012.09.21. 22:39:46

@2345: Ahogyan nézem az anyádat egy kecske döfködte meg és annak mutációjából lettél te éppen ezért egy ilyen trollt mint te ki kéne tömni és mutogatni a természettudományi múzeumban mint ritka példány

mirigy187 2012.09.21. 22:41:06

@2345: Mi van nem tetszik a stílusod elmeháborodott?

haha ti kokkok. 2012.09.21. 22:41:26

@2345: @mirigy187: főleg a magadfajtátoknak írtam az előbb azt, amit.

Bogyó 2 2012.09.21. 22:43:06

@sirwalter: Igen, de a személyi más miatt is fontos. Nem lehet beazonosítani, ha nem érvényes. Regisztráció nélkül viszont megvoltunk eddig is. Nem értem miért kell védeni azt, ami nyilvánvalóan korlát. Miért kell azon rugózni, hogy meg lehet csinálni, nem nagy valami. Igen, meg lehet oldani, de mi a francnak jobb ez mint előtte. Miért veszik el az esélyt, hogy meggyőzzem a haveromat vagy ő engem az utolsó pillanatban, hogy de menj el szavazni. Nem hiszem, hogy az ilyen, esetleg egy hosszas átgondolt mérlegelés után leadott szavazat kevesebbet érne, mint azé, aki birka módjára, bármit is tesz a pártja ezután, már most leadná akár a 2018-as szavazatát is. Sőt!

2345 2012.09.21. 22:43:37

@Bogyó 2:

Aranyered lesz, ha ennyire erőlködsz, és akkor mi lesz veled a meleg társaságodban.

Ignorálva vagy sötét bolsi/libsi, nyugodtan lecuppanhatsz rólam, a nőket szeretem.:)

mirigy187 2012.09.21. 22:44:32

@haha ti kokkok.: Elismerem nem kellett volna csak sajnos nem tolerálom ha normálisan próbálok valakivel kommunikálni akkor böszme stílusban válaszol ekkor néha nálam is elszakad a cérna.

haha ti kokkok. 2012.09.21. 22:46:15

@mirigy187: akkor gyakorolj, mert ha elszakad a cérna, csak bebizonyítod, hogy egy büdös petákkal se érsz többet.

mirigy187 2012.09.21. 22:47:41

@haha ti kokkok.: Igazad van pedig már hozzáedződtem az évek folyamán de úgy látszik már késő van :)

2345 2012.09.21. 22:49:08

@mirigy187:

Hát ez olyan gyönge, hogy holnap kapsz egy tockost a rabbidtól a jesivában.

Valószínűleg azt is le kell írnod ezerszer, hogy ostoba zsidó vagy.:)

Év végén meg osztályismétlésre küldenek, mert megbuksz a magyarok provokálása c. tárgyból.

Anyádnak ma kevés kuncsaftja volt a szemétégető mögött? Mert mintha az éhség kétségbeesése üvöltene belőled.:)

mardekar 2012.09.21. 22:55:23

@condorpasa: "Ha emberünknek döntenie kell, hogy 2 kanna vizet hoz az x km-re levő kútról, vagy feladja a válaszlevelet, akkor szerinted melyik mellett dönt?"

Csipkerózsika hol marad? :D Hülye álmodozó barmok, akinek ilyen megélhetési gondja van, az leszarja a politikát, azt se tudja ki a miniszterelnök.

Bogyó 2 2012.09.21. 22:57:36

@aldo la classe: "de miért kell állandóan összemosni őket az SZDSZ-el? "

Mert egyszerű emberek. Két bit. Ha nem konzervatív, nem szoci, akkor csak SZDSZ lehet. Ennyit tudnak. Gőzük sincs arról, hogy az LMP gazdaságpolitikai elképzelései gyökeresen különböznek az SZDSZ-étől, sőt, bármily meglepő, vannak hasonlóságok a Jobbik programjával. De ők programokat nem olvasgatnak. Emberi és szabadságjogi szempontból valóban hasonlítanak az SZDSZ-re, s a szavazóknál is nyilván nem jelentéktelen az átfedés. De vannak lényeges különbségek. Az SZDSZ sose jelentette volna fel Gyurcsányt, pl. De ez magas ott szélen.

mirigy187 2012.09.21. 22:58:12

@2345: Bocs de részemről a magadfajtád ignorálva van. A neten keresztül vagy csak bátor ahogyan nézem. A nyomorúságos dolgaidat meg ne másokon vezesd le mert nem tehetünk róla. Üdvözlöm anyádat és sajnálom hogy csak ilyen gyereke van remélem nem vagy egyedül mert akkor tényleg sajnálom őket. Majd ha ember lesz belőled akkor gyere vissza de az még jó sokáig várat magára. Na csá.További eseménydús gyűlölködést és magyarkodást kívánok (igaz nem neveznélek ezek után annak)

2345 2012.09.21. 22:58:30

A mai rendelésnek mindjárt vége, ezért még két dolgot az értelmesebbek számára, összefoglalásul.

Kúrcsány fegyenc még szabadlábon belekezdett az "éhezésbe" (aki nem dolgozik, ne is egyék, ugye...), ennél nyomósabb érv az előzetes választási regisztráció mellett nem szükséges.

A másik. Ha néhány libsi idióta, számtalan vén hülye bolsi és félmillió cigány habzó szájjal nem regisztrál és nem vesz részt a szavazáson, az csak kész nyereség az ország szempontjából.

Ha van még leoltásra váró libsi/komcsi ellendrukker idióta, akkor most jöjjön, mert már nem sokáig rendelek.:)

sirwalter 2012.09.21. 23:03:44

@Bogyó 2:
tényleg barátsággal mondom (ismétlem), aztán megyek aludni... ;) :
- a személyigazolványos példa természetesen csak egy példa volt...
- ha a regisztráció esetleg "fölösleges" (ismétlem, ha az) az még nem "aljasság" (ezen azért nem érdemes csak úgy átsiklani, mert ez a poszt erről szól...)
- senki NEM veszi el tőled és a haverodtól az esélyt, hogy egymást az utolsó pillanatban bármiről meggyőzzétek, vagy hogy elmenj szavazni, ha időben (esetleg hónapokkal előre regisztrálsz). Hát olyan nehéz ezt megérteni? :)
- ha már, akkor ne ilyesmikkel érveljetek, mert ez egyszerűen nem igaz! (És ezért nagyon nem szimpatikus nekem, amit K. G. állít)
- mondjátok, hogy pénzkidobás, vagy fölösleges, vagy nincs kedvetek a neten vagy a hivatalban külön regisztrálni... ezeket el tudom fogadni, mint érveket... de hogy antidemokratikus, meg korlátozó, az egyszerűen nem igaz... Az ilyen érvek egyszerűen csak a napi politikai sárdobálás sárgombócai... semmi egyebek...

2345 2012.09.21. 23:04:35

@mirigy187:

Le lettél oltva, ostoba provokátor köcsög.:)

mirigy187 2012.09.21. 23:10:50

@2345: a provokátor te vagy ha nem tűnt volna fel megállás nélkül piszkálsz mindenkit. Kevés vagy te nekem hogy le tudjál úgymond oltani bocs de te nekem nem vagy téma. A vicc hogy közben még értelmesnek is gondolod magad holott véletlenül sem vagy az. Az idióta szmájlik a mondatod mögött meg inkább kényszeredett vigyort mutat mert nehezen viseled, hogy van akázvi ellent mer neked mondani. Próbálod fennhéjázva leplezni azt a tényt, hogy fogalmad sincs mibe szólsz bele. És ne aggódj megyek regisztrálni és mindenkinek szólok hogy menjen Isten ments hogy ti kerüljetek hatalomra nem 44-ben vagyunk szerencsére

mirigy187 2012.09.21. 23:15:10

@sirwalter: Feleseges, nincs értelme, szándékosan meg lesz nehezítve a regisztráció, mert ugye miért is két hét a visszaküldési határidő levélben. Nyugodtan lehetne 2 hónap is. Az ügyfélkaput leírtam, hogy miért is macerás, a hivataloknál meg nem lehet tudni, hogy majd mikor lehet menni főleg ha munkaidőben lesz. Viszont az a duma hogy kiszélesítik a választást béna szöveg. Tipikus fideszes metafizika úgy szélesítik, hogy szűkítik mert csomó embert kizárnak a szavazás alól. Az meg nem hivatkozási alap hogy régen is sokan nem mentek el, de akkor nem is voltak megfenyegetve hogy ha nem regisztrálnak akkor nem szavazhatnak

Bogyó 2 2012.09.21. 23:16:51

@2345: Te tényleg nem tudsz másról beszélni, mint ki a buzi, ki a zsidó?
Ráadásul meglehetősen alpárian. Te jó ég mennyire frusztrált vagy, kegyetlenül elbánhatott veled az élet! Most én meg álljak neki bizonygatni, hogy nem, nem vagyok se buzi, se zsidó, se bolsi, se libsi és így tovább?
Nincs sok értelme, te a menthetetlen kategória vagy, akivel nem lehet értelmes vitát folytatni.

A Jóisten mentse meg az országot az ilyen diktatúrára áhítozó elvakult neokomcsiktól! További jó fröcsögést, javaslom a buzi, meleg, libsi, bibsi, zsidó szavak gyorsbillentyűs megjelenítését, gyorsabban végzel!
Szegény ember!

ottomoll 2012.09.21. 23:25:26

@mardekar: Pontosan így van! Egy minimális tudatosság legyen már elvárható a szavazótól.
1. Levél megkap, kibont
2. kitölt, díjmentes borítékba visszatesz
3. postaládába bedob

Már bocsánat ,de aki erre nem képes, az szavazzon inkább a Máónika showban:)) !

mirigy187 2012.09.21. 23:27:59

@ottomoll: Eddig is tudatosan választottak. Igaz nevezhetjük a fidesz 2/3-os győzelmét kisiklásnak is é majd mostantól tudatosan fognak választani a szavazók :)

ottomoll 2012.09.21. 23:28:38

@2345: Tényleg a Nagy Navarroval mi van? Valami olyasmit hallottam, hogy átalakítja a terveit, és ezentúl gördülő éhsésztrájkot folytat (két marhapörkölt között hö-hö :)) Ez igaz?

2012.09.21. 23:43:58

@2345: "Hazudsz libsi, mert neten is intézheted, anélkül hogy a valagadat felemelnéd a joystick mellől."

Nem egészen. Előbb jelszó kell. Ahhoz meg be kell fáradni az önkormányzathoz.
íaz első öt éves adag ráadásul tavaly decemberben lejárt. Azoknak mindenképp be kell menni.

Tehát nem teljesen igaz, amit írtál.

2012.09.21. 23:45:27

@Bogyó 2:
Én már hallottam olyanról, akit nagyon frusztrált, hogy zsidó, és vonulgatott az utcán, szidva saját fajtáját.

2345 2012.09.21. 23:46:06

@ottomoll:

Nem tudom, annak idején kollégám volt a Híradóban, de már akkor is sötét faszkalapnak tartotta minden normális ember.

Szegény szánalom, ahogy komcsi cenzor Lendvai Ildikó meglátogatta a "sajtószabadságért" éhező Navarrót, akinek ettől sem jött meg az ehetnéke.:)

Egyébként mit szólsz, hogy itt is hemzseg pár idióta ellendrukker libsi, aki jobb hiján most a választási regisztráció miatt nem tud aludni?

Az nem zavarja a lelküket, hogy ma hány magányos, idős embert ütöttek le, raboltak ki, erőszakoltak meg a réti négerek, akiknek a választási távolmaradása igen üdvös lenne.

2012.09.21. 23:47:20

@2345: Le lettél oltva, ostoba provokátor köcsög.:)

Mondjuk ez, meg a nickneved elárulja a szellemi szinvonaladat is.

mirigy187 2012.09.21. 23:50:36

@Könnyen elkaptuk, uram!: Én már megkaptam a magamét mert fel mertem neki hozni amit leírtál. :) Most majd te jössz :)

2345 2012.09.21. 23:53:06

@Könnyen elkaptuk, uram!:

Neked még jelszó sem kell. Beküldöd rossz pólisi pónemedet egy fotón a kilincs orroddal, és máris ki leszel zárva a választásból:)

ottomoll 2012.09.21. 23:55:12

@2345: Mindegy mit mondanak. Úgyís le kell nyelnikük ezt a gombócot is. Kisebb hatásfokkal fognak működni majd a cigó választási hadosztályok. Ez fáj nekik. Nyugi,azért most is lehet majd csalni. Csak kétszer annyi babkonzerv kell majd :))))

mirigy187 2012.09.21. 23:56:15

@ottomoll: Eddig egy embert ítéltek el választási csalásért az is fideszes volt

2012.09.21. 23:57:49

@2345:
Veled szemben nem vagyok zsidó.
Az 1 kimaradt. Mondjuk azzal kezdődik a számsor.
Egyébként szeded még a pimozidot? Mert nem nagyon használ.
Fluoxetin tartalmú gyógyszerre kéne áttérned.
Ha az se, akkor marad a mély-agyi stimuláció.

Bogyó 2 2012.09.21. 23:58:04

@sirwalter: Nem tudom, figyelmesebben kellene elolvasni Karácsony írását aljasság témában. DE azt hiszem azért, mert az ország lakossága ellen irányul, a pártérdeket szolgálja a közjó helyett. Mert valahol az egész visszaélés az egyes emberek nehezebb tájékozódásával, bizonytalanságaival, apátiájával. Mert a fanatikusok érdekérvényesítését erősíti. Ők pedig nem a racionális gondolkodásukról híresek. Ha más párt javasolta volna, akkor is ilyen jónak tartanád? Miért antidemokratikus? Mert minden korlátozása az egyébként szavazóképes (nagykorú, épelméjű, nem büntetés alatt álló) állampolgároknak a szavazásban az, ha azt nem indokolja valami, ami elengedhetetlen feltétele a szavazásnak. kevesebb ember gyakorolhatja a demokratikus jogait, mint eddig. Tehát a külföldiekről nincs nyilvántartásunk regisztráljanak, oké, de ezért kelljen a 8 milliónak is? Ez marhaság. Ez olyan mintha az egyenlőségre hivatkozva az épek is követelnék a mozgóurnát. A külföldiek helyzete más, egyenlőség miatt megnehezíteni nekünk is a szavazást szemfényvesztés. Te is tudod, hogy az egész célja a szavazók számának szűkítése, s a tudatosabb, aktívabb, önállóbb szavazók között több a fideszes. Meggyőződésem egyébként, hogy ez a rendszer az LMP-nek is kedvezőbb, s K.G. írása jobban szolgálja az ország mint a saját pártja érdekét. Minden bizonnyal az alacsony iskolázottságúak, a falusiak, az idősek fognak kevésbé regisztrálni, na, pont nem ők az LMP szavazói. A regisztráció az MSZP-t érinti leghátrányosabban, meg a DK-t, utána a Jobbikot.

Szerintem te se érted, vagy nem akarod, hogy miért baj ez. Leváltható egy ilyen rendszerben a hatalom? Le. De azért mégis ez is egy lépés, ami a kormánypártot előnyösebb helyzetbe hozza, mint ahogy korábban lett volna. Ott a média ügye, a közhivatalok megszállása, a pártkatonák beépítése, ez a sok apró lépés így együtt már komoly korlátozást jelent, s lépés a féldiktatúra irányába.
Ezért igenis antidemokratikus, mert korlátoz. 20 éve szabadon elmehettem, most ehhez képest korlátozottabban tehetem, mert egy plusz eljárásra köteleznek ugyanazért a jogosultságért. Indokolja valami ezt a plusz eljárást? Semmi, ami nem cáfolható csípőből, de leginkább az az elgondolkodtató, hogy ahol olyanfajta passzív regisztráció működött mint nálunk, sehol nem tértek át erre az aktív regisztrációra, inkább ellenkező a tendencia. Az írásból megtudhatjuk, hogy 90% fölött regisztrálnak ahol ez mégis van (kiv. USA) mert egy csomó segítő dolog egészíti ki mindezt. Nálunk meg nem. Ha itt is 90% regisztrál, akkor megkövetek minden támogatót, de erős kétségeim vannak, s szerintem ezt ti sem hiszitek, sőt ebben bíztok. Akkor egyedülálló lesz a demokratikus országoknak mondottak között Magyarország, ahol a szavazás napján az erre egyébként alkalmas polgárok akár 30%-a is ki lesz zárva a részvételből.
Nálunk csak akkor lesz 90%-os regisztráció, ha elemi erejű lesz a kormány elleni felháborodás, amikor már mindenki jobb lehet, csak jöjjön. Itt még nem tartunk, s nem is lenne jó, mert akkor megint egy másik nagy erő telepedhetne az országra, ami most a másik klientúrának lenne jó. A normál ember azonban a kiegyensúlyozott helyzetben érdekelt.

2012.09.22. 00:01:44

@mirigy187:
Csak segíteni akarok neki. Szegény nagyon beteg, és nem tudja, hogy a kezelés vége az elektrosokk.

Bogyó 2 2012.09.22. 00:03:24

@ottomoll: Nem is értem, hogy az európai országok többsége miért nem várja el ezt a tudatosságot a polgáraitól.

Komolyan elhiszed, hogy azért vezetik be, mert tudatosságra akarnak bennünket nevelni?

2345 2012.09.22. 00:05:36

@ottomoll:

Az igaz.:)

Nem tudom, ki volt az ötletgazdája az előzetes regisztrációnak, szeretnék gratulálni neki.

Már az megérte, hogy a zsiráfok megint habzó szájú ajvékolásba és kaftánjaik szaggatásába kezdtek.:)

Hiszen mekkora veszély is leselkedik a demokráciára, regisztrálniuk kell otthonról, két rejszolás között az ügyfélkapu segítségével.:)

Nyilván azok hőbörögnek a legjobban, akik az előző választáson sem vettek részt, mondván, "nincs kire szavazni", pedig csak döglusták voltak elballagni a szavazókörig.

Aki meg a neve helyett keresztet tesz, az nyugodtan ki is maradhat. Bár tőlem a metéltek is tartózkodhatnak, sok kár nem lenne belőle.:)

mirigy187 2012.09.22. 00:06:21

@Könnyen elkaptuk, uram!: :) Szerintem sem klappol nála valami :)

haha ti kokkok. 2012.09.22. 00:14:09

@2345: mekkora egy korlátolt vadparaszt vagy te bazdmeg, de komolyan =]]]]]
te magad vagy igazából a demokrácia elleni legjobb érv, hozzászólásokkal és azok stílusával együtt =]]]
"The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter."
-- Winston Churchill

mirigy187 2012.09.22. 00:17:47

@haha ti kokkok.: Látom nálad is elszakadt. valószínű, hogy ez a célja.

ottomoll 2012.09.22. 00:18:21

@mirigy187: Ezt komolyan mondod? A szocik által szervezett roma választói hordák mik voltak? Meg amikor telefonnal lefényképezett szoci voksért ezrest adtak? Na ezek lesznek most egy kicsit visszazorítva.

Bogyó 2 2012.09.22. 00:19:56

Itt azt hiszik egyesek, hogy jaj de jó, majd a cigányok így nem szavaznak, mert hülyék hozzá, bezzeg ők. Ugyanakkor mégis velük csalnak a szocik. Ahol csalni akarnak, ott ezt is megszervezik, s a regisztráción nem fog múlni, hiszen bőszen bizonygatják itt is, mennyire semmiség. Ellenben a politikával ritkán foglalkozó Mari néni, aki azért legtöbbször mégis elmegy szavazni, most lehet, hogy kimarad, a szavazásban is bizonytalantól is elveszik az esélyt, hogy meggondolja magát. Nekem pont azért rossz, mert én csak 1990-ben voltam biztos a szavazatomban, azóta mindig sokat vívódtam rajta, volt amikor végül úgy döntöttem, hogy nem szavazok. A választási bizottságok tagjai is néha akkor döntik el, hogy, na jó. Most biztos, hogy regisztrálni fogok, bár még nem tudom kire adom a szavazatomat, de kényszerből mégis regisztrálom magam, hogy ne vesszen el az esélyem. De utálom, hogy ezt kell tennem, eddig meg eleve járt. Gratulálok annak, akinek ez tetszik, az ő torkukon aztán mindent le lehet nyomni, ha pártunk és kormányunk teszi.

mirigy187 2012.09.22. 00:21:20

@ottomoll: Bizonyíték? Mert a fideszesnek bírói végzése van. Rajta kívül? valaki?

mirigy187 2012.09.22. 00:22:33

@ottomoll: Vagy a 2010-es fideszes vándorlások?

