Bemutatkozás

Karácsony Gergely vagyok, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.

E-mail: gergely.karacsony@parlament.hu

Találkozzunk a Facebookon

Videók

Friss

Nincs megjeleníthető elem

Tartsunk kecskét!

2012.05.09. 09:42 bontópál

Tartsanak kecskét! Ezt javasolta Pintér Sándor belügyminiszter azoknak a közmunkásoknak, akik úgy érzik, nagyravágyásuk miatt mégsem tudnak megélni havi 47 ezer forintból. A derék belügyminiszter bizonyára könnyen átérzi ezeknek a nehéz helyzetű embereknek a sorsát, hiszen az ág őt is húzza. Pintér cégei ugyanis csak az után válhattak a busás állami megrendelések révén piacvezetővé a biztosítási iparban, amikor ő már – belügyminiszterként – kénytelen volt megválni tőlük. A főbelügyér sanyarú helyzetét mutatja, hogy a vagyonnyilatkozata szerint kénytelen egy Wartburggal beérni, szolgálati autójával pedig nem mindig talál megfelelő parkolóhelyet.

Azt csak remélni tudom, hogy a lumpenszegények meghallgatták a belügyminiszter úr javaslatát, de hazai tőkésosztály – ami nem keverendő össze a gonosz oligarchákkal – jeles képviselője, Simicska Lajos azonban igen. Kiderült ugyanis, hogy a nélkülözést Orbán Viktor kollégiumi szobatársaként megtapasztaló vállalkozó kecske és juhtenyésztésbe fogott. Ehhez apró profiltisztításra volt szükség a feleségével közösen vitt családi vállalkozásban, ennek ugyanis korábban üzletviteli tanácsadás volt a fő profilja. A vidéki gazdaság felvirágoztatásáért érzett hazaias felelősségtől vezérelve a cég székhelyét Budapestről a Bakonyban fekvő Hárskútra helyezte át, sőt maga Simicskáné is hárskúti lakosként szerepel a cégpapírokon. Az csak véletlen, hogy a település környékén épp most érvénytelenítették az állami földek bérlésére kiírt pályázatokat, illetve most fogják újra kiírni őket. És különben is, ha már Nyerges Zsolt olyan sok állami földet megszerezhetett, akkor miért ne juthatna ezekből a földekből régi jó harcostársának, Lajosnak is?

Így élünk mi boldogan a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. És ha valaki úgy érzi, hogy ő mégis többet szeretne, akkor előtte is nyitva áll a lehetőség: tartson ő is kecskét! Ahogy az alábbi videó mutatja, ezek a derék állatok még a derékfájás orvoslásában is segíthetnek!


Ha tetszett a cikk, csatlakozz Facebook oldalamhoz és kövesd későbbi bejegyzéseimet is:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://karacsonygergely.blog.hu/api/trackback/id/tr534497811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

furgafinta 2012.05.09. 11:28:44

Lassan már annyira felháborít ennek a kormánynak és tagjainak a beszólása, hogy attól tartok, hogy az ő szintjükre süllyedek. Nem arra gondolok, hogy FIDESZES leszek, hanem olyat írok, ami nem fog bírni. Az egyik a gombaszedést, a másik a kecsketertást ajánlja. Én meg azt ajánlanám nekik, hogy nézzenek tükörbe és nyugodtan köpjék magukat szembe. Én ilyen mocskos társaságot még nem láttam. Az előző rendszerek, nem csupán a rendszerváltást értem alatt, hanem a háború óta eltelt időt, nem okozott ennyi kárt, bajt az embereknek. Lassan odajutunk, hogy a vidéken élő lakosság jobbágysorba kerül. Arra azért kiváncsi lennék, hogy sikerült, úgy megfélemlíteni a régi tüntető gazdákat, hogy most a sokkal undoritóbb dolgok ellen nem jönnek a parlament elé, nem zárnak le utakat. Hogy lehet az, hogy Simicska 300 milliárdos összegekkel játszadozil /szerez meg/ amikor az ország jelentős része lassan tényleg éhezik. Hogy létezik az, hogy egy olyan város mint EGER, ahol az ország egyik legnagyobb bazilikája van lezsidózza Székhelyi Józsefet, nem engedi fellépni, ugyanakkor oda jár imádkozni Jézus "házába" aki ugyszintén zsidó volt. Jegyzéken kérnek illetékesektől, melyik szinész nem léphet fel. Ezt minek lehet nevezni????? Egy olyan miniszter, mint amilyen ORBÁN, aki VALLÁSOSNAK nevezi magát, hogy engedhet meg ilyet. Ez az egész, amit tesznek, amit mondanak annak a teljes ellentéte finoman fogalmazva, potosabban hatalmas hazugságok sorozata. Köszönöm a türelmüket.

qwazu 2012.05.09. 12:00:37

Ez a pintér milyen rendes ember! Biztos sokan örültek ennek a jó tanácsnak... Óóó, hogy kapná be tövig a Fekete Pákó szerszámát ez a ripacsos képű pöcs!

szürkegém 2012.05.11. 14:03:38

Pökhendi, arrogáns kormánytagok hülyeségeket beszélnek. Vérlázító! De miért tehetik? Orbán nem érzi, hogy ezek elvágják alatta a fát! Persze nem súgni akarok Ovi-nak. De azért azt megkérdezném Gergely, hogy amikor Horn G. legbennfentesebb tanácsadója voltál, szívtad a kormány leheletét, és adtad a tanácsot...akkor arról az oldalról nem látszottak a problémák (pedig azok akkor is léteztek, de az szdsz sen tett semmit), vagy háttal álltál?
süti beállítások módosítása