Bogyó 2 2012.09.22. 00:26:47

@ottomoll: Szerintem ettől nem lesz visszaszorítva. Ellenben a klientúra, meg az agit-prop. osztály ott lesz. Az se sokkal vidámabb. Valakinek babkonzervet, valakinek kormánytisztviselői vagy tanácsadói állást esetleg közbeszerzést adnak.
Ez persze az előzőekre is igaz volt, de most aztán minden mértéken túltesz. A közhivatalokban egyszerre van jelen a rettegés és a fanatizmus. Nem semlegesek, hanem elkötelezettek, ahogyan az Kádár alatt volt kívánatos és ez sokaknak még tetszik is.

2345 2012.09.22. 00:27:08

@haha ti kokkok.:

Természetesen egy elhízott, zsidóbérenc, alkoholista tömeggyilkostól idéztél, ki mástól.

Ezt a hájas férget Drezdában kellett volna kivégezni a háború után, az ártatlan civil áldozatok hozzátartozóinak a jelenlétében, lehetőleg foszforral leöntve és meggyújtva.

ottomoll 2012.09.22. 00:29:30

@mirigy187: A saját szememmel láttam, hallottam mindkettőt. Nekem ez elég bizonyíték.

mirigy187 2012.09.22. 00:32:02

@ottomoll: Hallani én is sok mindent hallottam :) Tuti ezért nyertek :) véletlenül sem azért mert a fidesz balfasz volt igaz most is csak most már hatalomba ami még rosszabb

Bogyó 2 2012.09.22. 00:37:05

@2345: Gondolom, Coventry bombázóival is ezt tennéd. Mert az volt előbb.

2345 2012.09.22. 00:38:54

@ottomoll:

Ezeknek eleve a kultúrájukba van oltva a választási csalás, Lenin óta.:)

1947-ben is úgy lett 22 százalékuk, hogy orosz teherautókkal és buszokkal hordták körbe a megfélemlített munkások tízezreit, illetve az önkéntes és bosszúvágytól lihegő biboldókat, hogy 10-20 helyen szavazzanak.

Most az a bajuk, hogy az előzetes regisztráció miatt kevesebb esélyük lesz a cigó hordák manipulálására, így várhatóan megint kapnak egy komoly tockost a választásokon.

A Lehet Más is Pedofil meg megy az SzDSz után a történelem pöcegödrébe, ahová a polgárok jutatták azt a cionista rablóbandát.

Sajnos a maszop még egy ciklusig szopni fog a parlamentben, annyi az idióta vén hülye proller, aki még mindig a tömeggyilkos Kádár után sóhajtozik.

Régi Péter 2012.09.22. 00:52:00

Kedves Gergő! Legyen szíves orvosolja regisztráció nélkül az alábbi problémát.
Már délutánba hajlik az idő a választás napján, amikor a polgármester fölhívja az emberét a választást lebonyolítók közül (jegyző, jegyzőkönyvvezető, SZSZB tag) és arra kéri tekintsen bele a névjegyzékbe. Arra kíváncsi hogy az ő (Kubatov vagy hasolnó listáján) szereplő emberek közül (szimpatizánsok) ki nem volt még szavazni. A jegyző/jegyzőkönyvvezető/szszb tag minden különösebb probléma nélkül átadja az információt (WC-ből vagy szavazókörön kívülről fölhívja a polg.mestert a mobilján, az egész természetesen törvénytelen.) A polgmester szétküldi a spanjait a városba fölhívatja, vagy ő maga fölhívja XY-okat, akik a párt szimpatizánsai. "Te, Sanyikám, voltatok már szavazni? Nem? Akkor menjetek már el, na. Lécci. Te se akarhatod hogy hatalmon maradjon a Zorbán/Gyúrcsány! Gyerekkel mi van? Nyújtsátok csak be az önkúrmányzathoz azt az ösztöndíj pályázatot bátran!" stb. Szóval rábeszéli az ingadozó szavazókat a voksolásra a választás napján.
Izgatottan várom a válaszát, hiszen Ön írta, hogy "...nem igaz, hogy bármilyen technikai érv szólna a regisztráció mellett, hiszen a meglévő problémák mindegyike orvosolható e nélkül is. Az összes szakmainak álcázott érv csak süket duma."

Bogyó 2 2012.09.22. 00:52:37

Ámen. Aztán végre megint lesz egypártrendszer. Elképesztő, hogy kikkel vagyunk körbevéve. Na ennyit mára.

2012.09.22. 01:01:54

@2345: "Hiszen mekkora veszély is leselkedik a demokráciára, regisztrálniuk kell otthonról, két rejszolás között az ügyfélkapu segítségével.:)"

Te nagyonhülye. Az ügyfélkapu használatához jelszó kell. Azt meg csak személyesen, az önkorinál.
Érted kár volt meghalni Jézusnak.

2345 2012.09.22. 01:03:48

@Bogyó 2:

Nem, kisköcsög, az volt elébb, hogy a zsidók Londonból és New Yorkból már 1933 márciusában hadat üzentek Németországnak, mert egy általuk nem kedvelt párt meg merte nyerni a szabad és titkos választásokat.

Egy kis történelmi művelődés és utóképzés nem ártana neked, mert eddig csak sztalinista vagy cionista fércműveket lapozgattál, szegény szánalom.

Gondolom, te még ott tartasz, hogy a gonosz "nácikok":), szappant főztek a zsidók zsírjából, az "elgázosított zsidók" bőréből (!) meg lámpaernyőket készítettek.

Ha még nem tudtad volna, mindezen hazugságokra a milliárd dolláros kárpótlási biznisz, valamint Izrael állam létrehozása céljából volt szükség.

Arról nem is beszélve, hogy az oroszok a katyini mészárlásra kerestek fedősztorit, amelynek során bátran tarkón lőttek 25 ezer hozzájuk menekült vagy elfogott lengyel tisztet és civil értelmiségit, miután nagy hősiesen 1939. szeptember 17-én 90 hadosztállyal hátba támadták a vérben ázó Lengyelországot.

Az meg nyilván sokkot is okozna neked, ha megtudnád, Sztalin hogyan rakatta vagonokba a volgai népi németek 100 ezreit, csaknem 1 millió (!) embert, akik közül 600 ezer az utat sem élte túl Szibériáig, mert éhen halt.

Ez utóbbiról a Rubicon folyóirat 2011/6. számában olvashatnál, ha akarnál többet tudni az agyadba préselt zsidó/bolsi hazugságoknál.

A holodomorról hallottál-e? A 20-30-as években 13-15 millió ukrán és orosz paraszt halt éhen, miután minden élelmet elkoboztak tőlük, mert Sztalinnnak kemény valutára volt szüksége az őrült fegyverkezési programjához.

Na ezzel a tömeggyilkossal bratyizott a te Churchilled, a másik tömeggyilkos gazember.

Persze, vannak olyanok, akik sötétségben szeretik leélni az egész életüket. Ehhez való jogodat nem vitatom el, de akkor kevesebbet égesd magad a köznyilvánosságban.:)

2012.09.22. 01:05:59

@2345:" Az ügyfélkapu létestése, módosítása:

Ügyfélkapu létesítését bármely természetes személy kezdeményezheti. Ügyfélkapu létesítéséhez elengedhetetlen a személyazonosság igazolása. Ehhez – amennyiben nem rendelkezik minősített elektronikus aláírással – személyesen meg kell jelennie valamelyik Okmányirodában."

Érted már, sötétség királya. A bányászlámpát is miattad fedezték fel, sokat köszönhet neked az emberiség.

Bogyó 2 2012.09.22. 01:07:05

@Régi Péter: És a regisztráció ezt miért orvosolja?
Mondok jobbat.
A regisztrációs adatbázist központilag látja pártunk és kormányunk a neki lekötelezett tisztviselőkkel. Az ellenzék nem, mert az nyilván nem lehet nyilvános. A kormánytisztviselő egyeztet Kubatovval, hogy mozgósítsák a helyi Fidesz-szervezetet, polgit, szóljon már ki a magukról elfeledkező nem regisztrált haveroknak, hogy uccu neki, de gyorsan, meg persze azoknak, akiknek meg lehet ígérni a Fidesz-konzervet. A többi párt nem tudja ezt megtenni. Igéret, kérés analóg mint nálad. Szavazás napján a HVB fideszes tagja szépen leellenőrzi, hogy a Kubatovos regisztráltak eleget tettek-e a kötelességüknek, ha nem körbekürtölik őket akár nyíltan, kampánycsend ugye nincs, aztán konzerv-szavazás, megegyezéses sorrendben.

Akkor mire is jó a regisztráció?
Hát erre.

2012.09.22. 01:07:48

@2345: "a zsidók Londonból és New Yorkból már 1933 márciusában hadat üzentek Németországnak,"

Na? Dokumentum????

lorantka_a_gall 2012.09.22. 01:15:54

@vágtázó halottkém:
"Sérül a szabad választási jog."
Kinek tiltják meg a regisztrációt? Szerintem bárki megteheti.

"hogyha este fél 7-kor eszébe jut, hogy ááá inkább mégis lemegyek, akkor azt is megtehesse!"
Tehát biztos ami tuti alapon regisztrálj és majd eldöntöd, hogy akarsz-e elballagni az urnáig.

"Én akkor is el fogok menni és csak azért is regisztráltatom magam."
Nagyon helyes, élj a jogoddal.

Az pedig, hogy megosztod, hogy kire (vagy kire nem) fogsz szavazni, nagyon kedves, de baromira nem érdekel. :D

Régi Péter 2012.09.22. 01:16:07

@Bogyó 2: Az ingadozó, bizonytalan szavazó nem regisztrál, ennyi.

2012.09.22. 01:17:45

@2345:" Alfred Rosenberg, Hitler elsőszámú judaizmus és cionizmus elméleti szakembere volt, magáévá tette a cionizmus kihasználásának előnyeit. A Die Spur nevű lapban (1920) Rosenberg azt kérte a németektől, hogy tegyenek félre minden ellenszenves érzést:

„A cionizmust minden eszközzel támogatnunk kell, hogy évente bizonyos számú zsidót küldhessünk Palesztinába, vagy legalábbis a határon túlra.”

Nácik és cionisták együtt dolgoztak a zsidóság kivonulásában. 1933. január 31-én, tehát 24 órával Hitler kinevezése után, a Juedische Rundschau nevű cionista folyóirat kijelentette, hogy a zsidóság jogaiért kizárólag a cionisták és nem pedig a német zsidók [beolvadt] harcolhatnak. A május 10-i, a nácik által elkövetett nyilvános könyvégetések után a lap és a zsidóság is ugyan gyászolta a nagy veszteséget, de nem tudott ellenállni, hogy nyilvánosan meg ne bélyegezze azokat a hitehagyott zsidó írókat, akik cserbenhagyták a származásukat.

A Juedische Rundschau, viszonylagos sajtószabadságot élvezett, és szabadon hirdethette a cionizmus különálló politikai eszméit és céljait, valójában Németországban akkor az egyetlen, a Harmadik Birodalomban jóváhagyott vallás-filozófiai világnézet.

1933-ban a héber nyelvtanítást bevezették az iskolákban, és két éven belül a zsidó fiataloknak megengedték a cionista egyenruha viselését. Amikor 1935-ben Németországba bejött a Nürnbergi Törvény, a németországi zsidókat megfosztották az állampolgárságuktól, és törvénysértő volt nekik német zászlót emelni. Ugyanakkor e törvény szerint a zsidók szabadon használhatták a Dávid-csillagos cionista zászlót.”

Tehát a cionisták és a nácik együtt dolgoznak a zsidók Izraelbe telepítésén, de ennek a Németországnak a ksidók hadatüzentek?

Á, mégse Tourette lesz ez. Simán alulképzett vagy. Ez megalapozza a kisebbségi komplexusodat, amire rátelepszik a dezinformáltság.
Amúgy miért félsz a zsidóktól? Te magyar vagy, egy olyan nemzet fia, amelyik minden esetben megállta a helyét, feltalálta magát a történelemben.
Csak nézd meg, mennyi a világhírű magyar tudós! Ja, bocs, mégse, tele van zsidóval.

2012.09.22. 01:20:26

@Régi Péter: "Az ingadozó, bizonytalan szavazó nem regisztrál, ennyi. "
sajna nem. Mivel be kellmenni az önkormányzathoz, amire két heted van, így megnehezül a folyamat végrehajtása. Mondjuk dolgozol. Vidéken élsz. Szegény vagy, nincs pénzed utazni. Mondjuk beteg vagy, külföldön tartózkodsz. és még sok apró dolog.

hinnyemánahétszázát 2012.09.22. 01:22:04

Bár nem ugyanaz a cél (meg az eszköz sem), de azért egy kicsit mégis idevág:
www.youtube.com/watch?v=ypRW5qoraTw

Bogyó 2 2012.09.22. 01:26:27

@2345: Jaj te faszfej, kihozol a sodromból már, most te osztod itt az észt? Miféle hadüzenet te baromarcú? És akkor egy hadban álló ország küldte el a versenyzőit 1936-ban Berlinbe, hogy megalázza egy fekete Jesse a felsőbbrendű árjákat? Igen, Hitler megnyerte a választást '33-ban egy kifosztott, igazságtalanul megalázott, elkeseredett országban, de aztán több választás nem is volt, ez a te ideálod?
Kibújt a szög a zsákból.
Azt hiszed az emberek tőled hallottak először a volgai németek kálváriájáról vagy az ukrajnai éhínségről? Atyaég, hol élsz te? Csak 2011-ben hallottál ezekről, s most itt játszod a nagyokost, legtöbbünk ezen '90 táján túlesett, de azóta is már unásig lehetett ezekről filmeket látni X ismeretterjesztő csatornán, ahogy a Szovjetunióba hurcolt németországi nőkről is, nemcsak a volgaiakról. Katyn, Drezda mozifilmként is látható. Még jó, hogy nem kezdtél el mesélni a malenkij robotról. Nem kell ehhez Rubicont vagy Históriát olvasni, agyontárgyalt témák ezek.
Churchill-t nem én hoztam fel, engem nem érdekel, de ha választani kell Hitler, Sztálin és közte, akkor nem gondolkodnék. Látom, te se. Hiszen a Führer nem volt tömeggyilkos. Hát, persze.

2345 2012.09.22. 01:28:27

@lorantka_a_gall:

Nem hittem volna, hogy az LMP-sek között is akadnak józan, független és elfogulatlatlanul gondolkodó emberek.

A mai pontomat te kapod a szellemes és korrekt hozzászólásodért. Üdv!:)

Esetleg Gergelyt is felhomályosíthatnád, ha találkozol vele, mert ezen posztja a regisztráció "aljasságáról", több mint gáz.

Bogyó 2 2012.09.22. 01:30:35

@Régi Péter: És ha megbizonyosodik, akkor már hiába. Ez miért jó?

A csalásnál meg nem érv a regisztráció, csak egy picit bonyolultabb, annyira mint a normál polgárnak szavazni. De a csalni szándékozóknak ez fontosabb.

Bogyó 2 2012.09.22. 01:35:18

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem baj, a betegek, a szegények, a tájékozatlanabbak, az idősek se szavazzanak. Ellenben a fanatikusokat, pártkatonákat szívesen látják, hiszen ők bármikor és bármerre irányíthatók.
Na, jó, befejeztem, felhúzott ez a nagyokos, pedig igyekeztem.

2345 2012.09.22. 01:45:19

@Bogyó 2:

Az nem volt kétséges, hogy Sztalint és Churchillt választod, sötét libsi.:)

Az sem, hogy habzó szájjal őrjöngeni fogsz, ha képedbe kapod, hogy tömeggyilkosokkal példálózol.

Ha az ilyenek, mint te (Kúrcsány, Tóta W., Balavány patkány és hasonlók) gutaütést kapnak az előzetes választási regisztrációtól, az komoly érv a bevezetése mellett.:)

Egyébként, ha már felhoztad, libsi/bolsi agymosott idióta, olvastad Jesse Owens emlékiratait? Nem? Igazán kár.

Pedig ott szerepel, hogy Owens szerint fotó készült róla, amikor Adolf Hitler kézfogással gratulált a 4-szeres olimpiai bajnoknak, akinek a teljesítménye teljesen lenyűgözte a német vezért és kancellárt.

Owens azt is elmeséli, hogy amikor a melegítésnél többször elfutott a díszpáholy előtt, Hitler mindig lelkesen integett neki, ő meg visszaintett a Führernek.

Eddig erről melyik verziót olvastad, tanultad, hitted el lelkesen, mérsékelt értelmű libsi megvebocs?:)

Megismétlem, senki nem háborgatja azon jogodat, hogy bár ma már nem kötelező, de ostobán és agymosottan halj meg. Csak kéretik kevesebbet ajvékolni a köznyilvánosságban, mert a valóban tanult emberek körében alaposan leégeted magad.:)

renevol 2012.09.22. 01:55:14

@2345: Azért azt te is beláthatod, hogy ahhoz képest, hogy a választásokon való részvétel egyszerűsödhetne is pl. az internet elterjedésével, most ennek pont az ellenkezője történik, a részvételhez egy plusz feltétel iktatódik közbe. Én ennek értelmét nem látom - mondjuk hátrányát se nagyon, egyszerűen feleslegesnek tartom. Valószínűleg nem növekedni, hanem csökkenni fog a választásokon való részvétel, viszont nem valamiféle kompetenica-alapon, vagy a közpénzekhez való hozzájárulás, vagy büntetlen előélet alapján lesz szűrve a választásokon részt vevők köre (ezeket akár jogosnak is tartanám) , hanem pusztán egy adminisztratív eszközzel, tehát nem adekvát módon. A bevezetéséhez adott körítés pedig, a kormányzati érvek számomra nem meggyőzőek, ezért pusztán hatalommegtartási taktikát érzek a háttérben a Fidesz részéről. Ez pedig, ha egy alapvető, rendszerszintű, a mindenkori hatalom kiválasztásáról, legitimálásáról szóló dologról van szó, nem szerencsés.

2345 2012.09.22. 02:26:49

@renevol:

Nyilván ez is van mögötte, jogos minden észrevételed. De.

Ezen ostoba poszt, amit Gergely még az aljasság kifejezéssel is ellátott a címben, nagyon gáz.

Másfelől, a kopogtatók adásvétele, az azokkal való visszaélés stb. megoldást kívánt. Ha te tudsz jobbat, mint amit a Fidesz kiagyalt, kiváncsian olvasnám.

Az internetes választás ötletére nem bíztatnálak, szerintem nem is olyan sokára a net összeomlása világméretű gazdasági, pénzügyi, egészségügyi, tudományos, személyes stb., katasztrófákhoz fog vezetni.

Már most sem tud kézzel írni a népesség fele, 100 milliók agyában hatalmas üresség, mert a neten tartják az "eszüket", a memoriter megszűnt az iskolában, egy nagyobb könyvtár azonnal összeomlik áramszünetkor stb.

Nem tudom, érted-e, amire gondolok. Shakespeare, Mozart és mások egész helyre kis műveket alkottak villany hiányában napvilágnál, gyertyafénynél és szövegszerkesztő nélkül. Az Iliász is hogy fentmaradt, pedig vagy 3 ezer éves.

40-50 év múlva fuccs a kőolajnak, közben 10 milliárd ember akar majd világítani, fűteni, utazni, ennyi embert kell majd etetni, tanítani, lakatni, utaztatni. Nem fog menni.

Sumer agyagtáblák még mindig közvetítik a tudást, a mi korunkból mi marad meg a villanyoltás után. Mert ez a blog sem.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.09.22. 02:34:36

"a jelenség 2010-ben Magyarországon is ismertté vált, Szanyi kapitány jóvoltából"

Hát nem, kedves Karácsony Gergely, nem akkor vált ismertté. Hanem a korábbi választáson, amikor is a Fidesz szervezte meg az egyik (átjelentkezők "befogadására" kijelölt) budapesti körzetben a tömeges átjelentkezést, ezzel elérve, hogy este még tömegek álltak sorban a szavazóhelyiség előtt, a szavazást meg kellett hosszabbítani, és az Országos Választási Bizottság órákig tanácskozott, mert fogalma sem volt, hogyan kezelje a helyzetet, magyarul megmondva a szándékos zavarkeltést, botrányokozást.

Persze megértem én, hogy nem lehet úgy a Fideszt bírálni, hogy ugyanakkor nem szúrunk oda az MSZP-nek is, hiszen rettegünk, nehogy MSZP szimpátiával vádoljanak, de azért érdemes lenne maradni a tényeknél.

fzoli77 2012.09.22. 03:00:47

Amikor a hitet tudatosságnak / racionalitásnak próbálják beállítani - és nem hitről beszélni - az elég nagy baj.

Tegyük fel, hogy most nem tudok dönteni, mert nem tudok jó döntést hozni. Fordítsak-e arra időt és pénzt, hogy regisztráljak arra, hogy majd három hét múlva, lehet hogy akarok döntést hozni, bár nem biztos hogy akkor fogok tudni jó döntést hozni.

Ő, mi vagyok én ? Jósnő?

Miért kell előre döntenem, hogy akarok-e döntést hozni majd, amikor még egyáltalán nem látszik, hogy érdemes -e választanom, hiszen nem mondtak / tettek még semmi olyat, amit miatt valamelyikre szavazni szeretnék?

Ez kb. olyan, mintha csak akkor vehetnék cipőt, ha előre bejelentem 3 héttel, hogy lehet hogy cipőt fogok venni. Vicc.

Kiéve ha már most tudom, hogy melyik cipőt is akarom megvenni.

És ez még lehet hogy tudatos is, csak miért nézzük le azokat, és miért nevezzük nem tudatos szavazóknak azokat, akik nem látják előre azt, hogy 3 hét múlva tetszeni fog-e nekik valamelyik cipő, mert most egyik se tetszik nekik.

Mellesleg elég visszataszító, hogy vezér szerint ez szélesíti a választási részvételt.

Az "okos" / "tudatos" fidesz szavazót meg nem zavarja az, hogy azzal érvel, hogy nem baj, ha szűkül az és a vezére hazudik.

Ez gyerekek nem tudatosság, hanem hit és agymosottság.

2345 2012.09.22. 03:03:19

@Patreides:

Jééé, egy régi vérlibsi, Tóta Weisz egyik imádója. Mi van, unatkozol a senki által nem látogatott blogodon?

Ma már kirecskáztad magad Pallot, Melua és Gellar fotóira?:)

Honnan is kezdjük felsorolni a tényeket, ami a vesszőparipád. Talán vissza kellene menni egészen Kohn Béla vörös patkányforradalmáig, és onnan szemlélni mindazt ami Magyarországgal történt a 20. században, a jelenig ívelve.

Kohn Bélától Rosenfeld Mátyásig, Eisenberger Benjámintól Csermanek Jánosig, Lőwinger Gyuri bácsitól Heller Ágnesig, Horn Gyulától Szanyi kapitányig, Pető Ivántól Karácsony Gergelyig, és így tovább.

De nem folytatom, már így is nehezen szeded a levegőt, isten ments , hogy gutaütést kapj és az "antifasiszta", "demokrata", "liberális" "baloldal" elveszítse egy ilyen kitűnő katonáját.:)

Mondd, jó ostobának, elvakult hülye libsinek lenni?:)

veerses 2012.09.22. 03:07:38

Miért? Aljasság a regisztráció? :))

Ugyan!

2345 2012.09.22. 03:19:13

@fzoli77:

Hát, te nagyon sötét vagy libsi kötekedő, bár ezzel nem vagy egyedül az itteni felhozatalban.

Tegyük fel szemüveges vagy, és romlott 1 dioptriát a szemed. Kénytelen leszel "regisztrálni" a szemészeten, mert lám, hipp-hopp ott nem fogadnak.

Az ügyvédi irodába sem ronthatsz be azzal, hogy azonnal pereskedni támadt kedved, ott is előre kell időpontot kérned.

Ha megrendeled a gázkazán karbantartását, kénytelen vagy ahhoz alkalmazkodni, amikor a szervíz ki tudja küldeni a szerelőt.

Lejáróban van az autód műszakija, na mit teszel? Jelentkezel valamelyik szervízben vagy vizsgáztató állomáson és előre "regisztrálsz".

Pedig ezek az események nem egy ország politikai viszonyait határozzák meg 4 évre, csupán a magánéleted apró kis eseményei.

Természetesen a közértbe és a cipőboltba bármikor beronthatsz, bár egy 20 ezres lábbeli megvásárlása nem szokott spontán történni.

Normális ember több üzletet felkeres, több cipőt felpróbál, mielőtt dönt, noha az a döntés már jó előre megszületett benne, hogy cipőt akar vásárolni.

Nem tudom, segítettem-e a dolgok megértésében, mert olyan egyszerűnek tűnsz, mint a pincekulcs.

A másik eset, hogy értesz te mindent, csak kötekedsz, mert rühelled a Fideszt, amiért 2010-ben a választásokon bucira verte azokat politikai erőket, akik neked szimpatikusak.

Bármelyik esetben lehetőleg ne regisztrálj, az lenne az üdvös, ha az ország dolgaiba érett és értelmes emberek szólnának csak bele.

fzoli77 2012.09.22. 03:56:04

@2345:
"Bármelyik esetben lehetőleg ne regisztrálj, az lenne az üdvös, ha az ország dolgaiba érett és értelmes emberek szólnának csak bele."

Izé, fideszre szavaztam, bocs. Egyébként tudatosságból szerintem és nem hitből, és lásd hova vezetett.

Aha. Tehát az szélesíti a választási részvételt, hogy kevesebben mennek el. Értem. Te tudatos vagy, de nagyon és nem hívő. Mert a kevesebb néha több ugye? Ennyire egyenlőek a polgárok ugye?

Jó tudni, hogy ennyi elitista van, akit nem zavar az, hogy vezetőjüknek el se hiszik amit mond, és ez az erkölcsi magaslat, már feljogosítja őket, hogy másokat lenézzenek onnan.

Tudod az életeben rengeteg olyan helyzet van, amikor az emberek nem tudnak jó döntést hozni.

Például, ha nem ismertek a döntéseid várható következményei. Vagy ha bármit is döntesz, igen nagy valószínűséggel rossz döntést hozol, akkor nem éri meg magával a döntéssel foglalkozni.

De leírom közérthetően, hogy te is megértsd az első példádon keresztül:

"
Tegyük fel szemüveges vagy, és romlott 1 dioptriát a szemed. Kénytelen leszel "regisztrálni" a szemészeten, mert lám, hipp-hopp ott nem fogadnak.
"
Az hogy nem lesz szemüvegem, annak IGEN NAGY eséllyel ISMERTEK a következményei.
Lehet tudatos döntést hozni.

Az hogy melyik párt mit fog tenni a választások után 2014-ben egy KICSIT kevésbé egzakt. Remélem ezt hajlandó vagy belátni.

Kb. a jelenlegi helyzetben toto / lotto kategoria érzem, próbálok is tájékozódni, csak azt nem látom be, hogy ez miért akarják lerövidíteni, nehezebbé tenni.
Max. azért lehet "tudatos" döntést hozni, mert annyira utáljuk a másikat, vagy annyira szeretjük az egyiket, hogy maga ez az érzet / hit miatt már most tudjuk, hogy kire nem, vagy kire szavazunk, és hogy ez fontos számunkra.

De azt hogy ezt az ORSZÁG érdekének állítjuk be, és tudatosságnak az ezen fogalmak / értékek megcsúfolása egyben.

Nem áll jól az, ha valaki úgy sajátít ki értékeket, hogy közben azokat lerombolja, semmisé teszi.

Mert mivé lesz ez az nemzet, ha ennyire lenézzük a másikat, ennyire semmi, senki számba vesszük egymást?

Tényleg erre lehet közösséget építeni?

agyameldobom42 2012.09.22. 06:01:49

Az regisztraltak listajat csak a fidesz kampanystab fogja megkapni, a tobbi jelolt nem.
Ha a fidesznek van listaja a szimpatizansairol, peldaul az egyhazaktol vagy a nemzetikonzultaciobol, akkor maris eleg nagy batorsag kell ahoz, hogy valaki ellenzekikent regszintraljon. (amit minek is, mert kire is fog szavazni? szocikra?)

nu pagagyí 2012.09.22. 06:17:45

@2345: Egy szolgáltatót, kereskedőt ne keverj össze az országgal. Őket otthagyhatod, ha túl sokat tökölnek.

A választás viszont alapjog. Ha megjelenek szavazáskor és igazolom, hogy magyar állampolgár vagyok, akkor szavazhassak. Ha közvetlenül szavazáskor is lehet regisztrálni, mint például az USÁ-ban, akkor rendben van a dolog, bár ez nálunk felesleges pénzpocséklásnak tűnik. A Fidesz, mint tudjuk nem ezt akarja, több a gyanúnál, hogy szűkíteni óhajtja a jogainkat, a tiedet is.

agyameldobom42 2012.09.22. 06:32:38

Fene a blogmotorba, bocs, ha dupla:

Kepzeljuk el, mi lenne, ha ez a torveny eletben maradna egy esetleges kormanyvaltas utan:
A komcsik kezebe kerulne a regszitralt szavazok listaja!
Csak kihuznak rola a parttagokat, uttoroket, buzifelvonulokat, a tobbikeret mar mennenek is a pufajkasok a fekete autoval.

midnight coder 2012.09.22. 07:07:27

@nu pagagyí: Jogod lesz szavazni, csak picit megnehezítik. Ami nem is baj - jobban meg kellene. Akkor azok, akik nem tudatos szavazók, csak random leadják a voksukat arra akit a leggyakrabban emleget a média nem fognak szavazni, így csökken a média és a mögöttük álló pénzügyi lobbi befolyása.

nu pagagyí 2012.09.22. 07:15:56

@2345: Kihagytad Karinthyt és Radnótit, Weisz Manfrédot, Goldbergert, tudósok sorát. És persze nem említetted Horthyt, Szálasit, az ostoba, tehetetlen, felfuvalkodott, nemzetáruló dzsentri vezetőréteget.
Nincs azzal baj, ha nem jönnek vissza a "régi idők". Nem volt olyan szép.

Az ország vezetői rendre elárulták saját népüket és országukat. Nem kell egy újabb, előjogok bástyái mögé bújó vezető réteg, akiket nem lehet békésen eltávolítani, ha nem mindannyiunk érdekében intézik az ügyeket, vagy egyszerűen csak saját hasznukra fordítják az ország erőforrásait. A Te érdeked is, hogy leválthasd ezt a kormányt, ha már nem tetszik. Most hazudnak neked, mire észreveszed, már késő lesz.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 07:22:22

@midnight coder:

Nem lesz jogom szavazni.

Odamegyek a szavazás napján a személyimmel, és kiderül, hogy a cigány elvette a szavazati jogomat.

Ez az aljasság.

A szavazás napján legalább a fél országtól elveszi a szavazati jogát ez a korcs.

nu pagagyí 2012.09.22. 07:27:34

Ha a Fidesz biztos lenne a fölényében, nem ravaszkodna össze-vissza.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 07:29:21

A becslésem az,

hogy ezen a szavazáson csak annyi szavazó lesz, amennyi a 2004-es kettősállampolgáros népszavazáson volt.

Kétmillió.

Nyolcmillió választónak a szavazás napján nem lesz választójoga.

De ezzel se győz viktorunk,
úgyhogy majd csal a határon túli levelekkel.

Ez a tippem.

6.Lеnin 2012.09.22. 07:38:00

@Patreides: Nekem is volt blogom amit a kutyát sem érdekelte. Az antik menora gyüjteményes blogomba csak cigány ócskások kommenteltek.

6.Lеnin 2012.09.22. 07:40:27

@midnight coder: Szóval akkor elismered hogy 2010-ben a cigány a bizonytalanok miatt kapta meg a kétharmadot amivel szétbassza az országot. Saját dugátokba dőltök, olyan mintha én helyreállattatnám az előbörömet.

6.Lеnin 2012.09.22. 07:42:48

@nu pagagyí: Igazad van, a cigány és bandája nem fogja erőszak nélkül átadni a hatalmat.

Hajós 2012.09.22. 07:43:57

@Blogger Géza: Egyik sem alkotmányos alapjog...

radikalisviccek 2012.09.22. 07:44:01

Regisztráció... műveltségi cenzus, az kéne, de nem a Jobbik-féle nyolc általános szinten, hanem minimum érettséginél meghúzni a vonalat.
Sanszos, hogy a két "nagy" párt kurva gyorsan helyet cserélne a két "kicsivel".

6.Lеnin 2012.09.22. 07:49:38

"A fideszes alelnök az egységes bánásmód követelményére hivatkozik, ezt azonban pont ők rúgták fel azzal, hogy a tavaly december 23-án elfogadott (egyébként szintén gyalázatos) választójogi törvényben a határon túliaknak csak egy szavazati jogot adtak, szemben a belföldiek két (egyéni és listás) voksával."

- A határon túliak hogy is szavazhatnának egyéniben? Oda iratja fel magát egyéniben ahova akarja?

6.Lеnin 2012.09.22. 07:50:22

@radikalisviccek: Ja, a cigányra nem szavazhatna a fajtája. :-))

Hajós 2012.09.22. 07:51:34

@greatwideopen: és nem mennek el mindazok az idősek vagy éppen nem idősek, akik ugyan nem politikailag elkötelezettek, de van véleményük, amit a szavazás során kifejtetének. De a szavazás érdekében nem akarnak vagy tudnak agy napot eltölteni x településsel odébb sorbanállással a regisztrációért.

6.Lеnin 2012.09.22. 07:56:17

Ez a regisztráció csak azt mutatja, hoyg fél a cigány, hogy kikerül a hatalomból és akkor végleg bukott ember. A rendszer váltás legkártékonyabb figurája a barom.

6.Lеnin 2012.09.22. 08:04:23

@2345: Mert elvakult, ostoba nácinak viszont nagyon jó.

mirigy187 2012.09.22. 08:04:58

@midnight coder: Még jó hogy a fidesz a 2/3-át a bizonytalanoknak köszönheti. És most jöttök nekem a tudatos szavazással. Nem sül ki ilyenkor a szemetek?

Alonee 2012.09.22. 08:08:48

@Bogyó 2: A polémiátokban érdekesen ellenpontozódik a sötét, ostoba modortalan, bunkó, aki ugye a 2345 nicknevű csodálatos árja emberpéldány és a Te szofisztikált, normális stílusod. Egy szempontot azért engedelmeddel felvetnék, egy ilyen 2345-tel szóba állni egyszerűen hiba.

radikalisviccek 2012.09.22. 08:09:25

@2З45: azt azért tudjuk ugye, hogy a cigók arra szavaznak, akitől utoljára megkapják a nagyfröccsöt meg a csík szalonnát a választás reggelén, és ennek a nagy mennyiségű osztogatására eddig a szociknak volt inkább pénzük (persze nyilván '14-ben a fityesznek lesz).

pánpéter 2012.09.22. 08:10:32

1, LMP= SZDSZ, ezt pontosan tudja mindenki.
2, ez a párt vidéken még csak nem is létezik, egy szűk fővárosi csoportosulás az lmp.
3, hisztin kívül mást nem tudnak. értelmes alternatívát felmutatni képtelen gittegylet.
4, az lmp lassan ott tart, hogy minden amit nem ők találnak ki (eddig semmit nem találtak ki, vagy javasoltak) az antidemokratikus. ez kezd szánalmas kategória lenni.
5, ha azt a szűk réteget, aki még egy levelet sem képes feladni, kiesik a szavazásból, az egy helyes dolog. akinek semmiféle közéleti elképzelése, véleménye nincs, az ne is szóljon bele az ország sorsába.
az lmp 2014-től nem lesz parlamenti erő, és ez így is van rendjén.

6.Lеnin 2012.09.22. 08:12:28

@Alonee: Mi a problémád velem? Régen a Neel Armstrong nicket használtam, de hogy meghalt, kegyelet sértés lenne. Ez is bizonyitja milyen rendes vaok.

6.Lеnin 2012.09.22. 08:13:45

@pánpéter: És ez hogy függ össze a regisztrációval faszfej?
@radikalisviccek: Tehát engem igazolsz.

Hajós 2012.09.22. 08:18:57

@radikalisviccek: A műveltség nem egyenlő az intelligenciával. Egyébként milyen műveltséget mérnél:politikai és közgazdasági, vagy szociológiai?
Érettségi: jól képzetszakmunkásokkal mi lesz?

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 08:20:19

@radikalisviccek:

2006-tól az összes önkormányzat fideszes.

És viktorka a - 300 forintos - tömeget vette meg magának.

Nálunk budán meg egész éjjel álltak a sorok, mert ide irányították

vidéki barmokat, hogy szavazzanak bele a mi választásunkba.

Az a kis pöcs, ott fenn a posztban - ezt nem említi.

Hogy fideszes kékcédulások jöttek Budapestre.

Mert neki nem tűnt föl, amikor a tévé kérdezgette a hajnalig sorbanálló vidéki taknyokat, hogy ez miért éri meg nekik...?

Hajós 2012.09.22. 08:21:40

A korrekt rendszer az lenne, hogy mindenki alapban szavazhasson. Aki nem akar, az ilyen olyan technikával lemondhasson a szavazati jogáról,de aki nem mond le, annak kötelező elmenni szavazni.

mirigy187 2012.09.22. 08:23:23

Erős a gyanúm, hogy azért két hét a visszaküldési idő mert rájöttek hogy orbán nyomi leveleit is csesztek visszaküldeni hónapok alatt, ezért talán a regisztrációs leveleket még annyira sem fogják két hét alatt. Mocskos manipuláló egy banda.

ⲘⲁⲭѴⲁI ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · https://bircahang.org 2012.09.22. 08:35:44

Eddig egy csomó dologról konzultált a cigány. A regisztrációról miért nem?

hörgőszelep (törölt) 2012.09.22. 08:43:28

Jobb, ha tőlem tudjátok: A politika szinte minden formájában aljasság, aki tud ellenkező példát, jelentkezzen!

radikalisviccek 2012.09.22. 08:44:37

@Hajós: a jelenlegi körülmények között egyedül az iskolai végzettség alapján lehet valamiféle cenzust meghúzni (az nem manipulálható az aktuális kurzus által, mint mondjuk egy IQ-teszt lenne, amelynek a megoldásait természetesen mindenki előre tudná, stb.)
A jól képzett szakmunkásoknak sem tiltja meg senki, hogy érettségizzenek...

Persze az ideális az lenne, ha lenne valamiféle egy-két éves átfogó plusz képzés (közgazdaságtan, jog, ilyenek), amelyre mondjuk 8 általános és 16 éves kor fölött lehetne jelentkezni, amely után - sikeres vizsga esetén - kapna az állampolgár szavazati jogot.

Mert véleményem szerint eléggé felháborító, hogy olyan emberek tömegei döntenek közvetett módon az én sorsomról is, akiket száraztésztáért vásárolnak meg a szavazósdivasárnap reggelén, és a saját nevüket sem tudják helyesen leírni adott esetben.

pánpéter 2012.09.22. 08:58:20

@2З45: hozod az lmp színvonalát...

Blogger Géza 2012.09.22. 09:02:55

@Hajós: Dehogynem.

Idézetek az alaptörvényből:

"Mindenkinek joga van a munka és a foglalkozás szabad megválasztásához, valamint a vállalkozáshoz."

"Minden magyar állampolgárnak joga van a mûvelõdéshez"

"Mindenkinek joga van a testi és lelki egészséghez."

Még meg is előzik sorrendben a következőt:

"Minden nagykorú magyar állampolgárnak joga van ahhoz, hogy az országgyûlési képviselõk, a helyi önkormányzati
képviselõk és polgármesterek, valamint az európai parlamenti képviselõk választásán választó és választható legyen."

Az, hogy valami "alapjog", nem azt jelenti, hogy korlátlan, minden alapjognak megvannak a korlátai.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 09:08:08

@mirigy187: És nyáron két hét.

Amikor mindenki szar a politikára, mert fől a feje a melegben.

mirigy187 2012.09.22. 09:16:23

@Dr. simonmondja.: És a hívek még mindig nem értik hogy mi nem tetszik a regisztrálósdiban :)

lorantka_a_gall 2012.09.22. 09:25:46

@pánpéter: te aztán rendkívül ostoba lehetsz. Gratulálok a különlegességedhez.

@Dr. simonmondja.: érettségi gondolom nem sikerült... Nyugodtan gondold azt, hogy mindenféle aljasság folyik és ne menj el regisztrálni. Pont az ilyenek miatt találták ki aregisztrációt. ;)
Simonmatek: 8M (összes választó) = 2M (regisztrált választó) + 8M (nem regisztrált választó)

@2345: köszönöm. :)

Hajós 2012.09.22. 09:33:39

@Blogger Géza: Csakhogy a választási jogodat csak választáson gyakorolhatod, míg az általad említett egyéb jogokat sokkal szélesebb körben:más színházba mehetsz, más előadásra, ügyeletre, stb.
Igazad van, valóban korlátozhatók az alapjogok, de a korlátozásnak erős kritériumai vannak, és általában más alapjogok érvényesülést szolgálják. Érdemes végiggondolni:
-szükséges-e, elérhető-e a korlátozás célja más eszközökkel?
-alkalmas-e a korlátozás a cél eléréséhez?
-arányos-e a korlátozás a cél eléréséhez?
Már azt sem tudjuk mi a célja a regisztrációnak, a kormány is csak hadovál.
Az látszik, hogy a regisztráció mint alapjogkorlátozás a kormány nyilvánosan bevallott céljainak éléréséhez se nem szükséges, se nem alkalmas, és végképp nem arányos. Vagyis valami más, rejtett célt kell szolgáljon. A logika azt diktálja, hogy csak az elkötelezett szavazókat akarják az urnákhoz engedni, mert úgy látják ez garantálja a következő választási győzelmüket. Egyelőre azt a feltételezést nem sikerült érdemben cáfolniuk.

genyamagyar 2012.09.22. 09:36:50

@2З45: cicamica, ugye nem baj, ha most szénné szívatlak? :DDDDD

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 09:43:14

@lorantka_a_gall:

Honnan veszed a 8 millió - összes választót, kispofám ?

Olyan számot mondok, amilyet a hasamra ütve sikerül,

mert sem a választói joggal rendelkezők, sem az abból kizártak számát nem fixálták.

Vásárolják még javában az ukrán újállampolgárokat, választóvá teszik a szellemi fogyatékosokat, a gyerekeket,

és kizárják helyettük,

akit ki tudnak - az országban élő normális felnőttek közül.

Például ki akarják zárni az adóhátralékosokat.
De hogy kinek van hátraléka, azt is ők találják ki.

Úgyhogy ne matekozzál, mert ez nem matek,

hanem választási csalás.

Kepa 2012.09.22. 09:47:24

Szerintem, akinek tetszik ez az elozetes regisztracio, annak mindaddig tetszik majd minden otlet, amig ra nem jon, hogy most eppen Ot zartak ki a szavazasbol. ( Feher, katolikus, 3 gyermekes bisex hazaspar, megfelelo banki garanciaval, stb )

6.Lеnin 2012.09.22. 09:49:37

@genyamagyar: Jaj! Szeretek szopni, főképp a metélteket!

Hajós 2012.09.22. 09:51:04

@radikalisviccek: A műveltségi szint sem állandó, más volt 30 éve, és más most. Ezen az alapon minden választás előtt vizsgát kellene tenni (némileg sarkítva)... Értem, hogy mit akarsz, de inkább kötném a választójogot a társadalmi hozzájáruláshoz:adófizetés, iskolakötelezettség teljesítése, stb. Ha adok a társadlomnak, és teljesítek bizonyos alapelvárásokat, akkor legyen jogom beleszólni.

6.Lеnin 2012.09.22. 09:51:05

@lorantka_a_gall: Mit köszönsz köcsög zsidó provokátor?

Anti Anyag (törölt) 2012.09.22. 09:56:20

Arra a választásra szívesen regisztrálnék, amely megkérdezi, maradjunk e az EU tagjai.

Vissza akarok süllyedni a "kőkorszakba" liberálisok:)

6.Lеnin 2012.09.22. 09:56:56

@pánpéter: Mármint arra gondolsz hogy rákérdezek egy idióta náci trollnál hogy amit beböfögött hogy jön a regisztrációhoz?

6.Lеnin 2012.09.22. 09:57:51

@Anti Anyag: Szerintem neked érettségid sincs, mert fogalmad sincs mivel járna.

2345 2012.09.22. 10:06:29

Gergelynek és másoknak:

Megint megjelent az a nickhamisító elmebeteg zsidrák, aki azzal szórakozik, hogy visszaél a nickemhez hasonló névvel és így próbál lejáratni.

Kinagyítva és jó szemmel meg lehet kölönböztetni a két nevet az enyém2345, az övében a 3-as helyett egy hasonló karakter áll.

Én augusztusban regisztráltam ezt a nickemet, ez a tetves geci meg ma hajnalban. Csak egy klikk a nickre és meg lehet különböztetni a kettőt.

Az én tegnapi ( már hajnali) utolsó kommentem időpontja 2345 2012.09.22. 01:45:19-kor volt. Azóta ez az első. Minden közbensőt ez a pszichopata zsidó jegyez.

Bár, aki jól figyel, az konstatálja, hogy a stílus sem ugyanaz, az ő helyesírása pedig botrányos. Ő különírja a kegyeletsértés szót, amit én soha nem tennék stb.

Korábbi hozzászólásaimból ollóz mondatokat, kifejezéseket, fordulatokat, ezért mindenkit arra kérek, hogy klikkeljen a nevemre, és úgy tegyen különbséget.

Még egyszer, ez a féreg ma hajnalban regisztrált, kizárólag ezért.

Sok munkájába kerülhetett, látszik mennyire mániás elmebeteg és milyen komplexusokat nevelgetett magában. Rettenetesen félhet tőlem ez a gyáva biboldó.

2012.09.22. 10:12:15

@sirwalter:

"- nem tudom, hogy szükségtelen-e, számomra ez egyelőre nem még nem "tény"
- de ha esetleg szükségtelen: attól még az még nem aljasság
- ezzel együtt annak nevezni: az már az. Szerintem. "

Ez is egy érdekes levezetés.
Ha szükségtelen és az is tudja, hogy az, aki csinálta, akkor más az indoklás, hogy miért teszi.
És ez az indoklás egy ilyen horderejű kérdésben még komolyabb jelzőkkel is illethető, mint az aljas.

Viszont a te végkövetkeztetésed több, mint izgalmas... :)

2345 2012.09.22. 10:18:52

Még egy lehetséges megkülönböztetés: a hamisított, elorozni kívánt nick 3-asnak tűnő jegye fölfelé kilóg a számsorból, az eredetiben, az az én nickemben a 3-as felül szintben van a 2-es tetejével.

Ha felnagyítod az oldalt, még jobban észrevehető a különbség az én nevem és ennek a tetűhintás zsidó pszichopatának, ennek a szefárd majom által ellett gettópatkánynak a nickje között, amellyel ma hajnalban regisztrált.

2345 2012.09.22. 10:28:04

@2З45

Neked meg csak annyit üzenek, kiirtandó féreg, hogy Hitlernek már csak miattad is teljesen igaza volt, amikor azt vallotta, hogy az erkölcstelen fajtátoknak semmi keresnivalója Európában.

Igaz ő humánusan, országváltással, békés kitelepítéssel képzelte el, de ebben az angolszász kolonialista hatalmak és a grúz tömeggyilkos postrabló és bandája megakadályozta.

Én nem lennék veled ilyen kiméletes, az ilyen ártalmas tetveknek, csótányoknak semmi keresnivalójuk a civilizált közösségekben és az ember környezetében.

Egyszer még nagyon megütöd a bokádat.

Gera 2012.09.22. 10:33:01

Én akár egyet is értek a regisztrációval, ha az a cél hogy a legostobábbak, akik egy levelet képtelenek elvasni és értelmezni, ne szavazzanak.

De akkor mondják ezt, ne hazudozzanak össze-vissza mindenféle hülyeséget könnyebb szavazásról, technikai szükségszerűségről, egységes bánásmódról . Mert ha nyíltan a pofámba hazudnak ezzel teljes mértékben hülyének nézve engem, attól egyrészt kinyílik a bicska a zsebemben, másrészt ugye felmerül bennem, hogy nem holmi magasztos célok vezérlik őket, hanem csak a hatalmuk bebetonozása.

Nem mellékesen hol a túróban van itt egységesség, amikor az itthoni magyarok csak két hétig regisztrálhatnak levélben, a külhoniak meg az egész feliratkozási időszakban? Mégis mi indokolja ezt a megkülönböztetést?

mirigy187 2012.09.22. 10:33:44

@2345: A lengyeleket azért szállta meg mert békét akart :) Utána meg franciaországot. A két elmebeteg hitler és sztálin meggyeztek aztán az egyik idegbeteg "hitler" lerohanta másik idegbeteget. Hitler már előbb is megtehette volna azt a szívességet hogy kiírtja magát.

mirigy187 2012.09.22. 10:38:11

@Gera: "Nem mellékesen hol a túróban van itt egységesség, amikor az itthoni magyarok csak két hétig regisztrálhatnak levélben, a külhoniak meg az egész feliratkozási időszakban? Mégis mi indokolja ezt a megkülönböztetést? "

Nem kérdés. Azt akarják hogy minél kevesebben menjenek el míg a határon túliakról azt képzelik hogy mindenki rájuk szavaz. Igaz azt az aprócska tényt nem veszik figyelembe, hogy az általuk támogatott pártok erdélyben és szlovákiában is nagyot buktak

Éhes_ló 2012.09.22. 10:38:46

Nos, megértem a pánikot ami úrrá lett az szdszv2.0 vezetőin.
Tagságuk rég nincs, vidéki szervezeteik sem és nyilván kellemetlen lesz, ha az utolosó pillanatra tervezett nagy összeborulás megvásárolható bázisát jelentő cigányok és a médiamanipulációkkal protestszavazatra provokálható politikai meggyőződés, érték, és érdek nélküli plebs sem lesz mozgosítható némi kötelezéssel, szinglizéssel.

Buktor véget vetett az szdsz második kísérletének, mielőtt még kinőhette volna magát. Mára belefulladtak a milla, szolidaritás és az ugyan azt a párezer embert mozgosító többi álcivil mozgalom által a hazai ballibant politikai biliben keltett viharba és az usa valamint soros pénzén életben tartott bajnaitól remélnek némi politikai koncot.

Reménytelenül.
Az egyfordulós választási rendszer azt a kevés szuszt is konyomja belőlük, ami még ezek után megmaradt.
Szakasits-schiffer nagynénikéje és a többi családtag megnyugodhat, a baloldali frakciózásnak vége. A méret a lényeg és az mesz zombija életre kel ismét. Lehet őt szolgálni, ha buktort bukni akarjátok látni.

Jót röhögök rajtatok minden nap, huba kettősmércéje alatt.
Köszi a mai adagért, innen az "autentikus" forrásból.

P.S: még nem panaszkodtatok brüsszelnél. Gyorsan tegyétek meg, mert az időtök vészesen fogy.

genyamagyar 2012.09.22. 10:48:23

@2З45: "Jaj! Szeretek szopni, főképp a metélteket!"

Ez látszik is rajtad!

Egyébként miért nem takarodsz vissza Romániába, te gyüttment?

genyamagyar 2012.09.22. 10:54:28

@2З45: "Mit köszönsz köcsög zsidó provokátor?"

A provokátor te vagy, hiszen pontosan te vallottad be, hogy zsidó vagy.

Mondjuk ezzel nincs is semmi baj! Csak tudod, a zsidók általában okos emberek, de még maguk is azt mondják, hogy amelyik zsidó buta, az nagyon buta.

Te a nagyon buta zsidók közé tartozol.

Hess vissza Romániába.... és b*szd tovább a kecskéidet!

Ha ha ha ha :DDDD

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.22. 11:07:18

@Gera: "Én akár egyet is értek a regisztrációval, ha az a cél hogy a legostobábbak, akik egy levelet képtelenek elvasni és értelmezni, ne szavazzanak.

De akkor mondják ezt, ne hazudozzanak össze-vissza mindenféle hülyeséget könnyebb szavazásról, technikai szükségszerűségről, egységes bánásmódról . "

Ezt nem vallhatják be, mert a lumpennek és hüjének az alkotmány szerint ugyanannyi joga van, mint az egyetemi tanárnak.
De ennél többről van szó. Sztem a bizonytalanokat is távol akarják tartani az urnáktól. Az egész azonban visszaüthet úgy, hogy nagyon kevesen regisztrálnak, s az új kúrmánynak nem lesz legitimációja. A Patás konzultációs leveleit is nagyon kevesen küldték vissza.

2345 2012.09.22. 11:07:59

@mirigy187:

Éjszaka fellocsolhattak a bócherek, tegnap már támolyogtál, libsi idióta.

Ma megint visszadobtak a ringbe? Fizetnek neked ezért, esetleg a rabbid írta elő kötelező penzumként?

Tulajdonképpen mindegy, az osotbaságoddal rendesen lejáratod a libsi/bolsi oldalt, komoly az esély, hogy be sem juttok az országgyűlésbe 2014-ben.

Ja, és szaladtatok már feljelenteni a kormányt Jeruzsálemben, Brüsszelben és Jew Yorkban?

Le ne szokjatok erről, bár a kanadai kivándorlás (vö. Kertész Ákos) is egy opció.

lorantka_a_gall 2012.09.22. 11:12:12

@2З45: @2345: Vankérdésnincskérdés? (vagy többen kommenteltek egy nickkel - vagy menj el orvoshoz :) )

@Dr. simonmondja.: igen, személyesen OV szállít ide a választás napján ötszázmillió azeri baltásgyilkost, hogy mind jól leszavazzanak rá és elcsalja a választást. Te mekkora retard vagy... :D

IPetya 2012.09.22. 11:12:48

Az LMP vagy nem vette észre, vagy csak kötözködni akar, hogy ők a választási törvény legfőbb nyertesei.
A kis pártok számára nehézséget jelentett a kopogtatócédulák összegyűjtése. Az LMP-t arányaiban a legtöbb tudatos választó támogatja.
Budapesten komoly versenytársai lehetnek még a Fidesznek is. A szocialisták a bizonytalan hozzáállása miatt, sok szavazatot fognak veszteni.
A szocialisták demagógiára fogékony szavazói nem szeretnek levelezni, kimozdulni. Az LMP simán lehet második párt, ha ügyesen politizál.

genyamagyar 2012.09.22. 11:13:11

@2345: Takarodj vissza a román kecskéidhez, te bézsé!

Hö hö hö! :)

Jelentettél a szekunak is, ugye?
De ne aggódj, mi így szeretünk! :DDDDD

genyamagyar 2012.09.22. 11:15:30

@IPetya: "Az LMP simán lehet második párt, ha ügyesen politizál."

Bármelyik párt lehet második ha ügyesen politizál. De az LMP nem politizál ügyesen.

Tudja egyáltalán bárki is, hogy az LMP mit is akar tulajdonképpen? (nem a választási törvénnyel kapcsolatban, hanem egyáltalán.)

2345 2012.09.22. 11:16:49

@genyamagyar:

Kieshettél éjszaka a rácsos ágyból a zsidó elfekvőben és nagyon megüthetted magadat, elmebeteg kaftán.:)

Bár az is lehet, hogy összekeversz a nickem hamisítójával.

Elég lenne egy klikk a nickre, a hamisító provokátor zsidrák ma hajnalban regisztrált, az időpontot még nem tudja hamisítani, egyelőre csak valamelyik karaktert a nevemben.

Ha nem nagy kérés, és nincs begipszelve a mancsod, klikklelj a két nickre és látni fogod a különbséget.

El nefelejtsem, a genyazsidó lenne a hozzád illő igazi nick, ezentúl így foglak megszólítani.

Szóval, genyazsidó, addig mocskoljátok, bántjátok, ingerlitek megint a magyarokat, amig rátok nézve ennek nem lesz jó vége.

Ne mondd utólag, hogy időben nem szóltam.:)

Gera 2012.09.22. 11:17:37

@Gera: Egyébként ha nem is az egész regisztrációt, de ezt a leveles megkülönböztetést mindenképpen el kell kaszálnia az Alkotmánybíróságnak, mert ezt a világon sehogy nem lehet indokolni és komoly hátrányt is okoz azoknak, akiknek emiatt a jegyzői irodához kell fordulni.

willdataa 2012.09.22. 11:18:39

Az igazi aljasság az hogy a Fidesz eltörli a kopogtatócédulákat. Igazságtalanság ha olyan párt is listát tud állítani, amelynek nincs erős szervezete, jelentős lakossági támogatottsága, hanem a cionista média futtatja (LMP), míg más párt amely kitartó szorgalmas munkával több mint 1000 helyi szervezetet hozott létre, több mint 10 000 taggal rendelkezik (Jobbik), a kopogtatócédulás rendszer eltörlésével elveszíti a megérdemelt, jogos előnyét a lista állításhoz.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.22. 11:19:56

@2345: Figyi, a pszichiátered tud arról, hogy nem szeded a gyógyszereidet?

tomwar 2012.09.22. 11:22:01

@Blogger Géza: Alaptorvenyt emlitettel? Aminek ellent mond a regisztracio? Hmm...ilyen elorelatoak voltak, amikor meghoztak? Vagy ennyit romlot a kozvelemenykutatasi eredmenyuk? Na jo, nem a Szazadvegnel, ez igaz.

lorantka_a_gall 2012.09.22. 11:23:40

@IPetya: nagyrészt egyetértek, bár szerintem a második hely még minimum 6 évnyire van...

2345 2012.09.22. 11:24:50

@lorantka_a_gall:

Tisztelt kolléga, csak egy klikk a névre és meg tudsz különböztetni ettől az aljas, geciláda, nickhamisító provokátortól, aki blogról blogra nyomul utánam és mániákusan hamisítja a nevemet.

Én az vagyok, akitől tegnap a gratulációt kaptad.

A nevemmel visszaélni probálkozó zsidrák féreg ma hajnalban regisztrált, a nickemben lévő 3-ast egy másik, de első pillantásra hasonlónak tűnő karakterrel helyettesítve, így akarván lejáratni engem.

Légy szíves, konstatáld, hogy két különböző kommentelőről van szó és jelezd vissza nekem.

tomwar 2012.09.22. 11:25:48

@2345:
Neked mindenki mas zsido? Miert nem cigany?

2345 2012.09.22. 11:26:26

@greatwideopen:

Te meg tudsz arról, hogy a fogatlan anyád idős rabbikat szop le esténként a zsinagóga környéki sikátorokban?:)

2345 2012.09.22. 11:27:28

@tomwar:

Bocsánat, nem tudtam, hogy cigány vagy, elnézést.:)

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.22. 11:31:30

@2345:
Hát igen - ezt különösen Karácsony Gergőnek üzenem - Itt üt vissza, hogy az LMP 1.0 által kormányba delegált szcientológus mengelica bezáratta az OPNI-t.

Csetepaté márki 2012.09.22. 11:37:59

Ez az ideétlen írás kizárólag azzal foglalkozik, és azt elemzi. amit a fideszesek mondtak róla. Kimondani persze kicsit ciki lenne, mert akkor meg az lenne a duma, hogy hazugság. Önálló gondolat nincs benne, vajon mire is lenne jó a regisztráció.
Nyilvánvalóan valamit változtatni kell, mert ez így nem mehet tovább. A nagy aggódók a demokráciáért elfelejtik, hogy 2002-ben egyszerűen megvették a szocialisták a választókat, 2006-ban meg átverték. A láncszavazásokat, konzervosztogatást meg az utolsó pillanatokban behányt idióta igérgetéseket már nem is említem. Röhejes volt minkét választás. Hát ezért, nagyokos.

mojszipupi 2012.09.22. 11:41:51

A polgármesterek tömött buszokkal fogják vinni a cigányokat regisztrálni, utána ingyen kaja-pia, meg esetleg munka lehetőség lebegtetése a szemük előtt. Nemhogy kizárni nem akarja ezeket a fidesz, épp ellenkezőleg ezekkel fogja betegre nyerni magát megint. Azt se tartom kizártnak h pénzért fogja megvenni az ezeken a kistelepüléseken élők szavazatait

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.22. 11:45:57

@Csetepaté márki:

De a legröhejesebb a 2010-es választás volt,

amikor a 300 forintos ingyenmindennel meg is vették, meg át is verték

azt a 3 millió szerencsétlen szarrágót, aki a fideszre szavazott.

Mostmegmár nem jó nekik ugyanaz a választási törvény,
mert azzal a régi választási törvénnyel..

....a 300 forintosok büntetnék őket.

Ezért kell nekik kizárni az országban lakókat és behívni a külföldi választókat meg a szellemi fogyatékosokat és a gyerekeket.

Mert már csak azok szavaznának rájuk.

Jobban tudják ezt, mint bárki más.

2345 2012.09.22. 11:46:59

Akkor valamit a posztról is, mert lassan átcsúszik a dolog kölcsönös fikázásba. Persze nem miattam, érdeklődőknek javasolt az első kommentem tanulmányozása még tegnapról.

Szóval, Gergely írása több mint gáz, hiba. A választási regisztráció közel sem aljasság, senkit nem korlátoz a szabadságában, csak a könnyen hamisítható kopogtatókat váltja ki.

Azzal sem lehet baj, ha a regisztrálásra sem képes, felelőtlen, tudatlan, képzetlen tömegek magukat zárják ki a választásból.

2010-ben nem volt regisztráció, mégis otthon maradt a tökét vakargatva vagy 3 és fél millió jogusult analfabéta, idióta, mindent leszaró elmebeteg, döglusta, anarchista stb. potyautas.

Ha csak ennyi esetében lehet megspórolni a postaköltséget, az már nettó haszonként jelentkezik a költségvetés kiadási oldalán.

A másik komoly érv az előzetes választási regisztráció mellett Kúrcsány fegyenc nyilvános fogyókúrája. Amit ez a KISZ-es diplomatolvaj csalóból lett milliárdos gengszter ellenez, az csak hasznos lehet az országnak.

A harmadik, ha néhány libsi ellendrukker, számos vén hülye proli és félmillió írni-olvasni nem tudó cigány nem megy el szavazni, abból nagy baj nem lehet.

Tessék egy kicsit olvasgatni Bethlen grófot, aki 10 év alatt konszolidálta ezt a kirabolt, területének 2/3-át, magyar lakosságának az 1/3-át elvesztő, vörös patkányforradalomtól megnyomorított országot, általános választójog nélkül.

Kormányzásának 10 éve, 1921 és 1931 között, a huszadik századi magyar történelem megismételhetetlen aranykorszaka.

Lehet utánozni.

2345 2012.09.22. 11:51:53

@greatwideopen:

Sokkot kaptál, hogy az ad hominem mocskolódásra válasz érkezett, bibolák?:)

Ha kérsz, kaphatsz még.

greatwideopen · http://baconakbisztro.blog.hu 2012.09.22. 11:55:54

@2345: Örülök, hogy előző bejegyzésedben írtaknak megfelelően befejezted a fikázást.
Azthiszem, az OPNI helyett most a FITYISZ létrehozott egy új központot. Sztem látogass el oda, sok megértő, téged értő emberrel fox találkozni.

Gera 2012.09.22. 11:57:57

@2345: Milyen spórolásról beszélsz, ember? Ez az egész hülyeség milliárdokkal többe fog kerülni, mint az eddigi rendszer.

2345 2012.09.22. 12:01:10

@greatwideopen:

Értem én, hogy anyád etet és még nem jött haza a koldulásból, ezért vagy ennyire ideges.:)

Pár rabbit leszop még, aztán hoz neked enni. Addig recskázz tovább Kúrcsány fegyenc képére, azzal is megy az idő.:)

2345 2012.09.22. 12:06:30

@Gera:

Figyelj, kisköcsög provokátor.

Ha kb. 4 millió előzetesen nem regisztráló lusta, felelőtlen, írástudatlan stb. idiótának, cigánynak nem kell kiküldeni postán a választási értesítőt, az levelenként 500 forint postaköltséget, fénymásolást, papírt, borítékot, munkaórát stb. számítva már 2 milliárdos spórolást jelent.

Eddig megvan? Vagy még nem tudtad abszolválni az elemi iskola 3. osztályát?

mirigy187 2012.09.22. 12:20:18

@2345: Látom ugyanolyan primitív ostoba provokátor maradtál mint amilyen éjjel voltál. Pszichopata éned itt a neten bontakozik ki miközben a való életben egy senki csicska lehetsz aki lapít mint szar a fűben hülye náci

Alamio 2012.09.22. 12:22:04

Szerintem a technikai érveket simán felülírja a gyakorlati. Márpedig a kiszivárogtatott szoci választási program egy jó indok a regisztráció bevezetésére.

Amúgy egy technikai érvvel gazdagodtam a héten: aki egyáltalán nem akar szavazni, annak ez a rendszer a legdemokratikusabb. Nem zaklatják a cetlijéért, egyszerűen nem regisztrál. Békén hagyják.

mirigy187 2012.09.22. 12:25:06

@Alamio: Mindent meg lehet magyarázni még akkor is ha értelme nincs.

2012.09.22. 12:34:29

A regisztracio akkora aljassag, gondolom ezert hasznaljak rengeteg masik orszagban is (Pl Angliaban, az is egy allatnagy diktatura ugye ..)

Ja hogy most nem lehet majd kopogtatocedulakkal jatszani (ellopni a postaladabol, megvenni stb), es nehezebb lesz csalni a valasztason..?
ennek fenyeben nezzuk csak meg ki ellenzi legjobban a regisztraciot

Alamio 2012.09.22. 12:40:36

@mirigy187: Érdeklődő vagy vagy anyázó?

Mert ha előbbi:

Én regisztrációpárti vagyok 2003 óta, mióta először hallottam róla. Szerintem az előnyei messze verik a hátulütőit.
Ha kíváncsi vagy az érveimre, akkor elmondom.

2345 2012.09.22. 12:43:56

@mirigy187:

Látszik, hogy magyar helyesírást nem oktatnak a jesivában, mert azzal hadilábon állsz, metélt zsiráf.

A jiddis vagy héber jobban menne, de azzal itt nem élnél meg, a magyarok nem beszélik ezt a két förtelmet.

A csicska szót kizárólag börtöntöltelékek, illetve réti négerek használják, ezek szerint félig cigány lehetsz, azaz zsici, akit magyarok provokálására próbálnak kiképezni a bócherek.

Ennek a tanfolyamnak még az elején tarthatsz, mert szánalom, amit itt elővezetsz.:)

Gera 2012.09.22. 12:44:39

@2345: Figyelj faszfej! (Ha már nem bírsz normálisan az emberhez szólni...) Minden pógár kap egy levelet, hogy regisztráljon, ez eddig megvan? Van a postán visszaküldött regisztráció, ez gondolom ingyenes lesz, tehát az állam kifizeti a postának. Utána a visszaküldött íveket fel kell dolgozni. Lesz pár százezer ember, aki akar regisztrálni, de lekési a rövid postai határidőt, velük személyesen kell foglalkozni a jegyzőnél, ez is baromi olcsó. Na ennyit a spórolásról, faszfej.

2345 2012.09.22. 12:50:58

@tivA:

Leszel szíves a magyar köznyilvánosságban magyar ékezeteket használni, ez itt nem az USA vagy Izrael.

Egy kattintással válthatod a betűkészletet, vagy ha az nem megy neked, 2000 forintért kapsz magyar billentyűzetet. Ha nincs ennyi pénzed, írj és küldök neked.

Persze, ha direkt élvezetet találsz abban, hogy a szart nem lehet megkülönböztetni a szártól, akkor nem szóltam. Ebben az esetben viszont országos ügyekbe lehetőleg ne üsd bele a kilincs orrodat.

Üdvös lenne, ha nem regisztrálnál. De sajnos fogsz, attól tartok, csak itt nyomod a libsi ajvékolást.

mirigy187 2012.09.22. 12:52:01

@2345: Csicska vagy ez nem kérdés. Te nem vagy magyar hanem egy jöttment.

mirigy187 2012.09.22. 12:55:07

@2345: A szánalmas te vagy, buta emberi lény. Látom a wikipédiát még tudod használni mert azt még megtanították. Csak viselkedni nem tudsz. Égeted magad egyfolytában, sorra cáfolnak meg de le sem szarod csak hajtogatod az ostobaságaidat. Zsidózni azt szépen tudsz azt látom. Mondjuk az agykapacitásodból másra úgysem telik.

mirigy187 2012.09.22. 12:56:10

@Gera: Hagyd úgysem érti. Kár a gőzért.

2345 2012.09.22. 12:56:39

@Gera:

Eddig úgy tudtam, hogy faszfej a köcsög apád, aki portás és alkalmi felszopó a csíra bárban és a meleg pornó forgatásokon.

Ha ez azóta változott, kérlek értesíts.:)

Az meg mióta elsőrendű kérdés nálatok, hogy spórol-e vagy tékozol az állam?

A nokiás dobozos kormányzásotok alatt szétraboltátok az országot, most hirtelen a költségmegtakarítás lett a legfőbb opció?

Hm, kis köcsög metélt?

Az ős kaján 2012.09.22. 12:56:49

Ha GYF vagy az mszp nem tiltakozna a regisztráció ellen, vajon akkor is ilyen sokan helytelenítenék?
Vagy csak a párt szimpátia vezérli a tiltakozók kezét, száját...???

mirigy187 2012.09.22. 12:57:00

@tivA: Angliában 2014-ben eltörlik a regisztrációt ugye tudod?

mirigy187 2012.09.22. 12:58:14

@Az ős kaján: Olvastad a fideszes nézőpont felmérését? Mert abban a fideszesek nagy része is a regisztráció ellen volt. Itt a kisebbség éltet az ötletet a többség nem

mirigy187 2012.09.22. 12:59:20

@Alamio: Elmondhatod. Kezdetben a fidesz sem támogatta most ahogyan rosszabodik a szénájuk most bevezetik.

2345 2012.09.22. 13:03:32

@mirigy187:

Rettenetesen megszenveded, hogy ismételten le lettél oltva, sötét, ostoba, ellendrukker, libsi metélt.

Már társakat is keresel, hátha szolidarizál veled valaki.:)

Legszívesebben az óvónénihez szaladnál, hogy bántottak, holott te kezdted az ad hominem mocskolódást.

Egy orángután már régen feladta volna, és elcsimpaszkodik valamilyen gyümölcs után az őserdőben.

Mit csináljunk, te nem vagy annyira intelligens, mint egy főemlős. Te nem tágítasz, amig porig nem égeted magad. Hajrá!:)

mirigy187 2012.09.22. 13:07:46

@2345: Nem tűnt fel hogy a nagy része a kommentelőknek szarkupacnak néz itt a fórumon? De nem hagyod magad, tovább égeted magad és bebizonyítod, hogy van még lejjebb is. Nosza rajta. Mint mondtam te nem vagy vitapartner számomra, eljátszadozom ahogyan a majmokkal szoktak dobok banánt te meg agresszívan visszahajítod :) Folyamagosan hülyét csinálsz magadból de annyi eszed sincs hogy észrevedd :))

2345 2012.09.22. 13:11:22

@Alamio:

A mai pontomat te kapod a szellemes, okos és új szempontokat felvető hozzászólásodért.

Gratulálok, ritka az ilyen józan, elfogulatlan és tárgyszerű komment. Üdvözlet.:)

mirigy187 2012.09.22. 13:13:14

@2345: Na új mondás lett. Dícsérjen meg téged 2345 elvtárs :)

2345 2012.09.22. 13:14:26

@mirigy187:

Még, még, még!

Lassan úgy égsz, mint egy jancsikályhába hajított kínai nejlonzokni.:)

Alamio 2012.09.22. 13:16:03

@mirigy187: Hadd tegyek rá, hogy egy kérdésben, amiben határozott álláspontom van, mit mond egy párt. (igen, Fideszre szavaztam, de ez itt nem is lényeg).

1., A BOB-nak nevezett választási preferenciával nem létező réteg dönt el minden választást gyűjtpárt-rendszerben. Ugyanis a programok nem különböznek szignifikánsan. Bob-ot az utolsó percben tett ígéretek befolyásolják. Bob pedig nem regisztrál, hacsak akkor nem ígérnek neki valamit. Ez szerintem előny.
2., A direkt szavazatvásárlást nehezíti (2x kell megvenni, dupla utaztatás plusz felkeresés), és bizonyos csalási technikákat kizár (ld. kocsmai szavazókör).
3., A tudatos választó általában az, aki a termelő tevékenységben is részt vesz. Neki nem mindegy, hogy milyen környezetre szavaz. Őt a legnehezebb megfogni a szociális demagógiával.
4., És itt értünk el a demagógiához - sokkal nehezebb demagóg ígéretekkel választást nyerni, ha előtte regisztrálni is kellett. Nem lehet szándékos hazugságokkal mozgósítani inaktív szavazókat az utolsó percben, sem pedig démonizálással átállítani (olyan mértékben).

A negatívumokat is fel tudom sorolni, meg van még érvem, de ez indításnak több mint elég.

mirigy187 2012.09.22. 13:17:12

@2345: nem volt jancsikályhám nálunk radiátorra is telik tudod? :) Kínai zoknim sem volt :) Egyszer csak fény gyúl a koponyádban igaz akkor is csak töklámpás lehetnél :)

Gera 2012.09.22. 13:19:16

@2345: Hihetetlen, mekkora büdös tahó vagy baszki. Én normálisan nyilvánultam meg, hozzád nem is szóltam, mire leköcsögöztél. Ezek után még neked áll feljebb? Megboldogult édesapámat a szádra ne vedd, te rohadék aljas kis féreg.

Érdemi válaszra persze nem futotta, mert hülye vagy, mint a segg.

mirigy187 2012.09.22. 13:23:45

@Alamio: Az a bibi, hogy a fidesz még fél éve kiállt a kopogtatócédulák mellett. Ha már demagógiánál tartunk. Fidesz: 14 havi bér, adócsökkentés, benzinár jövedéki adójának csökkentése és stb. Persze a szocaialisták is ígértej fűt-fát. A démonziálást mindegyik párt gyakorolta gondolom te csak az egyikre gondoltál. A bizonytalanokról szól az egész, ők azok akik jobban átrágják, hogy kire szavazzanak mintsem a hívek akiknek tök mindegy, hogy mit tesz a pártjuk. A bibi az, hogy a fidesz eddig nem tartotta fontosnak a regisztráció bevezetését csak most, hogy a népszerűségük jelentősen lecsökkent és a további megszorítások várható eredményeinek elébemenve próbálják azt elérni, hogy minél kevesebben menjenek el szavazni.

2345 2012.09.22. 13:26:38

@Gera:

Kaptál érdemi választ, ennek következtében viszont habzó szájjal ad hominem őrjöngeni kezdtél, libsi köcsög.

Megismétlem a kérdést, mert nem válaszoltál: a nokiás dobozos, korrupt, közpénztolvaj kormányzásotok ismeretében mióta lett opció nálatok a költségvetési spórolás?

Hogy ne feledjem, faszfej még mindig az apád, aki portás és alkalmi felszopó a csíra bárban és a meleg pornó forgatásokon.:)

mirigy187 2012.09.22. 13:30:30

@Alamio: Persze lehet, hogy belekalkulálták azt, hogy sok fideszes nem fog regisztrálni menni de ismerve őket és arroganciájukat bíznak a listázásban. Így most nem egy hanem két kampány lesz jövőre és 2014-ben. És mellesleg semmi sem garantálja, hogy nem fognak belekotorni a választási törvénybe ha nem úgy alakulnak a dolgok mint ahogyan azt ők elképzelték csak ezért mert megtehetik

2345 2012.09.22. 13:32:03

@mirigy187:

Provokációnak ez egyre gyöngébb. Fáradsz már, kicsi metélt, ebből megint tockos lesz a jesivában.

Hétfőn feddést kapsz a rabbidtól, és újra le kell írnod ezerszer, hogy ostoba zsidó vagy.:)

mirigy187 2012.09.22. 13:34:06

@2345: Dehogyis provokállak. Kiröhöglek. Már nálad sem mükszik nagyon a kötözködés. Két mondatra telt abból az egyiket vagy 20x elsütötted :)) Tockost tőled? Előbb lecsapnálak mielőtt a nevemet kiejtenéd :)

műproli 2012.09.22. 13:35:01

Én ara szavazok aki tölti nekem a sört a korsóba.Úgyhogy haver akor szójál ha gyün a lé mer a töbi az nem érdekel engem

mirigy187 2012.09.22. 13:35:56

@2345: Menj inkább sziesztázni és este újult erővel okádhatod az epét másokra :)

Alamio 2012.09.22. 13:44:55

@mirigy187: Aha, szóval inkább anyázó vagy.

Csak kezdhetted volna ezzel, nem fáradok.

NEM ÉRDEKEL hogy a Fidesz mit csinált az eddigi választásokkor, rossz utcába fordultál. A regisztrációról akarok beszélgetni. Ezek szerint erre nem vagy alkalmas (vagy visszaveszel a vádaskodásból és mégis, nekem az is jó).

Szeretnék az érveimre helytálló válaszokat kapni, ugyanis azokat ignoráltad. Hangsúlyozom, egy erről szóló posztban.

2345 2012.09.22. 13:46:42

@mirigy187:

Na, csak előjöttél a "lecsaplak" opcióval, mint ultima ratióval.:)

A jesivában is mindig fizikai megtorlást alkalmazol, ha leoltanak, mivel ostoba köcsög tartanak?

Gyönge kis metélt provokátor vagy, nethuszár szájhős, ha találkoznánk, már a látványomtól lefosnád a bokádat.

Ne rettegj, nem fogsz.:) Ritkán járok a Dohány utca környékén, a biboldóknak még a szagától is undorodom.

Azért ha találkoznánk, úgy feltolnám a kilincs orrodat a szaros valagadba, hogy pár napig elmenne kedved a magyarok mocskolásától.

Hogy ne érjen meglepetés, tájékoztatásul közlöm, hogy 192 centi magas vagyok, 95 kiló csupa izom és Nemzeti Gárda tagja, ha esetleg többen jönnétek, gyáva biboldók.:)

mirigy187 2012.09.22. 13:48:12

@Alamio: OK majd leírom a véleményemet arról amit írtál de egyelőre a burkolt vádaskodáson kívül nem láttam mást. Mert szinte ugyanazt írtad amit mások, hivatkozási alapnak csak ők konkrétan leírták, hogy az ellenzékre gondoltak. De most el kell mennem majd este válaszolok.

2345 2012.09.22. 13:48:48

javítás: köcsögnek, elnézést

lorantka_a_gall 2012.09.22. 13:49:15

@2345: Megvan. :) És akkor köszönöm mégegyszer. :D Kár, hogy itt nem lehet trollszűrni. :/

mikóka kálmán · http://free-mobile-porn.info 2012.09.22. 13:52:35

haha,még mindíg ott tarunk,hogy az 1%-os cigány-buzi-zsidó párt mondja meg a tutit?
egészséges gondolata nincs ennek a liberális söpredéknek.

2345 2012.09.22. 13:56:04

@lorantka_a_gall:

Én köszönöm, hogy ilyen rendes ember vagy.:)

Ezt a nickhamisító, mániás elmebeteg biboldót tényleg ki kellene rekeszteni a köznyilvánosságból.

Létezik ennek valamilyen módja?

2345 2012.09.22. 13:58:09

@mikóka kálmán:

Üdvözlet a fedélzeten!:)

2345 2012.09.22. 14:07:17

Úgy látom, mintha bekussoltak volna libsiék az érvek tömegeinek hatására. :)

Olyanok ezek, mint a cigányok, 6-an, 8-an támadnak rá orvul egy magányosra, de ha már 2-3 magyarral lenne dolguk, elhúzzák a retkes belüket és a metélt pöcsüket a kurva anyjukba.

kela-bá 2012.09.22. 14:10:46

Választás ? Demokrácia ? Ime egy sajtótájékoztató az EU központból:
Youtube Európai Krizis-Ki mozgatja madzagokat ?

vénkujon 2012.09.22. 14:17:01

szavazókörzetek-megfelelő-átrajzolása, a regisztráció regisztrációja, regisztráció, listázása a szavazó egyedeknek... na. hát volna még, de elég ennyi is, hogy egy raklap reteknek tituláljam a fidesz parlamenti képviselőit.

2345 2012.09.22. 14:21:59

@vénkujon:

Emlékszem rád, azelőtt vénbiboldó, még korábban vénproli volt a nicked.

Passzolt is hozzád.:)

Ez a mostani feleslegesen szépelgő.

vénkujon 2012.09.22. 14:24:37

@2345: ettől még igaz, amit leírtam. máris untatsz.

vénkujon 2012.09.22. 14:34:19

ahh. régi cucc, de szeretnivaló. olga, mentális ökölbaszásban részesíti kósa kapitányt:
www.youtube.com/watch?v=rQQlqEd9N7k&feature=relmfu

2345 2012.09.22. 14:34:26

@vénkujon:

Visszatérve a mostani szépelgő nickedre, a vénhülyén, vagy a vénbuzin gondolkoztál már?

Szerintem a vénzsiráf vagy a vénbolsi is opció lehetne.:)

Vénköcsögről nem is szólva.

2345 2012.09.22. 14:40:37

@2345:

Nem csoda, hogy kisült már az agyad, véntetű, ha naponta ennyit recskázol a szektATV-re.

A te korodban már a falat kellene bólintgatnod a Talmuddal a kezedben.:)

Hertelendi 2012.09.22. 14:44:10

@2345: Ezek most az érveid a regisztráció mellett, vagy ellene?

2345 2012.09.22. 14:44:24

@vénkujon:

Hát ez mellé ment, tehát megismétlem, mert neked szól:

Nem csoda, hogy kisült már az agyad, véntetű, ha naponta ennyit recskázol a szektATV-re.

A te korodban már a falat kellene bólintgatnod a Talmuddal a kezedben.:)

willdataa 2012.09.22. 14:45:34

@vénkujon:
Apropó szavazókörzetek, eddig a legtöbb lakosú vidéki városnak az eddig fideszes Debrecennek 3 képviselője volt, a második legtöbb lakosú vidéki városnak az eddig MSZP-s Miskolcnak meg 4. Ez nem volt igazságos.

NightmareDominator 2012.09.22. 14:52:30

Atya, Úr, Isten... Mi folyik itt?!

2345 2012.09.22. 14:53:08

@Hertelendi:

Büdös, izzadt, május elsején felvonuló, lakótelepi, Kádár-imádó proli, nem emlékszem, hogy megengedtem volna, hogy hozzám szólj.

Azt hittem, ilyen szép időben a Lajos-forrásnál kirándultok a régi alapszervvel, a Hej, te bunkócska, te drágát! énekelgetve.

Mert az még megy talán neked, ha jó erősen beragasztod a Technokol Rapiddal a protkót.:)

2345 2012.09.22. 15:02:23

@Hertelendi:

Izzadt, büdös, nejlonzoknis, május elsején felvonulgató, Kádár-imádó, foga hullott, lakótelepi vén proller, ide evett a fene?

Azt hittem, ilyen szép időben a Lajos-forráshoz kirándultok Sztalint éltetve és a Hej, te bunkócska, te drágát énekelgetve az erdőben.

Mert az még nagyon megy neked, főleg ha előtte jó erősen beragasztod Technokol Rapiddal a protkót.:)

NightmareDominator 2012.09.22. 15:04:21

@2345:

Soha még fórumon nem láttam hozzád hasonló mértékben elmebeteg embert. Döbbenetes a viselkedésed.

Továbbá kikérem magamnak, hogy magyarnak tituláld magad!

2345 2012.09.22. 15:05:10

@Hertelendi:

Sejtettem, hogy ezt csinálja a tetű blogmotor, na mindegy, két változatban is megkaptad, majd kiválasztod melyik passzol jobban hozzád.:)

Gera 2012.09.22. 15:09:28

@2345: Ez az érdemi válasz hogy "demerazemútnyócévbenis"? Meg hogy kisköcsög? Egy rakás szar vagy, amibe pechemre most véletlenül beleléptem, de a továbbiakban elkerüllek.

Hertelendi 2012.09.22. 15:11:26

Köszönöm kedves szavaid!:)))
Szeretek veled beszélgetni, mindig érvekkel tudsz válaszolni!

2345 2012.09.22. 15:12:07

@NightmareDominator:

Rossz hírem van, kisköcsög.

Hogy ki magyar, vagy ki vallhatja magát annak, azt nem egy Stallone-avataros, zavaros angolságú nickkel fellépő idióta fogja meghatározni.

Szerintem menj vissza recskázni valamelyik meleg oldalra, ahonnan két menet között véletlenül idetévedtél. Ott hasonszőrűekre találsz.:)

A politikai témák úgyis olyan magasak neked, mint gettópatkánynak templomkereszt.

willdataa 2012.09.22. 15:12:59

Karácsony Gergely zsidó.

2345 2012.09.22. 15:13:48

@Gera:

Nem elkerülsz, hanem a földig le lettél oltva, ostoba libsi.:)

NightmareDominator 2012.09.22. 15:17:29

@2345:

Mindazt, amit itt leműveltél, megmernéd ismételni úgy is, hogy csatoltad a képedet, nevedet, címedet is?

vénkujon 2012.09.22. 15:18:53

@willdataa: aha. most lesz miskolcnak kettő. debrecennek marad a 3.:)
de igazából ez a matekozás sem segíti jobban, hogy belássuk: a fidesz egy aljas, retek párt.
mindegy. tényleg uncsi ez. nem meggyőzni akarlak, csak idegesíteni egy kicsit.
:D

vénkujon 2012.09.22. 15:23:08

esetleg hozzáfűzhetem még ama szerény meglátást, ami elég nyilvánvaló. itt van ez a furcsa 2345. szerintem zsidó a srác. eccerűen csak be van szarva, hogy most mi a fasz lesz vele-itt ebben az országban, és nekilátott zsidózni, hogy elterelje magáról a figyelmet. nem szabad haragudni rá, mert csak be van fosva.
én, mint keményen dolgozó-és adózó- magyarember megérti ezt, és megbocsát neki.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.09.22. 15:24:58

@NightmareDominator:

Azt nem teheti mert akkor kiderül hogy ő Szegedi Csanád rég elveszett ikertestvére... ;-)

neoteny · http://word.blog.hu 2012.09.22. 15:26:25

@willdataa:

Úgy érted Hanukka Gerzsonról magyarosított?

NightmareDominator 2012.09.22. 15:27:18

Na mi van, meddig gondolkodsz ezen az egyszerű igen/nem válaszon?

vénkujon 2012.09.22. 15:29:59

hm. csak nem willdata is hasonló problémákkal küzd?? szarrá melózom, meg adózom magam. és jönnek ezzzel a zsidózással. csak azért mert nem szeretem a focistát. hol ebben a logia bazdmeg?

vénkujon 2012.09.22. 15:34:19

hu bazmeg. az akasztana még ki igazán, hogyha kiderülne,hogy 2345 szlovákiába adózik. mintha hallottam volna már ilyet is... hogyaszondja igazmagyar újságíró, fideszes főköcsög, b. zs. a monogramja, és a szlovákoknak adja az adóját!!!!! nade ilyet bazmeg.

Ramil Safarov 2012.09.22. 15:36:40

Nem olvastam el, de mindennel egyetertek, amit a fidesz vagy Orban Viktor kitalal.

2345 2012.09.22. 15:41:01

@vénkujon:

"...én, mint keményen dolgozó-és adózó- magyarember megérti ezt, és megbocsát neki"

Jót nevettünk, vénbiboldó, abbahagyhatod.

Te mint magyar ember??:) Úgy lehetsz te magyar, mint Simon Peresz, Heller Ágnes, Kertész Ákos vagy Cohn-Bendit.

"... hol ebben a logia bazdmeg?"

Eltekintve attól, hogy milyen bűbájosan fogalmazol, és mennyi szofisztikált bölcsesség bújik meg a szavaid között, itt sehol nincs logia még loggia sem.:)

Igaz is, nem nézted el a naptárt, szabad nektek sábeszkor kommentelni?

vénkujon 2012.09.22. 15:43:29

kompenzálsz. megbocsátok.:)

vénkujon 2012.09.22. 15:46:55

@2345: de mi a fasz az a sábesz?

dávidzoli 2012.09.22. 15:54:14

@2345: nem vagy nagyon képben.
1. a regisztráció nem a kopogtatócédulát váltja ki.
2. mindenkit korlátoz a szabadságában, mert amihez jogod van ahhoz nem köthető feltétel.
3. azt, hogy ki marad otthon egy választás alkalmával nem tudhatod, így dehonesztáló jelzőkkel sem illetheted Őket, egy részük lehet, hogy így mondott véleményt, ami pedig a politikusok kritikája lenne inkább.
4. nehéz lenne olyan szillogizmust alkotni, miszerint bármit ellenez Gyurcsány, az jó az országnak.
5. nem hinném, hogy csak az általad nem kedvelt emberek nem jelennek meg a szavazásokon.

komissarlajos 2012.09.22. 15:57:05

@Dr. simonmondja.: Kár, hogy nem ismered a Magyar Helyesírás Szabályzatát. (MTA 1996) Egyébként jót írtál.

komissarlajos 2012.09.22. 15:59:26

@2345: Szerintem te egy komplett klinikai eset vagy. Honnan szöktél meg? Keresnek? Segíthetek? ( Egy bikacsökkel)

2345 2012.09.22. 16:10:49

@Nyekenyóka.:

Na figyelj, hátha ragad rád valami.:)

Az Index egész blogbirodalmában, ugyanaz a 3 tucat libsi ellendrukker ajvékol, óbégat naphosszat. OK, legyetek 200-an.

Valami zsigeri kéjt éreztek, ha keresztényt lehet mocskolni, magyar gyűlölni, belerúgni még a szent királyainkba is. Külön kéjjel gyalázzátok, ami nekünk fáj, pl. Trianont, de élvezettel gúnyoltok mindent, ami hagyomány, erkölcs, munka, föld, család.

Mi néha válaszolunk, ha megengeded, ez itt mégis csak Magyarország, a mi hazánk.

Ugye, nagy demokrataként te sem vallod, hogy a lakosság 5 %-nyi, maroknyi zsidó/buzi kisebbségének, vagy a 10 %-nyi eltartott cigányságnak kellene megmondani itt mindig a tutit. Vagy igen, úgy gondolod?

Az előző választáson a polgárok túlnyomó többsége elfordult tőletek, olyannyira, hogy a cionista rablóbandát, az SzDSz-t végleg a történelem pöcegödrébe lökte, ahová is valók.

Bucira lettetek verve és ezt azóta sem bírjátok elfogadni, ti nagy bajnokai a demokráciának.

Nem kell már másfél évet várnotok, 2014-ben újra szavazhat 8 millió polgár, meglátjuk, a voksaikból mennyi esik rátok, mennyien szavaznak bizalmat nektek, hányan látnák szívesen az embereiteket a kormányrúdnál.

Tarthatsz tőle, hogy kevesen, és akkor megint jön az ajvékolás, a szaladgálás Jeruzsálembe és Jew Yorkba, a feljelentgetés Brüsszelben és Washingtonban.

Talán hiteles programmal, makulátlan figurákkal, tisztességes hozzállással stb. kellene előállnotok, akkor legalább megütnétek (összesen persze) a 20 %-ot és olykor érdemes lenne fontolóra venni némely kritikátokat.

De így? Hogy egy 1%-os zsidó/cigány/buzi LMP akarjon kioktatni bennünket törvényességből, kormányzásból, erkölcsből, stb.?

Nem látod, hogy mennyire röhejes ez?

Ha nem, hát nem. Nem muszáj alkotó módon szerepet vállalni a közéletben. Megmarad nektek a hiéna kórus visongása a libsi blogokon, azt meg ki nem szarja le, hogy ott mit óbégattok.

Ez itt Magyarország, üdvös lenne egyszer ezt tudomásul vennetek és ebbe bölcsen beletörődnötök. Amig ezt nem látjátok be, itt soha többet kormányozni nem fogtok.

2345 2012.09.22. 16:21:15

@komissarlajos:

No lám, a kedves nagypapa csak nem az ÁVO körömcipőosztályán volt alkalmazásban? Vagy a savazó kádaknál teljesített szolgálatot?

Azoknak szokott ilyen bikacsökkel "érvelő" unokájuk lenni.:)

Esetleg padlássöprésben serénykedett, a paraszt utolsó gabonaszemét is elzabrálva, és erre utalna a komisszár a nickedben?

Ha igen és él még, remélhetőleg a sitten fog megrohadni a tömeggyilkos Biszku Bélával egyetemben.

Te meg csak visítozz itt nyugodtan, ez maradt nektek, néhány libsi blog, erre kaptatok engedélyt a túlnyomó többségtől.:)

Attól azért ne tarts, hogy Recskre vagy Kistarcsára kerülsz, munkatáborba vagy internálásra, az a ti módszeretek volt.

vénkujon 2012.09.22. 16:25:54

mondom én, hogy uncsi a srác. megtoldanám még annyival, hogy még látens homoszexuális is, mert annyit buzizik. de persze ez sem baj, mert nem árt ezzel senkinek

2345 2012.09.22. 16:29:44

@dávidzoli:

Rendben, tegyük fel, megadtam magam az érveidnek (pedig nem.)

Vázold akkor, kérlek, mi is a te fene nagy bajod az előzetes választási regisztrációval?

Pontokban és részletesen, lehetőleg nemzetközi kitekintessel, külön hangsúlyozva hogy az mennyiben is akadályozná az állampolgárt akarata szabad és titkos kinyilvánításában.

Örülnék egy alapos, összehasonlító költségvetési elemzésnek is, hogy a regisztráció mennyiben jelente többlet terhet az államkincstárnak.

Leginkább az érdekelne, hogy mi ez a zsigeri félelem megint, ez az ajvékoló rettegés. Talán azt képzelitek hogy az előzetes választási regisztráció nyomán logikusan az következik, hogy a Dunába lőnek benneteket a gonosz "nácikok"?:)

Várom kimerítő és felvilágosító válaszodat. Ha lehet, a libsi, az LMP-s és a szoci blöfföktől, hazugságoktól kímélj meg, leszel szíves.

neoteny · http://word.blog.hu 2012.09.22. 16:36:38

@2345:

Mikor nyert párt választást "hiteles programmal, makulátlan figurákkal, tisztességes hozzállással stb."?

willdataa 2012.09.22. 16:51:32

@vénkujon:
Ez igazságos. Debrecennek több a lakosa mint Miskolcnak, tehát több képviselő jár neki. Pont.

Hertelendi 2012.09.22. 17:34:46

Az tetszik, hogy a jobboldal tele van érvekkel...

dávidzoli 2012.09.22. 18:01:47

@2345: A bajom például, hogy egy joghoz előzetes feltételt társít-amint már írtam. Előzetes regisztráció ott van, ahol nincs jegyzék a szavazókról, Magyarországon van, az Usá-ban nincs, de ott sincs kettős rendszer. A pénzügyi részt nem én hoztam föl, kopogtass ezzel máshol. Magam nem ajvékoltam, különösöbben nem rettegek, viszont aggódom a demokratikus folyamatokért némileg, amik elveszőben vannak, pl. a választási térkép nem lakosságszám szerint lett megrajzolva, hanem a korábbi szavazatelemzések alapján úgy, hogy a fidesznek kedvezzen, előzetes regisztráció-lásd feljebb- 200 aláírás nevű új ötlet, amit viszont a kopogtatók helyett találtak ki. 2010 ben meg fideszék lecsökkentették a kopogtatók (a kopogtatócédula eleve igazságtalan szerintem) gyűjtési idejét, párhuzamosan a szükséges számot felemelték, ezzel zárva ki több kisebb pártot, akik fontosak, de kisebb a támogatottságuk (ez csak a választásokkal kapcsolatos antidemokratikus intézkedés ajvékolás nélkül). Nem értem, hogy jönnek ide a nácikiok (sic.), meg a dunába lövé; ezt fejtsd ki légy szíves!
Továbbá nem értem, hogy mi ez az állandó libsizés, szocizás, LMP-zés.
Végül, ha feltesszük, hogy megadtad magad az érveimnek (pedig nem), akkor miért kérted, hogy írjam le a fentieket.
-megjegyzem nem értem mit nevezel blöffnek, hazugságnak
üdv

Blogger Géza 2012.09.22. 18:28:09

@tomwar: Szerintem nem mond ellent (mert akkor ennyi erővel egy színházjegy is ellentmond, hiszen "korlátoz egy alkotmányos alapjogot") , de jobb az óvatosság, az AB végül is bármit alkotmányellenesnek nyilváníthat, ha olyan napja van, jobb a megelőzés... :)

Amúgy az Ipsosnál az utolsó mérésnél javult egy kicsit a Fidesz (40% a biztos pártválasztóknál), Mediánnál 43% volt az utolsó, Századvégnél 40%. Szóval a Századvég egyáltalán nem mér többet, mint más kutatók.

Nyilvánvalóan át kellett írni a választási törvényt, ennek nem sok köze van az aktuális trendekhez.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2012.09.22. 19:09:00

@2345:
Hát te nagyon hülye vagy baszod, te még Disintegratornál is túl teszel.
Libsizd az anyád!
Inkább nem kívánok tovább tárgyalni veled.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:20:25

@Nyekenyóka.: Pedig én szeretnék antik menorákat eladni neked.
@2345:
@dávidzoli: Jó ez a regisztráció, mert a sok lusta nyugger nem megy el. De majd a rabbi a hitközségben elküld mindenkit regisztrálni és felfuttatjuk az LMP-t! A cigány napoleon meg bukik, mint én a metélt dákókra a Kék Osztrigában.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:22:35

@2345: Mondjuk azt valóban nem tudom, hogy vagy 15 országos választás lement regisztráció nélkül a rendszerváltás óta, akkor most mi a fenének kell, de ez van, akkor meg kell magyaráznunk.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:26:47

@Nyekenyóka.: Nem basszameg, csak összekevertem a különböző blogokat, meg a nickeket. A tököm igazodik ki amikor 3 felé melózok.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2012.09.22. 19:28:37

@2З45: Jól van kedves Neel Armstrong, látom már megint egyszerre két politikai trollal nyomulsz.

dávidzoli 2012.09.22. 19:29:38

@2З45: kicsit skizó, hogy így magadnak válaszolgatsz: 2З45 2012.09.22. 19:22:35
@2345: Mondjuk azt valóban nem tudom, hogy vagy 15 országos választás lement regisztráció nélkül a rendszerváltás óta, akkor most mi a fenének kell, de ez van, akkor meg kell magyaráznunk.
Képzeld el azt a modellkísérletet, hogy minden emberi és állampolgári jog előzetes regisztrációhoz van kötve...

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2012.09.22. 19:29:50

@Nyekenyóka.: Több különböző brózerrel, több nikken lehet bent 1*re. Aztán összekeveredik a faszfej.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2012.09.22. 19:30:40

@2З45:
Akkor vegyél vissza, mert amit itt leműveltél ebben a blogban az nagyon szánalmas.
Te gyakorlatilag megakadsz ott, hogy
fideszes: mindegyike egyetért a regisztrációval, okosak, szépek, tanultak
csőcselék ellenzék: semelyik nem ért egyet a regisztrációval, szemét az összes, naív, tanulatlan barmok.
Ezzel a hozzáállással ne akarj kommunikálni élőben senkivel sem, mert pofán basznak. Az értelmes fideszes is.
Ráadásul megrágalmazol engem minden faszsággal, holott nem ismersz.

dávidzoli 2012.09.22. 19:31:02

Most látom, másnak is feltűnt. Neked ez a melód?

6.Lеnin 2012.09.22. 19:32:49

@dávidzoli: Már be vagyok nyomva az esti bulira, király anyagot kerítettem. Felveszem a kis latex cicanadrágom és huss az éjszakába! :-))
Ti meg csak blogoljatok!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: A hugodat inkább vidd ki a sarokra, foglalja le a heterókat hogy könnyebben felismerjem a homo fiúcskákat! :-))

2345 2012.09.22. 19:33:41

@Nyekenyóka.:

Te hülye, nem tudsz megkülönböztetni engem ettől a primitív, nickhamisító, zsidó elmebetegtől??

Nem látod, hogy 3-as helyet egy olyan karakter áll, amely szintben kiemelkedik a számsorból?

Nem csodálom, hogy sikerrel geciskedik ez a kiirtani való biboldó, ha ilyen ostoba faszok beszopják a hamisított nickjét.

Csak egy klikk a névre, és lehet látni, hogy ez faszszopó geci csíra ma regisztrált, én meg augusztusban, a két nick, a két személy nem azonos.

Leszel szíves elnézést kérni tőlem.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:33:56

@dávidzoli: Nem is hiszed milyen jól fizet mind2 oldal.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:34:57

@2345: Na jól van elnézem neked te faszszopó zsidó!

2345 2012.09.22. 19:36:43

@2З45:

Figyelj, tetves, mocskos zsidó!

Nemsokára megtalállak és leszakítom a biboldó fejedet, nem lesz kellemes, meglátod.

Mostantól idegesen pilloghatsz a hátad mögé, lesz részed meglepetésben.:)

6.Lеnin 2012.09.22. 19:37:46

@Nyekenyóka.: Már hogyne ismernélek, előttem ülsz a Tóra felolvasáson.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:39:16

@2345: Barom erős vagyok ám igy neten keresztül. Vagy öt percig MMA videókat néztem a jutyubon, úgy hogy megjött a bátorságom!

2345 2012.09.22. 19:40:15

@2З45:

Faszszopó zsidó a bóchereket és koszos cigányokat lecidázó biboldó kurva anyád, akit kóbor kutyák basznak az utcán.

Lesz részed meglepetésben, meglátod, kiirtani való untermensch.

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ А GYÚRCSÁÁNY! 2012.09.22. 19:40:26

@2345: Milyen erős vagy anonim ! Fáj az igaz ?

6.Lеnin 2012.09.22. 19:42:09

@2345: Te vagy a Télapó? Szeretem a meglepetéseket! Ha a kedvenc Tórádat nekem adod, vagy a sábeszdeklid, akkor jó leszek hozzád és leszophatsz.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2012.09.22. 19:43:00

Na azt hiszem itt miattatok le ment a színvonal, úgyhogy hagylak is titeket trollkodni: 2345, Blogger Géza és társaik...eddig is látszott, hogy csak trollok vagytok :))) További jó mulatást :)

Hegyimеdve 2012.09.22. 19:44:09

@2345: Te tiszta hülye vagy? Magaddal beszélgetsz?

2345 2012.09.22. 19:44:24

@dávidzoli:

Reméltem, hogy te nem ülsz fel annek a biboldó féregnek.

Leszel kedves összehasonlítani a két számsort a két nickben.

Az enyém fölül szintben van, az elmebeteg zsidóéban fölül kilóg a 3-as helyén álló karakter, valószínűleg az orosz abc egyik nagybetűje.

Egyébként elég egy klikk a nickre, és meg lehet különböztetni a két kommentelőt.

2345 2012.09.22. 19:46:13

@Hegyimеdve:

Hát te nagyon ostoba vagy, bazd meg, nem látod, hogy a két nick különbözik?!?

A piacon ne váltsd föl az 5 ezresedet ennyi ésszel, idióta köcsög.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:47:40

@dávidzoli: Ez a köcsög zsidó lopja a nickemet. Látszik hogy a hármasa kisebb.

6.Lеnin 2012.09.22. 19:59:43

@2345: Na mi van Neel Armstrong? Válogatod a karaktereket az új nickedhez? :-))

2345 2012.09.22. 20:03:02

Hát akkor ennyi.

Lehet parasztozni, nácizni, mucsaizni a nemzeti radikálisokat, de ilyen aljasságra, egy másik ember nevének lejárató célú hamisítására csak libsi metélt zsidó féreg vetemedik, keresztény magyar biztos nem.

Ha ezt a magukat az igazság képviselőinek, a tolerancia zászlóvivőinek, a jogállamiság felkent bajnokainak hirdető "baloldali", "antifasiszta", "liberális" blogbajnokok hagyják és eltűrik, akkor még inkább igazuk van azoknak, akik szerint nélkülük kell felépíteni az új Magyarországot.

Ennek a zsidó gecinek meg le fogom szakítani a fejét, azt megígérhetem.

2345 2012.09.22. 20:16:51

Még annyit, hogy a holokauszthoz, Auschwitzhoz is ilyen kis ügyek milliárdjai vezettek.

Ha zsidóság, a "liberális" oldal nem tudja maga közül kivetni az ilyen aljas, mocskos, geci, bűnöző biboldókat, akkor magára vessen, ha az ártatlanokat is eléri majd a bosszú.

Mert a zsidrákokat pont az ilyen pofátlan gazemberkedéseik miatt rühellik világszerte.
Aki bűnözőket menteget, azt végzet nem fogja megkímélni.

Én szóltam.:)

2345 2012.09.22. 20:20:50

@mirigy187:

Nem vagyok meglepve rajtad, ezerszer leoltott, hazátlan, ellendrukker sötét, faszszopó, elmebeteg zsidó geci.

Azt is el tudom képzelni, hogy te vagy az elkövető, amilyen gyáva, aljas kis féreg vagy.

Remélem, az anyádat a húgod hátán fogja megbaszni 5 büdös kancigány.

mirigy187 2012.09.22. 20:22:05

@dávidzoli: Egy országban sincs olyan, hogy egy jól felépített névjegyzék mellett kötelező regisztráció van. A marhák még el is szólták magukat amikor megkérdezték őket, hogy ha valaki rosszul tölti ki az űrlapot akkor mi a helyzet. Erre az volt a válasz, hogy akkor kiegészítik a névjegyzékben szereplő adatokkal.

mirigy187 2012.09.22. 20:23:14

@2345: Látom apád már seggberakott az este, köztudott hogy a nácik között sok volt a buzi. Te is egy ilyen ökör lehetsz köcsög gárdista selejt :)

mirigy187 2012.09.22. 20:24:24

@2345: Gondolom anyádnak nagyobb tapasztalatai vannak kancigány ügyben :)

mirigy187 2012.09.22. 20:25:25

Ugyanis apád is egy kancigány :)

mirigy187 2012.09.22. 20:26:49

@2345: Benézted. Sajnos nem én vagyok de az illetőt megkérdezem hogy hogyan csinálta :)

2345 2012.09.22. 20:30:20

@mirigy187:

Rosszul tudod, anyád most este leszólított a piros lámpánál.

Le akart szopni egy százasért, hogy vigyen neked két zsömlét vacsorára.

Sajnos olyan bűz áradt a múmia fejű zsidó anyád fogatlan szájából, hogy fölemeltem az ablakot.

Commandante Jayasuriya 2012.09.22. 20:34:00

@Holger Hartland:

Akkor vajon kik, és miért álltak sorba jóval éjfél utánig a Bocskai úti általános iskolai szavazókörben?
Ha megtennéd azt a szívességet, hogy ennek is utánanéznéli...

mirigy187 2012.09.22. 20:36:02

@2345: Hú de gyenge riposzt :) Szerintem csak nem ismerted fel a saját anyádat a sötétben :) Mondta hogy kicsifiam ma nem fog menni? :)

Na részemről ennyi. További sok boldogságot kívánok anyádnak amiért ilyen félresikeredett kölke van. Ha egyszer állatkertbe mész azért arra vigyázz hogy a gorilla pofád miatt ott ne fogjanak :) Ja ne erőlködj a válaszadással mert innentől kezdve nem olvasom tovább a posztot úgyhogy le vagy szarva :)

2345 2012.09.22. 20:36:27

@mirigy187:

Nyilván ezt kaptad utasításba a rabbidtól.

De várj, a történet nem ért véget. Anyád követett hazáig és felajánlotta, hogy leszopja a német juhászomat, Cézárt.

Meg is tette, aztán könyörgött a kutyámnak, hogy bassza seggbe.

Már majdnem sikerült is, amikor Cézárnak hányingere lett, annyira szar szaga volt a hetek óta nem mosdott anyádnak.

Lefordult a zsidó vénasszonyról és lehányta. Így már a kóbor kutyák sem fogják megbaszni, pedig nagyon kívánja anyád.

Nem baj, majd te seggbe baszod anyádat, neked úgyis mindegy.:)

Commandante Jayasuriya 2012.09.22. 20:47:48

@Holger Hartland:

Én azért a helyedben szofisztikáltabban fogalmaznék.

Maradjunk annyiban, hogy talán nem elég körültekintően tájékozódtam, vagy elképzelhető az is, hogy nem megfelelő forrásmunkát használtam hozzászólásom megírása előtt.
De a hazugság terjesztése, esetleg kitalálása egy kissé erős állítás.

Az eredeti témához visszatérve, a "feliratkozás" bevezetése több mint álszent dolog.

mirigy187 2012.09.22. 20:50:20

@2345: Na akkor még egy utolsót. A cézárod nem kutya csak egy selejt dög amit a kutyám úgy szétkapná hogy hetekig kapargathatnád a maradékait a dögnek aztán ha kiszarta akkor majd megírom hogy hogyan esett neki. Náci anyádat és kancigány apádat meg ne sokat zargasd a szexuális életeddel :)

2345 2012.09.22. 21:11:22

@mirigy187:

Csak elolvastad, szerintem ki is verted közben a 4 centis metélt pöcsödet anyád szájába, te fogyatékos zsici.

Közben apád, aki hazajött falopásból, mert éppen hosszú eltávot kapott a sittről a kancigány, előbb a kecskéteket baszta seggbe a putri előtt, aztán téged.

Mialatt persze anyád lecidázta a kecskét, a fogatlan zsirdisznó nagyanyád meg a lovat, amivel apád lopni jár a kiserdőbe.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.22. 21:19:35

@Commandante Jayasuriya: Itt a bizonyíték:
valasztas.hu/dyn/pv10/outroot/vdin1/hu/01/011/jkv19.htm

Erről a Bocskai úti szavazókörről van szó, de itt nem Molnár Gyula, hanem Szabó Vilmos volt az MSZP jelöltje. Látható, hogy ebben a szavazókörben a szoci jelölt kb. 900 szavazattal kapott ki a fideszes Rétváritól, de mivel az egész választókerületben is kb. 7 ezerrel, az igazolással szavazók nem döntöttek el semmit. Amúgy máshol sem.

6.Lеnin 2012.09.22. 21:23:54

@mirigy187: A mamát ne bántsd, rendesen keres a sarkon. A sarki zsidó fűszerestől egy-egy szopásért hozott mindig csoki amikor kicsi voltam.

6.Lеnin 2012.09.22. 21:25:20

@2345: Különben is jó érzés olyan családból származni, ahol ilyen szép beszédet tanultam.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.22. 21:25:37

@Commandante Jayasuriya: Ilyenkor a helyedben azt szokás írni, hogy "bocs, tévedtem". Különben meg honnan tudhatnám, hogy nem az MSZP- vagy DK-székházból nyomod? :P ;)

Ez az átszavazásos izé ugyan lehet, hogy hülyeség volt, de ez volt a törvény, és kész. A képviselőket kell kérdezni, hogy miért nem módosították (2002-2010 közt az MSZP-SZDSZ-többség).

2345 2012.09.22. 21:33:11

@2З45:

Móresre leszel tanítva a Gárdával, meglátod.

Még a szar is beléd fagy, tetves zsidó.:)

6.Lеnin 2012.09.22. 21:36:48

@2345: Hűha! A Gárdával a háta mögött milyen erős valaki? A ketrecben is ilyen erős lennél freestyle kesztyűben? Abban van egy kis gyakorlatom, te göthös náci!

ancsika3114 2012.09.22. 22:34:37

magát a blogot elolvastam, kommentet egyet sem. nem érdekel.
Gergő, az viszont érdekelne, hogy hogyan is akarjátok a fideszt leváltani? egyedül? netán a jobbikkal erősítve? (ez Veszprémről jutott eszembe)
vagy nem is akarjátok annyira leváltani???
csal lökitek a dumát, mert ellenzékből ez kötelező?
és a blog témájához: írogattok, és ettől mi oldódik meg???
nem a szívem csücske a Fletó, de igaza volt, legalább megpróbált tenni valamit, felhívni a figyelmet, hogy amire most készül a fidesz, az túlmegy minden határon!
és ti? a jobbik mellé oda tudtatok állni, (eléggé el nem ítélhetően) a DK mellé nem? egy nyomorult mondat erejéig sem? hmmmm........
kezd nagyon tele lenni a hócipőm veletek!!!
miféle "pávatáncot" jártok?
kinek ígértétek a következő táncot?
vagy nincs még meg a táncrend?
pedig lassan vége a bálnak, (mármint a demokráciának), és akkor ti majd azt mondjátok, hogy ez jó mulatság, férfimunka volt?
és a lelkiismeret? vagy az már nincs?

2345 2012.09.22. 22:36:37

@2З45:

Nocsak, náci lettem? Kijöttél a kamuból, mocskos, tetűhintás, gyáva, aljadék zsidó.

Lesz meglepetés, mert megtalállak és akkor aznap szartál utoljára életedben, a kilincs orrodat beleverem a szaros valagadba.

Előtte persze egy kicsit kikérdezünk a fiúkkal, amig sírva nem könyörögsz az életedért.:)

Ez a minimum, amit megérdemelsz ezért a geciségért, amit nem először követtél el ellenem, noha soha szóba nem álltam veled.

Túlfeszítetted a húrt, geci zsidó, bűnhödni fogsz. Kezdheted a parát, mert nem viccelek.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.09.22. 22:54:25

Kíváncsi vagyok, Vadai Ágnes mikor fog levelet írni az LMP-nek a Karácsony Gergely blogján olvasható hozzászólások miatt.

lorantka_a_gall 2012.09.22. 23:51:47

@2345: Egy biztos: ha eteted a trollt, akkor nem fog lekopni.

6.Lеnin 2012.09.23. 02:32:34

@2345: Mi van kis náci? Őrjöngsz? Bearanyoztad a napomat! :-)) Még Neeel Armstrongként bevallottad hogy kiugrott zsidó vagy. Az ilyen a legundorítóbb, aki a saját fajtáját megtagadja és a hülye keresztény vallású antiszemitákat is túllicitálja. Már a Schindler Pistája is kiszúrta hogy kiugrott vagy, nem csak én. Biztos ezért álmodozol állandóan metélt farkakról. Nem csak kiugrott metélt vagy, hanem buzi is, ez is biztos. Majd a gárdás haverjaid hogy fognak neki örülni ha ezt megtudják, :-))

6.Lеnin 2012.09.23. 02:35:07

@Holger Hartland: Az bizony jó lenne ha a sok antiszemitát eltakarítanák innen!
@lorantka_a_gall: Eddig Neeel Armstongként őrjöngött mindenfelé a kis kiugrott metélt, de mióta Schindler Pistája, aki egy Gárdás, erre rájött, nicket váltott.

6.Lеnin 2012.09.23. 02:40:06

@2З45: Írok is neki, hogy újra rászálljon.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.09.23. 05:47:50

@Bogyó 2: "Ha nem konzervatív, nem szoci, akkor csak..."

Már ne haragudj, de hol látsz te ma Magyarországon konzervatív pártot?

Patreides · patreides.blog.hu 2012.09.23. 05:55:50

@ancsika3114:
Az LMP egy hipokrita bagázs, látszólag ellenzéki, de a tetteivel a Fidesz hosszútávú hatalmon maradását támogatja.
Gyurcsány meg egyetlen dologgal segíthetné a Fidesz leváltását: ha végleg visszavonulna a politikából, és a saját hűlt helyét sóval hintené be maga után.
(Mondom ezt úgy, hogy a róla az emberekben kialakult képet egyáltalán nem tartom méltányosnak és teljesen igazságosnak.)

Patreides · patreides.blog.hu 2012.09.23. 06:06:30

De állítom, hogy a Fidesz nem gondolta rendesen végig ezt a regisztrációt.
Az önkormányzatoknál regisztrálni? Hiszen így még néhány nem fanatikus fideszes szavazó is elmegy, és beíratja magát. Még az idős nyuggerek közül is lesz, aki regisztráltatja magát.
Na de ha a törvénybe beleírnák azt is, hogy regisztrálni csak nyolcadik emeleten, vagy afölött lehet, és csak olyan épületben, ahol a félfogadási időben ki vannak kapcsolva a liftek?
Például...

2345 2012.09.23. 09:19:42

@lorantka_a_gall:

Nem etetem, hanem megbüntetem. Alapjában békés ember vagyok, de ez a mocskos zsidó patkány megismerkedik egy vasalt bakanccsal a gyomorszáján.

Iszonyú komplexusai lehetnek velem kapcsolatban, nyilván alulmaradt számtalan vitában, és mivel más eszközei nincsenek, így próbál piszkoskodni.

Egy darabig tűrtem, hiszen elmebeteg a szerencsétlen, de mindennek van határa. A következményekkel számolnia kell, én többször figyelmeztettem, hogy hagyja abba.

Amit művel egyébként, az szimptomatikusan rávilágít a net veszélyeire, az anonimitásra, a hamisíthatóságra, a felelőtlenségre, az emberek becsaphatóságára.

Ez a szánalmas pszichopata kis csíra, akit mindenki megvet, akit még a buzibárokban is csak szopatnak, ez az anyja által eltartott senki féreg, a net segítségével valakinek érezheti magát, holott a való világban egy nulla.

Látod magad előtt, ahogy az anyja horgolt pulóverben ül a gép előtt a panel 9. emeletén, fején SZTK-szemüveg, a gennyes pattanásait nyomkodja, a meleg oldalakra recskázik, és két "menet" között az "áldozatára" vár?

Ez egy visszataszító kis hiéna, a nők elkerülik, már az iskolában utálták a társai, az emberek átmennek a másik oldalra, ha szembejön, mert bűzt áraszt magából.

Ha nem lenne ennyire gyáva, sorozatgyilkos lett volna belőle, amiről egyébként gyakran álmodozik is. Iszonyú bosszúvágy él benne mindenki iránt, aki nála testileg, szellemileg épebb, erkölcsileg normálisabb.

Ilyen lehetett Breivik is, a norvég sorozatgyilkos, akit szintén még idejében kellett volna agyonütni. Bár ez a hazai példány addig soha nem fog eljutni, ez nem mer belépni még egy boltba sem, az anyja eteti, Breiviknél pedig testileg is visszataszítóbb.

Ez egy csótány, amire gondolkodás nélkül rálépsz, ha eléd kerül, Azt is fogom tenni.

Neked üdvözlet!:)

(Egy válasznak örülnék.)

vénkujon 2012.09.23. 10:35:53

íme, az alapjában véve "békéstüntető" mintapéldánya kétezerhatból. kenyérre lehet kenni a jófiút, pedig vasalt bakancsokkal áldotta meg a sors. hatalmas önfegyelem kell ám ehhez, hogy visszatartsa ezeket a jószágokat! micsoda lelki erő! jó sok zsidót leúsztat a dunán-verbálisan, és maciszemekkel pillog, hogy őt lenácizzák.
mondom én, fura ez.:D

2345 2012.09.23. 10:58:44

@vénkujon:

Véngeci, vénzsidó, vénbuzi, hirtelen nem is tudom, melyik az igazi neved.

Talán a vénszar illik a legjobban rád, amúgy is telefosod naponta a gatyádat.:)

Jön még zsidó kutyára dér, hamarosan.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 11:15:34

@2345: Őrjöngsz nácikám? :-)) Élvezem látni a tehetetlen vergődésedet és fenyegetőzésedet. Harminc év gyakorlatom van a közelharcban, úgyhogy csak keresgessél bátran! Öröm lesz egy ilyen faszt szétcsapni mint te, ami még ráadásul önvédelem is lesz.

6.Lеnin 2012.09.23. 11:17:42

@vénkujon: Ennek csak a pofája nagy. Eddig Neeel Armstrongként nyomult, de amióta pár blogos Gárda tag kiderítette róla hogy kiugrott zsidó, azóta nicket váltott. De mindegy a mocskos pofájáról úgyis megismeri mindenki.

dávidzoli 2012.09.23. 11:20:17

@mirigy187: így van, és mégegyszer hoznám az USA-t ahol tudtommal egyébként lehet választani, hogy akarsz e szerepelni a névjegyzékben, vagy sem. Utóbbiaknak továbbra is regisztrálni kell választás előtt, előbbieknek nem. Tehát a regisztráció csak akkor kell, ha pl. az első jogsi kiváltásakor, nem kéri a névjegyzékbe vételt a polgár.

2345 2012.09.23. 11:21:02

@2З45:

Vinnyogva fogsz megdögleni, zsidó.

És hamarosan.:)

Péterbá 2012.09.23. 12:16:50

@Holger Hartland:
" A Bp-n igazolással szavazók olyan vidékiek, akik nemrég költöztek Bp-re, pl. kollégiumba vagy albérletbe"

és akik mind odatódultak, ahol veszélyben látszott a fideszes győzelem! A XIII. kerületben nincs se felsőoktatási intézmény, se hozzákapcsolódó kollégium!

2345 2012.09.23. 12:22:07

@vénkujon:

Vénbuzi, vénzsidó, összeszartad már magad?:)

Péterbá 2012.09.23. 12:26:48

@wmiki:" azért aljasság, mert nem lehet a derék, becsületes, dolgos, értelmiségi, antifasiszta cigányembereket aznap busszal elvinni a megfelelő szavazóhelyre, ha nem regisztrálták be magukat jó előre",

és akikről tudjuk, hogy úgyse a Jobbikra szavaznának!

2345 2012.09.23. 12:29:24

@Péterbá:

Rossz hírem van, regisztráció ide, vagy oda, 2014 megint szopni fogtok, és nagyot.:)

Aztán mehettek siránkozni Jeruzsálembe vagy Jew Yorkba, vagy feljelentgetni a hazátokat Brüsszelbe.

6.Lеnin 2012.09.23. 13:19:02

@2345: Jajajaj... rettnetesen megijedek mindig a délelötti énemtől. Amiket még begyógyszerezetlenül írok, Szörnyű. Asszem beszedek még egy kis lítiumot hogy feltuggyam dolgozni és megyek menórát szidolozni, mert az megnyugtat.

2345 2012.09.23. 13:25:51

@2З45:

Vinnyogva fogsz könyörögni az életedért, tetves zsidó.

Láttad ma már magad, a gennyes, pattánásos pofádat?

Ilyen lesz a kis biboldó, akinek az anyja metélt faszokat és kancigányokat szop le.:)

Neked is van egy rossz hírem, a 21. század végre megszabadítja az emberiséget a retkes zsidóktól, ettől a ráktól. Ki lesztek irtva.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 14:03:11

@2345: Mi van náci? Habzik a mocskos pofád? Kitől kellene félni? Tőled, aki váltogatod a nickjeidet és az internet homályából fenyegetőzől? :-))
Te kis szerencsétlen nethuszár!

Péterbá 2012.09.23. 14:05:20

@2345: Akartam válaszolni, de a későbbi hozzászólásaid meggyőztek, hogy erre a szintre nem süllyedhetek! Társalogjál továbbra is önmagaddal!

6.Lеnin 2012.09.23. 14:17:31

@Péterbá: Bocsi, de a pszichiáterem, akit a Gárda fizet, azt mondta hogy a dührohamaimat vagy gyógyszereléssel, amire nincs pénzem, vagy félóránkénti zsidózással tudom levezetni.

Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!

Na most sokkal jobb. :-))

2345 2012.09.23. 14:23:09

@Péterbá:

2014-ben is kaptok a pofátokra, lehet, hogy még parlamentbe sem juttok be.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 14:24:46

@2345: Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!Zsidó!

Ezt elfelejtettem...

2345 2012.09.23. 14:27:08

@2З45:

Rossz hírem van számodra, tetves, saját anyját baszó zsidó.

Ha így folytatjátok, a 21. században ki lesztek irtva, mint a feketehimlő.

Te külön vinnyogva fogsz könyörögni az életedért.:)

Ne mondd, hogy nem szóltam.

6.Lеnin 2012.09.23. 14:29:31

@2345: Rossz hírem van számodra, tetves, saját anyját baszó zsidó.

Ha így folytatjátok, a 21. században ki lesztek irtva, mint a feketehimlő.

Te külön vinnyogva fogsz könyörögni az életedért.:)

Ne mondd, hogy nem szóltam.

2345 2012.09.23. 14:34:03

@2З45:

Ki lesztek irtva, tetves zsidó.

Téged hagyunk meg utolsónak.

Mielőtt megásod a sírodat, magyar fajta kutyákat fogsz leszopni, vinnyogó örömmel, hogy egy pár órát még élhetsz.:)

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ А GYÚRCSÁÁNY! 2012.09.23. 14:39:25

@2345: Hogy neked milyen mocskos a pofád anonim !

6.Lеnin 2012.09.23. 14:41:20

@2345: Ki lesztek irtva, tetves zsidó.

Téged hagyunk meg utolsónak.

Mielőtt megásod a sírodat, magyar fajta kutyákat fogsz leszopni, vinnyogó örömmel, hogy egy pár órát még élhetsz.:)

2345 2012.09.23. 14:52:32

@2З45:

Ez már a beismerés, a teljes szellemi fegyverletétel, hogy a saját szavaimat ismétled és írod vissza.

Ezzel nem fogsz meghatni, a gyomrod hamarosan megismerkedik a vasalt bakancsommal, mocskos, tetves zsidó.

Élő példája vagy annak, hogy miért kell benneteket egy szálig kiirtani. Addig nem lesz béke a földön. Az emberiség rákja vagytok.

Nem hiszitek el, de senki nem fog egy árva könnyet ejteni miattatok. El fogtok tűnni, mint az avarok.

Te különösen egy aljadék, csótány példánya vagy a fajtádnak. Vinnyogva fogsz kimúlni.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 14:58:29

@2345: Ez már a beismerés, a teljes szellemi fegyverletétel, hogy a saját szavaimat ismétled és írod vissza.

Ezzel nem fogsz meghatni, a gyomrod hamarosan megismerkedik a vasalt bakancsommal, mocskos, tetves zsidó.

Élő példája vagy annak, hogy miért kell benneteket egy szálig kiirtani. Addig nem lesz béke a földön. Az emberiség rákja vagytok.

Nem hiszitek el, de senki nem fog egy árva könnyet ejteni miattatok. El fogtok tűnni, mint az avarok.

Te különösen egy aljadék, csótány példánya vagy a fajtádnak. Vinnyogva fogsz kimúlni.:)

2345 2012.09.23. 15:12:55

@2З45:

Ezzel csak azt érted el, tetűhintás féreg, hogy most még azok is nekem adnak igazat veled szemben, akiknek eddig nem voltam szimpatikus.:)

Kurva nagy öngólt lőttél, tetves zsidó, és ebből már nem fogsz kimászni. Kiderült, hogy nem csupán egy kis rejszoló, bosszúszomjas büdös buzi vagy, hanem ostoba is.

Akinek van egy csöpp esze, az a névre kattintva azonnal meg tud engem különböztetni tőled. Azt meg a hülyék is látják, hogy csak az másolgatod, amit én írtam korábban neked.

Eddig jutottál, gázos zsidó, a saját vermedbe zuhantál. Megérdemled, onnan ki nem jössz, mehetsz vissza az ezer másik nickedre.:)

Az persze áll, hogy móresre leszel tanítva. Sajnálom azokat a tisztességes zsidókat, akik miattad fognak szenvedni, mert ki lesztek irtva, a cigányokkal együtt.

6.Lеnin 2012.09.23. 15:14:20

@2З45: Te rohadt zsidó!

Én melózok, te meg csak simán másolgatsz és röhögsz a markodba?

Vinnyogva fogsz az életedért könyörögni amikor a Dunába lökünk!

6.Lеnin 2012.09.23. 15:15:35

@2345: Ezzel csak azt érted el, tetűhintás féreg, hogy most még azok is nekem adnak igazat veled szemben, akiknek eddig nem voltam szimpatikus.:)

Kurva nagy öngólt lőttél, tetves zsidó, és ebből már nem fogsz kimászni. Kiderült, hogy nem csupán egy kis rejszoló, bosszúszomjas büdös buzi vagy, hanem ostoba is.

Akinek van egy csöpp esze, az a névre kattintva azonnal meg tud engem különböztetni tőled. Azt meg a hülyék is látják, hogy csak az másolgatod, amit én írtam korábban neked.

Eddig jutottál, gázos zsidó, a saját vermedbe zuhantál. Megérdemled, onnan ki nem jössz, mehetsz vissza az ezer másik nickedre.:)

Az persze áll, hogy móresre leszel tanítva. Sajnálom azokat a tisztességes zsidókat, akik miattad fognak szenvedni, mert ki lesztek irtva, a cigányokkal együtt.

6.Lеnin 2012.09.23. 15:16:10

@2345: Te rohadt zsidó!

Én melózok, te meg csak simán másolgatsz és röhögsz a markodba?

Vinnyogva fogsz az életedért könyörögni amikor a Dunába lökünk!

6.Lеnin 2012.09.23. 15:16:52

@2З45: Ki lesztek irtva, tetves zsidó.

Téged hagyunk meg utolsónak.

Mielőtt megásod a sírodat, magyar fajta kutyákat fogsz leszopni, vinnyogó örömmel, hogy egy pár órát még élhetsz.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 15:17:32

@2З45: Vinnyogva fogsz könyörögni az életedért, tetves zsidó.

Láttad ma már magad, a gennyes, pattánásos pofádat?

Ilyen lesz a kis biboldó, akinek az anyja metélt faszokat és kancigányokat szop le.:)

Neked is van egy rossz hírem, a 21. század végre megszabadítja az emberiséget a retkes zsidóktól, ettől a ráktól. Ki lesztek irtva.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 15:19:17

@2З45: Lesz meglepetés, mert megtalállak és akkor aznap szartál utoljára életedben, a kilincs orrodat beleverem a szaros valagadba.

Előtte persze egy kicsit kikérdezünk a fiúkkal, amig sírva nem könyörögsz az életedért.:)

Ez a minimum, amit megérdemelsz ezért a geciségért, amit nem először követtél el ellenem, noha soha szóba nem álltam veled.

Túlfeszítetted a húrt, geci zsidó, bűnhödni fogsz. Kezdheted a parát, mert nem viccelek.

6.Lеnin 2012.09.23. 15:20:28

@2З45: Csak elolvastad, szerintem ki is verted közben a 4 centis metélt pöcsödet anyád szájába, te fogyatékos zsici.

Közben apád, aki hazajött falopásból, mert éppen hosszú eltávot kapott a sittről a kancigány, előbb a kecskéteket baszta seggbe a putri előtt, aztán téged.

Mialatt persze anyád lecidázta a kecskét, a fogatlan zsirdisznó nagyanyád meg a lovat, amivel apád lopni jár a kiserdőbe.

6.Lеnin 2012.09.23. 15:22:35

@2345: Hát akkor ennyi.

Lehet parasztozni, nácizni, mucsaizni a nemzeti radikálisokat, de ilyen aljasságra, egy másik ember nevének lejárató célú hamisítására csak libsi metélt zsidó féreg vetemedik, keresztény magyar biztos nem.

Ha ezt a magukat az igazság képviselőinek, a tolerancia zászlóvivőinek, a jogállamiság felkent bajnokainak hirdető "baloldali", "antifasiszta", "liberális" blogbajnokok hagyják és eltűrik, akkor még inkább igazuk van azoknak, akik szerint nélkülük kell felépíteni az új Magyarországot.

Ennek a zsidó gecinek meg le fogom szakítani a fejét, azt megígérhetem.

2345 2012.09.23. 15:59:39

@2З45:

Egy pár kommentet véletlenül magadnak címeztél, szánalmas, tetves zsidó, nyilván már az ájulás környékez, a szád is habzik, és ettől korlátozva vagy a látásban.:)

Azt mondanom sem kell, hogy természetesen mindegyik az én korábbi hozzászólásom, hiszen eredeti gondolatod még soha nem volt, egész életedben egy szál sem.

Lassan, de biztosan kimerülnek az eszközeid, úgy mint nicklopás, névhamisítás, mások mondatainak, teljes kommentjeinek ellopása és sajátként való felhasználása.

Leszerepeltéltél, már saját magad előtt is, ettől leszel csak igazán frusztrált.:

Már azt is tudom, ki vagy. Az a korábban, a Velveten truegrit néven kommentelő takony kis zsidrák, akit ott is ezerszer kiröhögtek velem együtt mások is.

Számtalanszor le lettél oltva, ezért már ott elkezdted a mondaim, fordulataim kigyűjtését, majd azokat sajátként póbáltad eladni.

Nevetség tárgya lettél, többször nicket váltottál, végső kétségbeesésedben az enyémet kezdted hamisítani, és ezzel totálisan lejárattad magad.

Tudod, aljas, mocskos kis zsidó patkány, pár új embert még megtéveszthetsz, de engem, meg azokat, akik nem tegnap voltak 16 éves sihederek, már nem.

És ami neked a legnagyobb trauma, saját magad elől nincs hová futnod. Saját magadat nem tudod becsapni, vagy ha igen, akkor neked már régen véged.:)

Önmagadban hordod a saját büntetésedet, és nincs bíró, aki téged saját magadban felmentene. Ezzel kell együtt élned halálodig, és ez nagyobb büntetés, mintha szétverném a pofádat.

Sokáig azt hittem, szerencsétlen elmebeteg lehetsz. Mostanra kiderült, hogy nem, csupán egy szánalmas, gazember jellemű, sunyi, gyáva jelentéktelen, buzi zsidó pondrócska vagy.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 19:44:12

@2345: Nyilván ezt kaptad utasításba a rabbidtól.

De várj, a történet nem ért véget. Anyád követett hazáig és felajánlotta, hogy leszopja a német juhászomat, Cézárt.

Meg is tette, aztán könyörgött a kutyámnak, hogy bassza seggbe.

Már majdnem sikerült is, amikor Cézárnak hányingere lett, annyira szar szaga volt a hetek óta nem mosdott anyádnak.

Lefordult a zsidó vénasszonyról és lehányta. Így már a kóbor kutyák sem fogják megbaszni, pedig nagyon kívánja anyád.

Nem baj, majd te seggbe baszod anyádat, neked úgyis mindegy.:)

6.Lеnin 2012.09.23. 19:45:26

@2345: Ja és a Neeel Armstrong nickem hamísításával is hagy fel!

xxyati 2012.09.23. 19:52:43

@2345: Pont a velvetet hozod példának kis náci? ott úgy lealáztunk, hogy már egyenesen szántalak.

xxyati 2012.09.23. 19:54:10

@2З45: Basztasd csak tovább a náciját! :-)) Látom megőrül tőled. :-))

2345 2012.09.23. 20:20:00

@xxyati:

Szegény truegrit, hanyadik nickedet halászod elő, szegény kis lelki nyomorék biboldó.:)

Az a helyzet, hogy megszántalak, nagyon sivár és reménytelen életed lehet, nyomorult, buta , magányos, senki által nem kedvelt kis zsidó.

Üvölt belőled szeretetlenség, a kitaszítottság, a frusztráltság okozta keserűség, ami alaposan megmérgezte a lelkedet.

Iszonyú energiákat fektetsz bele, hogy a velem szemben kialakult komplexusaidat és a nehezen gyógyuló lelki és önérzeti sebeidet valahogy megbosszuld.

Ami pont fordítva sül el, csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, értelmi és erkölcsi értelemben egyaránt, azzal a hamis tudattal, hogy milyen frappánsan "elintézted", lám, az "ellenséget".:)

Sajnos senki normális ember nincs úgy látszik a környezetedben, aki elmondaná, hogy hagyj fel vele, mert így csak még mélyebbre ásod magad a feldolgozhatatlan traumák gödreibe.

A páciensem nem lehetsz, az ismert okok miatt, de ha kéred, megadom egy szakorvos pszichiáter barátom címét és telefonját, aki pont az ilyen esetek specialistája, mint a tiéd.

Jobbulást, szegény szánalom!

6.Lеnin 2012.09.24. 05:57:44

@2345: Hogy te mennyire palira vagy véve! xxyati nem én vagyok, te nagyon hülye! Nem emlékszel rá? De olyan jó szívatni téged, te hülye náci! Én csak írok pár sort, vagy másolgatlak, te meg őrjöngésedben oldalakat írsz. Hajrá náci! Írjad csak! A neten elfér! :-))
Hmmm... szóval ismersz pszichiátert aki az ilyen netes esetek specialistája. Miért is nem okoz ez meglepetést? :-))

lorantka_a_gall 2012.09.24. 08:41:43

@2345: bizony eteted... és fölöslegesen rápörögsz a dologra. Nem tűnik fel, hogy ezt élvezi... a figyelmet? Semmi más nem kell neki,csak hogy bosszantson. Klasszikus troll. És sajnos azt kell, hogy mondjam, az imént általad leírtakkal (közel) egy szintre kerültök. :/ Amint vmi okos ember mondotta volt: soha ne birkózz disznóval. Mindketten szarosak lesztek, de a disznó még élvezi is.

2345 2012.09.24. 11:10:19

@lorantka_a_gall:

Akkor legutóbbi nem olvastad, ott zártam le.

Ez a kis geci zsidó vagy nagyon beteg, vagy nagyon sajnálatra méltó.

tomwar 2012.09.24. 16:35:34

@2345:
Ahogy latom, elemedben vagy.

SIEG! HEIL! - hatha most osszejon.

2345 2012.09.24. 18:27:03

@tomwar:

Tetves zsidó, ignorálva vagy, ez itt Magyarország, nem Jidland.

6.Lеnin 2012.09.24. 19:46:00

@tomwar: Sajnos, mert ott - otthon, Tel-Avivban - jobban érezném magam, menora pucolás közben.
@2345:

lorantka_а_gall 2012.09.24. 19:50:34

@2345: Latod, mégis hülyét csinált belőled, simán. Mert okosabb nálad a zsidó.

tomwar 2012.09.25. 07:45:58

@2345: Hat, ignoralva lenni jobb, mint deportalva...Ez amolyan akasztofahumor. Bar nyilvan ezen mast ertunk mindketten.

Amugy az rem "vicces", hogy aki nem tapsikol a hozzad hasonloknak, az mind zsido, meg cigany, esetleg neger.

Nos, megnyugtatlak: delvideki nemetek a felmenoim.

salamander 2012.09.27. 18:45:50

De kedves Gergő!

Kezdve az elején: a jelenlegi nem egy jól működő rendszer!

Láthatóan sok honfitársunk annyira lealázott anyagi és szellemi állapotban van, hogy két csomag száraz tésztáért eladja a szavazatát.

Szerintetek minden jól működik és virul a "demokrácia".

Büntetőjogilag is szankcionálni kellene a választási csalást, és a regisztráció mellé a műveltségi cenzust is be kellene vezetni.
(8 általános, és/vagy alapfokú állampolgári ismeretek)

...
süti beállítások módosítása